Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
26.10.11 21:45
madla21 píše:
No tak já třeba Okouzlení sleduji. Je to fajn na odreagování ;)

Tak jako kulisa při vaření se to snese, ale nesmí se člověk moc zaposlouchat do těch dialogů… :roll:

Na McLeodivky se dalo i koukat a hlavně jsem na to měla klídek. Ondru zajímaly traktůrky a koníci, tak koukal se mnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
29.10.11 21:57

Clovek, to jsou věci :mrgreen: , pokud ale zůstane stejný čas, tak mám opět smůlu.
Stevie už je na scéně?
http://www.youtube.com/watch?… - to jen tak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
29.10.11 22:03

Mmch holky, za chvíli jsme na straně 200. :potlesk: :lol: :dance: :dance: :dance: http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
29.10.11 22:11

Moje nejoblíbenější je tahle:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
29.10.11 22:13

Ty songy mne vzdycky dostanou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
30.11.11 22:24

holky, tak dneska jsem si zase po douhé době psutila Rebeccu … a je to táák krááásnýýýý, že jsem z toho naměkko :lol:

teď už vůbec nemám páru, který díl v TV jde, jen si minulý týden zachytila v programu, že dávají MCD od půl 10 nebo tak nějak … ještě lepší než předtím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
30.11.11 22:45

Ahoj Ibbu :mavam: , ja dneska videla kousicek, uz je 4.serie, uz je tam Stevie. Tess a Nick uz se namlouvaji :srdce: . Taky to vubec nezvladam, tak mozna az budu v duchodu a budou to reprizovat, tak to bych mozna mohla koukat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
1.12.11 11:19

člověk, no teda na Tess s Nickem bych se jukla ráda … ale ta Steevie s Alexem mě krapet nebaví, s odstupem času …

mmch, koukám že už máte drobínka na světě - MOC GRATULUJU!!!! a máte chlapečka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.12.11 18:43

jj Ibbu kluka jako buka :mrgreen:

Alex proste patril ke Clair :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.12.11 15:30
clovek píše:
jj Ibbu kluka jako buka :mrgreen:Alex proste patril ke Clair :srdce:

Naprostý souhlas. :pankac:

A taky moc gratuluju. :kytka: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.12.11 18:40

Ahoj holky :mavam: , tak se mi konečně zadařilo podívat na McLD. :dance: :dance: :dance: Zrovna na ten schizofrenní díl, kdy se vrátí po dlouhé době Dave a Tess už miluje Nicka. :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.12.11 19:29

Eviah ja uz si to snad ani nepamatuju 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.12.11 19:42

Tess jede na koni za Nickem, mají první rande, do toho se vrací Dave, nedal o sobě dopředu vědět, chtěl to jako překvapení. No a jsou tam dvě verze, nejprve se odehrává ta, kterou si Tess jen představuje (což mi trvalo, než jsem pochopila :lol: ). Ten cválá na Oskarovi, po silnici jede Dave, míjí se, Tess dojede k Nickovi, stráví spolu romantický večer a Tess se vrací až ráno, kdy potkává Davea. Takže ten má tímpádem roli bývalého.
Verze č.2 a realita - Tess cválá na Oskarovi za Nickem, spadne, vidí to Dave, který se právě vrací, pomůže Tess dostat se domů, ošetří ji, Tess volá Nickovi, co se stalo a že nepřijede, Dave má tušení, že je něco jinak, Tess chce být s Nickem, ale zároveň se vrací staré city k Daveovi, Nick je z toho na prášky a nakonec se s Davem popere. Tess si to vyříká s Davem, jede konečně za Nickem, opět stejnou cestou na Oskarovi, ale přijíždí pozdě, Alex jí říká, že odjel do města.
A to už tu nebylo, ale v té době s ním otěhotní Sally, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
9.12.11 23:01

Ahoj holky, taky McLeodovky sleduju, když je dávali naposled, tak jsem chytla poslední asi dvě série, takže tyhle díly co jdou vidím poprvé, a žádnej díl si nenechám ujít, když nestihnu v tv, hned to stahuju z netu :-D Závislák, ale mezi těma všema ordinacema, cestama domů a kriminálkama je to příjemná změna, baví mě to, a no prostě jen mě štve, že je dali jen jednou týdně, každej den jsem se těšila na svou chvilku u seriálu :nevim:

Evi díky za popis posledního dílu, konec jsem neviděla, protože se mi dítko pokakalo a museli jsme jít přebalit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.12.11 07:18

Eviah diky :* . Ja si to ani poprve nedala dohromady, ze Nick odjel za Sally. Myslite, ze to byla jednorazovka nebo jezdil casteji?

Tercie vitej, my tu byly loni uplne posedle, kdyz jsme to sledovaly :lol: . Prni tri serie jsou bezkonkurencni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí