Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
I když abych pravdu řekla…tak mě nejvíc bavilo,když tam byla Claire…a pak Tess,ten konec mě už tak nebral..a nebere… ![]()
Zrofko my uz to tu probraly asi tak 10× tam a nazpatek a vsechny se shodnem na tom, ze prvni tri serie super, ctvrta pata kvuli Tess a Nickovi jeste sla a ten zbytek se bohuzel hodne nepovedl
zrofka píše:
I když abych pravdu řekla…tak mě nejvíc bavilo,když tam byla Claire…a pak Tess,ten konec mě už tak nebral..a nebere…
Tak to jsme na tom všechny stejně. Claire a Tess byly super dvojka, pak už to začalo jít z kopce. Kdyby se aspoň s tou herečkou dohodli, že natočí jednou za čas nějaký díl a zůstane, bylo by to mnohem lepší. Tipuju, že tak to bylo třeba u Meg. ![]()
clovek píše:
Zrofko my uz to tu probraly asi tak 10× tam a nazpatek a vsechny se shodnem na tom, ze prvni tri serie super, ctvrta pata kvuli Tess a Nickovi jeste sla a ten zbytek se bohuzel hodne nepovedl
A stejně na to koukáme dál. ![]()
A musím říct, že mě tenhle seriál dokazal rozplakat..smrt Claire a Alexe.
Mě to bavilo dokud tam byl i ten Alex..ale pak odjel..a nachvilku přijel a umřel
Pak jak tam převzali farmu Tessiny sestřenky..bída…a hlavně ten Markus… ![]()
I já mám tyhle holky ráda, ale souhlasím, že se smrtí Alexe už to pak jde z kopce.
Já deešní díl nestihla,měla jsem nějaký pochůzky, ale už to tahám na uložto, tak se pak hned kouknu, podle toho co píšete si ho nemůžu nechat ujííííít!!!! ![]()
Holky co jste novy jestli mate cas projedte celou diskusi, fakt jsme to tu omlely horem dolem
. Za mne to jde z kopce od smrti Clair, po odchodu Tess a Nicka je to definitivne v cudu a smrt Alexe povazuju opravdu uz za hrozne zbytecnou, tech par dilu mohl jeste vydrzet.
clovek na tom se asi všechny shodnem.
Já teď dokoukala dnešní díl, a byl to teda mazec
Co oni všechno nevymyslí, námel, halucinace
Bavila jsem se
A konec byl super
Prej…Budu něžnej ![]()
Já nevím holky,mě umaštěnej až tak nepřipadá a jako bezdéčko taky ne, mě je celkem sympatickej ![]()
Tercie píše:
Já nevím holky,mě umaštěnej až tak nepřipadá a jako bezdéčko taky ne, mě je celkem sympatickej
Myslíš Keana nebo Markuse?