Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
3.10.11 13:02

Eviah nesleduju, ikdyz bych ted mohla, tak stejne mam vetsinou neco jinyho na praci nez TV, nebo si to pustim k vareni a sleduju po ocku, ale uz jsem dlouho nevidela. Neporodila uz Clair? Na Vypravej taky koukam, existuje aktivni diskuse na Vypravej a skupina na TV serialy, tak kdyztak nahlidni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.10.11 13:08

Aha, tak já mrknu, pod touhle přezdívkou sem chodím už jen do této diskuze a pak do jedné taky archivní, jinak jsem si tuhle pro příbuzné průhlednou přezdívku změnila. :-D Tak já se jdu mrknout do Vyprávěj diskuze. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.10.11 13:16

Eviah tady je kdyztak otevrena skupina na dalsi serialy, Vypravej jsme probiraly i tady

https://www.emimino.cz/…en-vypravej/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.10.11 14:16

Clovek, díky za odkaz, já asi zamířím spíš do té diskuze, ptž v obecné debatě o seriálech bych se asi ztratila :mrgreen: , orientuju se jen v McLD a Vyprávěj, ostatní jde mimo mě, ptž na pravidelné sledování to u nás moc není, tak radši nerozkoukávám nic jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.10.11 14:28

Tak jsem právě nahlídla do skupiny a tam je fakt pel mel, tak jsem si zadala sledování diskuze, třeba to poběží i tam, no uvidíme, každopádně díky za upozornění. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
3.10.11 15:23

MacLeodovy dcery zbožňuju. Já osobně všechny seriály sleduju přes internet. V televizi vždycky nějaké díly vynechám, takže koukám na net když mám zrovna chuť. A jinak, je to stejné jako se všem oblíbenýma seriálama, později vždycky začnou vymýšlét a nechájí umřít několik hlavních postav - místo nich příjdou nové a vše se pořád zamotává a zamotává, každý s každým a tak. A nakonec je vždycky ze skvělých seriálů hrozná telenovela - viz např. Zoufalé manželky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.10.11 15:26

Ahoj Jančo, vítej v děsně dlouhé diskuzi. :mavam:

Že nechali umřít Claire jim prostě neodpustím nikdy. :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.10.11 16:41

ahoj holky

no taky nekoukám, když už jsme doma a vařím, tak si vzpomenu v půl dvanácté, skoro vždycky :lol:

no každopádně tuším v TV programu minuloý týden psali že má Clair rodit - no a to už je kousek od toho, že brzy umře :roll:

takže to co za něco stálo, bude končit dřív než bych se do toho mohla zase zakoukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
20.10.11 10:23

Holky jsem v šoku, přepnu na čt1 že se konečně zase po době kouknu na holky a oni je nedávaj místo toho dávaj 2 díly okouzlení za sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
20.10.11 10:50

Lentil, nedávají :roll: minulý pátek byl Claiřin pohřeb a ted jsme koukala do programu a skočili se třetí sérií v pondělí … v úterý daly ty dva díly okouzlení a včera už bylo po okouzlení něco jiného :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.10.11 19:35

Zdravim :mavam: , koukala jsem do programu na pristi tydny, tak McLeodky zase zacnou davat, pouze 1× tydne, tusim, ze utery nebo streda. Kazdy den bude dopoledne jiny program, pro zmenu Okouzleni stahli uplne. Nechapu jejich myslenkove pochody :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
26.10.11 20:50

No to je jasný, protože Očouzení nikoho nezajímalo, natož dva díly za sebou :zed:
To budu radši koukat na zrnění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
26.10.11 21:25
KPKristy píše:
No to je jasný, protože Očouzení nikoho nezajímalo, natož dva díly za sebou :zed:
To budu radši koukat na zrnění…

Tak nějak. Očouzení :mrgreen: je přesně ten druh seriálu u kterýho si vždycky říkám, že lepší by bylo vrazit ty peníze na děti v africe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
26.10.11 21:28

No tak já třeba Okouzlení sleduji. Je to fajn na odreagování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
26.10.11 21:29
madla21 píše:
No tak já třeba Okouzlení sleduji. Je to fajn na odreagování ;)

Ale jo, každej máme jinej vkus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky