Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
madla21 píše:
No tak já třeba Okouzlení sleduji. Je to fajn na odreagování
Tak jako kulisa při vaření se to snese, ale nesmí se člověk moc zaposlouchat do těch dialogů… ![]()
Na McLeodivky se dalo i koukat a hlavně jsem na to měla klídek. Ondru zajímaly traktůrky a koníci, tak koukal se mnou ![]()
Clovek, to jsou věci
, pokud ale zůstane stejný čas, tak mám opět smůlu.
Stevie už je na scéně?
http://www.youtube.com/watch?… - to jen tak ![]()
Mmch holky, za chvíli jsme na straně 200.
http://www.youtube.com/watch?…
holky, tak dneska jsem si zase po douhé době psutila Rebeccu … a je to táák krááásnýýýý, že jsem z toho naměkko ![]()
teď už vůbec nemám páru, který díl v TV jde, jen si minulý týden zachytila v programu, že dávají MCD od půl 10 nebo tak nějak … ještě lepší než předtím ![]()
Ahoj Ibbu
, ja dneska videla kousicek, uz je 4.serie, uz je tam Stevie. Tess a Nick uz se namlouvaji
. Taky to vubec nezvladam, tak mozna az budu v duchodu a budou to reprizovat, tak to bych mozna mohla koukat ![]()
člověk, no teda na Tess s Nickem bych se jukla ráda … ale ta Steevie s Alexem mě krapet nebaví, s odstupem času …
mmch, koukám že už máte drobínka na světě - MOC GRATULUJU!!!! a máte chlapečka?
clovek píše:
jj Ibbu kluka jako bukaAlex proste patril ke Clair
Naprostý souhlas. ![]()
A taky moc gratuluju.
![]()
Ahoj holky
, tak se mi konečně zadařilo podívat na McLD.
Zrovna na ten schizofrenní díl, kdy se vrátí po dlouhé době Dave a Tess už miluje Nicka.
![]()
Tess jede na koni za Nickem, mají první rande, do toho se vrací Dave, nedal o sobě dopředu vědět, chtěl to jako překvapení. No a jsou tam dvě verze, nejprve se odehrává ta, kterou si Tess jen představuje (což mi trvalo, než jsem pochopila
). Ten cválá na Oskarovi, po silnici jede Dave, míjí se, Tess dojede k Nickovi, stráví spolu romantický večer a Tess se vrací až ráno, kdy potkává Davea. Takže ten má tímpádem roli bývalého.
Verze č.2 a realita - Tess cválá na Oskarovi za Nickem, spadne, vidí to Dave, který se právě vrací, pomůže Tess dostat se domů, ošetří ji, Tess volá Nickovi, co se stalo a že nepřijede, Dave má tušení, že je něco jinak, Tess chce být s Nickem, ale zároveň se vrací staré city k Daveovi, Nick je z toho na prášky a nakonec se s Davem popere. Tess si to vyříká s Davem, jede konečně za Nickem, opět stejnou cestou na Oskarovi, ale přijíždí pozdě, Alex jí říká, že odjel do města.
A to už tu nebylo, ale v té době s ním otěhotní Sally, ne?
Ahoj holky, taky McLeodovky sleduju, když je dávali naposled, tak jsem chytla poslední asi dvě série, takže tyhle díly co jdou vidím poprvé, a žádnej díl si nenechám ujít, když nestihnu v tv, hned to stahuju z netu
Závislák, ale mezi těma všema ordinacema, cestama domů a kriminálkama je to příjemná změna, baví mě to, a no prostě jen mě štve, že je dali jen jednou týdně, každej den jsem se těšila na svou chvilku u seriálu ![]()
Evi díky za popis posledního dílu, konec jsem neviděla, protože se mi dítko pokakalo a museli jsme jít přebalit ![]()
Eviah diky
. Ja si to ani poprve nedala dohromady, ze Nick odjel za Sally. Myslite, ze to byla jednorazovka nebo jezdil casteji?
Tercie vitej, my tu byly loni uplne posedle, kdyz jsme to sledovaly
. Prni tri serie jsou bezkonkurencni ![]()