Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
25.11.10 13:45

Juuuu Okouzleni ja znam z drivejska a vubec si hlas Rileyho nevybavuju, tak ja si to dneska zkusim pustit jestli ho zaslechnu :mrgreen: . Ja nemam vubec cas koukat, navic synator ted zacal nejak podivne spat po obede, takze mi dava s bidou hodinku klidu a to je spatny, mam pocit, ze uz asi McLeodky nikdy neuvidim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.11.10 14:26

Clovek, tak teď jsem přišla zvenku, zapnu ČTčko a je tam zas ten seriál a zrovna zas hlas Rileyho :twisted: Je to nějakej komisař Carlo, ale ve znělce tuším není (tu jsem si našla na youtubku :mrgreen: ). Tím asi moje pátrání končí :nevim: Hraje tam moc lidí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.11.10 16:41

Kurna Machalko ja to nevidela, ale Carla znam, zkusim to nejak vyspionit, mozna byl i v predeslych seriich ve znelce, no uplne si ted ten jeho hlas vybavuju, ale pri McLeodkach jsem na nej ani nevzdechla. Zkusim popatrat, ale ty si fakt mega spion, na tebe asi nemam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.11.10 20:36

Clovek, no kdyby se ti to podařilo, já nevím, já bych asi přijela za tebou skočit ti kolem krku :lol: Zneškodnila bys jednoho hlodajícího červíka v mý hlavě :mrgreen: :palec:
Já jsem na to včera i dneska chvilku koukala, teda spíš bedlivě poslouchala, jestli je to Riley a na 99,9% jsem si fakt jistá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.11.10 06:50

Machalko kde jsi to nasla na youtube? Italskou verzi? Ja nic cesky neobjevila :-( Ten hlas uplne slysim. Urcite byl v takove 5-6 serii ve znelce, to bych se teda picla. Dneska zkusim pozorne poslouchat kdo tam dabuje. Aby to nakonec nebyl nekdo desne znamej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.11.10 09:55

Clovek, jj italskou verzi, česky jsem nenašla nic, ani třeba nějaké fanouškovské stránky ,asi na to nikdo jinej nekouká :twisted: Dneska bych tu znělku mohla stihnout taky, tak budem poslouchat, koho budou říkat po znělce a třeba to nějak dáme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.11.10 10:56

Machalko my jsme silna dabingova dvojka, spolecne bysme na to mohly prijit :mrgreen: . Zkusim to mit pusteny, snad mne synacek necha to v klidu scihnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.11.10 13:42

Machalko uz mam pripraveny papir a tuzku a budu chytat kazdy jmeno, teda aspon nejvic co to pujde. Vzhledem k tomu, ze Okouzleni znam tak bysme to fakt snad nejak mohly dat dohromady, to by byla uleva, vid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
26.11.10 14:25

čau dámy

tak koukám hon na Rileyho hlas pokračuje :lol:

te´d jem zrovna koukala na začátek toho seriálu … jediný jsméno který mě utkvělo je Vilém Udatný ale já i když herce znám, tak jeho hlas kolikrát nepoznám když dabuje :nevim: (krom těch opravdu profláknutých :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.11.10 14:37

Ahoj Ibbu :mavam: , v prve rade gratuluju k miminku !!! A co se tyce dabingu, tak jsem poctive zapisovala a jedina jmena ktera jsem si nebyla schopna zaradit byl Stanislav Lehky, David Stepan a Martin Hruska, ale ten Hruska prece jen sem tam obcas nekde zazni, ikdyz je to spis Zdenek Hruska :mrgreen: . Takze Machalko Lehky nebo Stepan???? Carla jsem ted slysela mluvit, urcite je to hlas Rileyho, rozhodne byl v drivejsich seriich ve znelce, a ja si fakt nevzpomenu, proste to neni znamy hlas tudiz i pomerne nezname dabingove jmeno, no tipuju to na toho Lehkyho :mrgreen:
Ibbu Vilem Udatny dabuje v Quinnovy a tam Rileyho neslysim :nevim: . Nebo ze by jo, uz jsem fakt zmatena, ted premyslim jestli to neni hlas Mathewa od Quinnovy, asi jsem se definitivne zblaznila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.11.10 14:44

David Stepan je ze hry, je to jeste kluk :lol: .

Tohle jsem nasla o Lehkym, no nevim, mam pochybnosti, ale jak je videt dabuje ted v Simpsonech Sasu Krustyho, takze bysme ho mohly slyset…

http://dabingforum.cz/viewtopic.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.11.10 14:45

http://dabingforum.cz/viewtopic.php?…

Vilem Udatny skutecne dabuje Mathewa z Quinnovy, ale nemam pocit, ze by to byl Riley… tak mam pocit, ze jsme tam kde jsme byly :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.11.10 21:57

Clovek, taky jsem chytala a krom profláklejch hlasů, co už poznám jsem zapsala ty samé :-D

Luděk Čtvrtlík - netuším, znám jen Rostislava Čtvrtlíka a toho mám zafixovanýho jako Chandlera z Přátel - poznám ho jak svý boty :wink: A koukám, že Luděk mluvil Gunthera v Přátelích, na něho jsem taky koukala, že mi připomínal Rileyho, ale pak jsem to nějak zavrhla. Jedině ještě jednou Gunthera otestovat :think: Ale myslím, že jsem ho snad oprávněně vyřadila, že to nebyl on :think:

Vilém Udatný - nekoukáte někdo na Hvězdnou bránu? I když jak si vybavuju toho Matthewa z Quinnovky, taky to nebude on.

Stanislav Lehký - nový Simpsonovi neznám, ale dle fotky si ho vybavuju, že se objevuje v Ulici jako detektiv mám pocit. Snažila jsem se vybavit hlas a netuším :think:

David Štěpán - souhlasím, ten na to ještě nemá, myslím Rileyho sexy hlas :lol:

Jaroslav Kaňkovský - měla jsem pocit, že jsem zaslechla Miroslav, ale toho jsem nenašla :think: Dle vzezření to bude starej chlap, takže asi taky né… Teda aspoň ten Jaroslav.

Martin Hruška jsem zaslechla taky - vím, že dabuje Zdeněk a Libor Hruškovi, ti to určo nejsou. Martin na dabingfóru není, ale našla jsem tohle http://www.divadlopalace.cz/…rtin-hruska/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.11.10 09:13

Machalko tak ja ani nezaregistrovala, ze to je Ludek Ctvrtlik, automaticky jsem to brala jako Rostislava Chandlera :mrgreen: . Kankovsky urcite ne, to je docela zname dabingove jmeno. No mozna ten Martin Hruska by to mohl byt…Hele ikdyz ted jsem si vybavila Gunthera z pratel a mam pocit, ze ho mame…ze by teda Ludek Ctvrtlik :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.11.10 19:57

Clovek, když ten Gunther toho v Přátelích moc nenakecá :think: Jde to opravdu říct s jistotou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí