Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
13.1.12 14:58

Njn, o čem by všechny ty díly byly, že? :mrgreen:
Každopádně na začátku se to motalo mnohem víc kolem života na farmě a vztahy tím prolínaly a bylo to krásně v souladu, ke konci z toho udělali trochu telenovelu, což je škoda.
Nick a Tess to je běh na dlouhou trať. :pankac: Zrovna těm dvěma to tvůrci zamotali dost. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
13.1.12 16:26

To máš pravdu, ty poslední díly jsem předloni už viděla,ale až tak od 6 řady tuším. Takže tyhle mám premiérově, a radši stokrát budu koukat na to jak lítaj s ovcema, než na nějakou prdlou kriminálku nebo mexickej paskvil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.1.12 10:36

Jj, kráva Madona, kůň Oskar, to jsou aspoň seriálové postavy. :palec: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.1.12 13:55

Zrovna vcera tam Madonna byla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
14.1.12 14:00
Nelisa píše:
Jj, kráva Madona, kůň Oskar, to jsou aspoň seriálové postavy. :palec: :pankac: :mrgreen:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.1.12 15:17

Ha, tak koukám, že to tady ještě žije :D Já občas pracuju z domu, včera jsem si k tomu pustila na ČTčku McLeodky, to byla nádhera 8) Madonna žeroucí červené gaťky nemá chybu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
14.1.12 16:51

Ahoj holky,
tak já jsem zrovna tenhle týden asi 3 díly viděla, ale prostě mám nejradši první 2 serie, kde je Clair

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.1.12 17:30

Machalko tato diskuse je pomalu nesmrtelna :mrgreen: . Ja koukam jak kdy, malokdy vidim cely dil, spis kousky, ale porad to mam rada. Ted jsem rada, ze je tam Kate, tu jsem si snad jako jedinou ze vsech tech novych postav oblibila.

Jj Lentil ty prvni tri serie jsou proste neprekonatelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.1.12 18:00

Clovek, koukám koukám :mrgreen: Ale je super, že je zase dávají, i když taky souhlasím, že první série jsou nejlepší. Tady v téhle mě zas baví to kroužení Tess a Nicka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.1.12 20:45

Souhlas, tohle je nesmrtelná diskuze :mrgreen: , doufám, že to není naposledy, co McLD dávají a příště v lepším čase. :pankac: Ideálně devátá večerní. :dance:
Kate jsem si taky oblíbila, i když mi to chvíli trvalo. Ony to ty nové postavy nemají s příchodem jednoduché, když přišly po Claire, Meg, Becky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
14.1.12 22:08

Já jsem ty tři první série dokonce natahala do počítače, a teď mi zabírají dost místa na disku, a mám dilema, jestli to mám vypalovat, nebo vymazat, jestli na tovůbec někdy budu koukat takhle pozpátku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.1.12 22:12

holky, moc nestíhám, ale sem nakukuji moc ráda, takové krásné oživení

nějak není ani doma čas si je pustit :(

ale zjistila jsem, že mě hodně moc „vadilo“ když BEcky umřel přítel (kurnik šopa, vykojený mozek, ale nevzpomenu si na jméno ikdyby mě praštili :cert: ) a pak Claire - a když si na to vzpomenu tak se mi ani nechce znovu si to připomínat :oops: jsme divná

a pak ještě Kate a … (zase nevím to chlapské jméno herdek), jak se utopí hned potom, co se políbí pod jmelím - to už byla tak strašně zbytečná smrt, že to ani není možný. že jim to není blbý nechat každého umřít! jako kdyby s Kate nemohli zůstat spolu šťastní až do smrti že

mmch, moc těch párů tam šťastných spolu nezůstalo co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.1.12 22:14
Tercie píše:
Já jsem ty tři první série dokonce natahala do počítače, a teď mi zabírají dost místa na disku, a mám dilema, jestli to mám vypalovat, nebo vymazat, jestli na tovůbec někdy budu koukat takhle pozpátku :-D

rozhodně vypálit ! :lol:

já si je vypálila všechny a když je dávali minule, tak jsem si je pouštěla k tomu v TV ještě i doma :mrgreen: samozřejmě se zpožděním, tak jsem si užívala ty nej díly … ale preventicně jsem zůstala u toho jak se Claire dala do kupy s Alexem a byli šťastní, dál jsem neměla chuť jít :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
14.1.12 22:20

To je pravda, s tím umíráním… a jak se jmenoval přítel Becky si taky teď honem nemůžu… Brick!!!! Najednou mi to bliklo :-D
A vlastně Nick taky budou dlouho myslet, že umřel, naštěstí se pak objeví a Steve když se s Alexem taky konečně dají dokupy a čekají mimčo,tak Alex umře… tyhle dvě smrti jsem ořvala nejvíc, Claire a Alexe…

TAk já si je teda radši vypálím, co kdyby je pak už nikdy nedávali :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.1.12 22:22

Však jsou na ulozto.cz :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...