Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Svatá pravda
Proto se na ně s klidem podívám třeba posté
A taky žeru Phoebeinýho bráchu Franka
A vůbec nejradši mám scénku, kdy Frank přivede ty svoje už trochu větší trojčata, je z nich totálně servanej, ale jak pak spí všichni tři na gauči v kavárně, tak je z nich úplně odvařenej, ale jen bacha, aby se nevzbudili
To je jak z mýho života, i když mám dítko jenom jedno ![]()
Holkyyyy ahoooj
. Tak zas jednou koukam na McLeodky a dokonce je to snad i dil, ktery jsem predtim nevidela, jedna se o dobytci stezku pres pozemky Drovers, Kilarney, Wilgul a Sandru. A koukam, ze nase diskuze uz si vesele usnula…ooo Harry zacina balit Sandru, to je mrcha ![]()
Ahoj holky
, tak se dívám, jaké jsou tady nové diskuze a koukám jak blázen, že někdo založil diskuzi o McLeodkách a ono ne, to je ta naše, jen oživená.
![]()
Ale dočítat tu spoustu stran nezvládnu. ![]()
Tak jsem vás chtěla jen pozdravit.
![]()
Já teď zkoukla celé Vyprávěj (přepálené, nestíhám ve vysílacím čase) a už zas nemám na co koukat.
Ahoj Eviah
, ja chtela puvodne koukat na CT na Znameni kone, ale nefungovalo, tak jsem dala stare dobre McLeodky
.
Alex prave nacapal Sandru s Harrym, samozrejme v te dobe, kdy s ni mel pomer i on, fuj, to je rajda ![]()
Holky
…ono už zase běží MC Ledovky? Jupííííí …ten seriál miluji
A odkdy? Napište prosíííím..... mě blbne teletext a noviny s programem nemám
Děkuji moc…se těším jak bleha, jak padnu s kafíčkem k telce , až to poběží…supér , skvělý film s dobrými herci…poslední díl jsem viděla, jak Alex se oženil se Stevie myslím a Jodie s tím fešákem „naoko“ vybouchli v autě.....dál už myslím nebylo nic…a to budou opakovat odznova? Či nové díly? Honem mě nakrmte informacemi…děkujíííí
![]()
Vanesanko bohuzel nebezi, ale v teto diskuzi jsme tak trochu Mcleodi fanatici, takze stahujeme z netu a koukame porad dokola
. Mam pocit, ze ti chybi jedna cela serie, vse melo jeste dohru, zkus pohledat na www.ulozto.cz 8.serii, ale stala celkem zaprd ![]()
Človíčku
Děkuji, jj tu poslední sérii jsem viděla, teprve včera jsem si před spaním vzpoměla
…škoda že už to neběží- ale asi točí nové díly, za to …že by?
A děkuji za odpověď
![]()
Ja myslim, ze nove dily netoci, uz by asi nebylo ani o cem. Tak si asi dneska dam dalsi varku z netu ![]()
Tak škoda, že nejsem herééééčka
Já bych hned věděla o čem točit
To by byl trhák jak hrom
![]()
Vanesanka píše:
Tak škoda, že nejsem herééééčkaJá bych hned věděla o čem točit
![]()
![]()
To by byl trhák jak hrom
![]()
![]()
jj, taky jsme tady básnily o tom, jak to mělo být a že bysme jim ukázaly ![]()
Člověk, týjo já jsem v šoku, víš kdo zemřel? Rostislav Čtvrtlík http://www.super.cz/…pratele.html
Do McLeodek sice nepatřil, ale však víš, jak jsme o rodině Čtvrtlíkovců chvíli debatovali. To mě teda dostalo, že zemřel
Byl úžasnej dabér.
Machalko bohuzel vim
. Vsimla sis nekdy jizvy na jeho cele, musel mit obrovske potize a bolesti ![]()
No ja jsem taky netusila, ze je tak vazne nemocny, ale te jizvy jsem si vsimala, ze se mu obrovsky zvetsovala. Podle vseho v dobe, kdy misto nej Chandlera daboval Prochazka, byl na prvni operaci ![]()