Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Že nevíte který trotl zapomněl na MD? Ano správně já. Vzpomněla jsem si v poledne
No to snad ani není pravda, jak jsem blbá…
![]()
Já na to zapomněla!
![]()
To ja bych teda nezapomnela
. Celej den jsem byla nastvana, ze jsem si to nemohla nahrat ![]()
Tak si to dame dneska povinne na netu vsechny ![]()
No to jsem teda zvědavá, jak dopadly ostatní holky. Jestli se vůbec někdo díval.
![]()
Tak jsem ted prvni dil shledla na netu, no je to proste krasny
. Ale zitra asi zase urcite neuvidim, ten cas je fakt hloupej ![]()
ahoj kočky
ja nezapomněla
ale v 11.15 jsem měla kontrolu s Damem, tak jsem viděla jen potud, jak utekly krávy protože Tess zapomněla pořádně zavřit bránu … no, nic moc ale aspoň na navození nálady ![]()
Eviah koukam na www.kinotip.cz, jsou tam uplne vsechny dily. Pro milovnice zoufalek je tam i uplne posledni serie a tez kompletni chirurgove co u nas jeste nebyly v tv.
Ibbu nahodou na rozjezd dobry, ted uz to bude jen lepsi a lepsi. Co Adamek, jak se ma a jak vam to funguje se sestrickou dohromady, nezarli?
clovek píše:
Eviah koukam na www.kinotip.cz, jsou tam uplne vsechny dily. Pro milovnice zoufalek je tam i uplne posledni serie a tez kompletni chirurgove co u nas jeste nebyly v tv.
Děkuju za tip
, nevydržela jsem a pár minut zkoukla i s dětma, se nahrnuli k PC, tak jsem musela dělat, že nic a že jdeme ven. ![]()
No ja koukam jedine pres poledne, kdyz mladas spi, jinak bych taky nemela sanci. Ted rano mozna, kouka na pohadky, ale kazdych 10min je u mne a ma nejaky pozadavky
.
hojky
včera jsem viděla pro změnu konec ![]()
Helenka marodí tak jsme zavření doma ale pochybuju že budu moct koukat
(a já si ještě přidala zánět prsa
) … no takže jsem vděčná za chlapa doma a babičku která přijede ve čtvrtek
(akorát si přidám krapet neschopně
)
holky, byly dneska vlastně MD? ![]()
a na odkaz kouknu - děkuju! ![]()
Ibbu dneska nebyly a zitra taky nejsou. Zrovna kdyz bych mela cas
. Chudaku, at je zanet rychle pryc a mala at je brzy zdrava ![]()
Tak jsem konecne videla McLeodky v TV, no je to jiny pokoukani nez na PC, dobre se mi u toho zehlilo
. Prvni Tessino rodeo a prvni setkani s Nickem, laska jak tram na prvni pohled
![]()
Koně, Tess a Clair.......já dneska konečně vidím ty holky ušatý
ale to jen díky tomu, že synátor je nachcípaný a nejdeme ven