Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
22.10.10 07:00

Teda Machalko tobe fakt nic neutece, kde nakonec skoncil Bourlivak? Se zviratama je to tam hodne nedomysleny :think: . Na prvni serii se mi koukalo moc dobre, ja ji nevidela predtim vubec, takze jsem byla schopna u PC sedet do noci a dat 3 dily za sebou :oops: . Dneska uz se musim juknout, at taky prispejou svou troskou do mlyna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
22.10.10 14:29

Clovek, Bouřlivák patří Kilarney, takže by měl být tam :think:
Dneska jsem viděla díl - přijeli Briony a Simon, Nick řekl neslyšně zůstaň, no a Tess nakonec zůstala :mrgreen: Střílení zraněnýho býka jsem opět ořvala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
22.10.10 17:03

To byl dobrej dil s navstevou z mesta, to se Jodi sjela, ze jo? Ja nejvic zboznuju Nicka, kdyz za Tess prijede do mesta, to bude v druhe serii, tam je proste k sezrani :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
22.10.10 21:33

Clovek, jj byla sjetá z aspirinu :lol: Na ten díl se těším, bo hned po jedničce dám znova dvojku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
23.10.10 10:09

ahoj holky, vy mě tak lákáte že bych na to začala koukat hned znova :lol:

to že se Tess sjela si už samozřejmě vůbec nepamatuju … a že Wildfire je i překládán do češtiny … no Machalko, jsi dobrá :palec: :lol: vůbec si to neuvědomuju, ale je pravda, že mě až tak ta zvířata v paměti neuvízla :oops: až teda na toho chovnýho býka z Kilarney, a pak býka od Phila (v myčce jak ho navoskovali :-P ) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.10.10 20:08

Ibbu sjela se Jodi :mrgreen: , ukradla Tessine kamaradce Briony pilulku, myslela si buh vi co to neni a on to ve finale byl aspirin.

Holky jdu na to, v TV nic, manzel neni doma, tak dam aspon jeden dil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.10.10 21:02

Uaaaa to byl dil, az mne mrazilo, kdyz vim co bude nasledovat :-( . Clair si myslela, ze se vratila jeji mrtva matka, chytla paniku, ze ji prisla varovat, ze se neco stane,ze treba zemre, porad na ni vzpominala, jak ji mohla opustit, chtela po Meg, aby se stala porucnici jejiho ditete kdyby se s ni neco stalo, ze by se Tess a Alex o dite jen hadali. No jak kdyby vedela co bude dal… ach jo :cry: . Ale nakonec se tomu s Tess zasmaly a rekly si, ze budou zit do 90 a Tess Clair mimochodem slibila, ze se o jeji dite postara a bude vyrustat na Drovers.....Kdyz jsem to videla poprvy tak by mne v tu dobu ani nahodou nenapadlo, ze to co si Clair predstavovala se stane skutecnosti :-(

Jo a trochu poctu, Clairina mama umrela v roce 1975 a otec v roce 2001, takze Clair v dobe tehotenstvi uz bylo nejakych 29-30?

Machalko jinak Jodi je porad pipka i ve treti serii :mrgreen: . Nakvartyrovala se k Becky a rano ji budi fenem a opravdu resi zasadni problemy, ale aspon, ze si jeste vzpomnela na Alberta, to je docela k podivu, uz je aspon tri dily fuc, na Luka nevzdechla ani jednou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.10.10 23:23

Ibbu, a co alpaky, ty ti taky uvízly, ne? :-D Zrovna přemýšlím, jak se ten Philův bejk jmenoval :think: Harry měl Krále Herolda, ale Phil… :think:

Clovek, no Claire se hlavně bála toho, že zemře u porodu, jako Pru když rodila Adama :-( Že umře jen o chvilku pozdějc, to ji asi ani nenapadlo :cry:
Claire je tuším 1973, ne? A Tess je kolikátej? 1977? :think:
Na Luka si Jodi vzpomněla pak s Kate, jak kamsi jeli a byla tam směrovka na město, kde byl Luke zavřenej. Ale jak dlouho po jeho zabásnutí to bylo netuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.10.10 08:28

Ja vim, ze se Clair hlavne bala smrti pri porodu, ale tak jak o tom mluvila, jaky to bylo, ze vyrustala bez matky, atd., atd., tak mi to uplne nahanelo husi kuzi, pac se to same vlastne prihodilo i ji, Charlotte nebyl ani pul rok ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.10.10 22:24

Clovek, no Charlotta určo ještě nechodila, takže tak půlrok nebo třičtvrtě max :think: Ale jen tipuju.

Dneska jsem završila jedničku, ten díl o Brianovi jsem viděla už hodně dááávno, tak jsem si to osvěžila. A vyskytla se tam ta Nickova Angela. Taky mě pobavilo, jak Jodi prohodila, co jako ty ženský na Nickovi viděj (s takovým otráveným ksichtem) a přitom sama do něj bude chvíli zamilovaná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.10.10 07:11

A pojedes dal Machalko? Ja se k divani posledni dobou ne a ne dostat, jak jsem vypadla z te pravidelnosti, tak je to spatny :-( . Premyslim v ktere fazi bude Jodi pokukovat po Nickovi, zrejme kdyz bude Tess jeste s Daveem? Ja si to pamatuju, ale chronologicky si to nejak nemuzu srovnat :mrgreen: . Myslim, ze Charlotte prave mozna ani pul rok nebyl, nebo max. pul rok, byla opravdu malicka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.10.10 20:01

Clovek, jj pojedu :-)
No bylo to když Tess chodila s Davem. Jodi se jí tehdy ptala, jako oklikou, kdyby někdo chodil s jejím bejvalým, co jako ona na to :mrgreen: A Dave jí pak poradil, ať se před Nickem svlíkne :lol: Když chtěla radu, jak na Nicka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
28.10.10 21:15

JJ to si vzpominam na tu Daveovu vtipnou radu :mrgreen: . Ale to uz byl Nick rozejit se Sally? Nemuzu si vzpomenout jak zmizela :nevim: . Ja jsem hrozna ostuda, nestiham, nevidela jsem ani nepamatuju, mam honicku se svymi bezne bezicimi serialy a tohle uz je navic a nejak se mi nedostava casu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
28.10.10 22:54

No Nick se se Sally rozešel ve stejnej den, jako se Tess dala dohromady s Davem :mrgreen: Takže Nick pak byl dlouho sólo a pak se to nějak vyvrbilo s tou Jodi.
Jo a to spíš Sally se rozešla s Nickem, protože si nerozuměli, on se chodil svěřovat spíš Tess nebo komukoli jinýmu, ona tam až tak nezapadla, prosě se to nakupilo no.
A co ještě sleduješ krom Zoufalek? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
28.10.10 23:59

ahojky

holky čtu vás, jen nějak moc nereaguju :oops:

každopádně Jodi s Nickem si pamatuju, to je pár dílu od posledního,který jsem viděla :lol: je to nějak okolo (15.-)20. dílu 3.série člověk 8-)

holky, a taky si myslím že malý Charlott bylo tak půl roku když Claire zemřela :-( co jsem koukala i na youtube tak i jak jí Tess držela :nevim: (ikdyž zase s ní bežela a tak ale byla malinká)

jojo, asi proto nechvátám abych nemusela koukat jak skončí tohle super období :think:

jo a MAchalko, tak na to „sjetí“ se tím práškem si fakticky nepamatuju 8-o :oops: (asi pojedu od 3.série znovu začátek jako ty :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí