Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27263
1.7.11 18:13

Že nevíte který trotl zapomněl na MD? Ano správně já. Vzpomněla jsem si v poledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.7.11 18:15

No to snad ani není pravda, jak jsem blbá… :lol: :lol: :lol:
:cry: :cry: :cry: Já na to zapomněla! :-? :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.7.11 18:19

To ja bych teda nezapomnela :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Celej den jsem byla nastvana, ze jsem si to nemohla nahrat :zed:

Tak si to dame dneska povinne na netu vsechny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.7.11 18:22

No to jsem teda zvědavá, jak dopadly ostatní holky. Jestli se vůbec někdo díval. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.7.11 16:49

Tak jsem ted prvni dil shledla na netu, no je to proste krasny :lol: :palec: . Ale zitra asi zase urcite neuvidim, ten cas je fakt hloupej :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.7.11 20:40

ahoj kočky
ja nezapomněla :pankac: ale v 11.15 jsem měla kontrolu s Damem, tak jsem viděla jen potud, jak utekly krávy protože Tess zapomněla pořádně zavřit bránu … no, nic moc ale aspoň na navození nálady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.7.11 20:43

Na netu kde? V archívu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.7.11 06:30

Eviah koukam na www.kinotip.cz, jsou tam uplne vsechny dily. Pro milovnice zoufalek je tam i uplne posledni serie a tez kompletni chirurgove co u nas jeste nebyly v tv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.7.11 06:31

Ibbu nahodou na rozjezd dobry, ted uz to bude jen lepsi a lepsi. Co Adamek, jak se ma a jak vam to funguje se sestrickou dohromady, nezarli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.7.11 22:00
clovek píše:
Eviah koukam na www.kinotip.cz, jsou tam uplne vsechny dily. Pro milovnice zoufalek je tam i uplne posledni serie a tez kompletni chirurgove co u nas jeste nebyly v tv.

Děkuju za tip :kytka: , nevydržela jsem a pár minut zkoukla i s dětma, se nahrnuli k PC, tak jsem musela dělat, že nic a že jdeme ven. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.7.11 07:16

No ja koukam jedine pres poledne, kdyz mladas spi, jinak bych taky nemela sanci. Ted rano mozna, kouka na pohadky, ale kazdych 10min je u mne a ma nejaky pozadavky :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
5.7.11 12:32

hojky :mavam: včera jsem viděla pro změnu konec :lol:

Helenka marodí tak jsme zavření doma ale pochybuju že budu moct koukat :roll: (a já si ještě přidala zánět prsa :pocitac: ) … no takže jsem vděčná za chlapa doma a babičku která přijede ve čtvrtek :lol: (akorát si přidám krapet neschopně :think: :oops: )

holky, byly dneska vlastně MD? :think:

a na odkaz kouknu - děkuju! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.7.11 12:48

Ibbu dneska nebyly a zitra taky nejsou. Zrovna kdyz bych mela cas :roll: . Chudaku, at je zanet rychle pryc a mala at je brzy zdrava :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.7.11 11:02

Tak jsem konecne videla McLeodky v TV, no je to jiny pokoukani nez na PC, dobre se mi u toho zehlilo :mrgreen: . Prvni Tessino rodeo a prvni setkani s Nickem, laska jak tram na prvni pohled :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
11.7.11 10:27

Koně, Tess a Clair.......já dneska konečně vidím ty holky ušatý :pankac: ale to jen díky tomu, že synátor je nachcípaný a nejdeme ven :oops: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí