Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky já jsem z dnešního dílu byla taky nadšená
Ale ta Sally fakt čůza…
No jelikož tyhle dílyvidím poprvé, tak by mě fakt zajímalo, jestli tam přijela fakt tak nezištně, aby Nick věděl o dítěti, nebo má něco za lubem ![]()
clovek píše:
Takze na konci zase scena ala Skopkova - Nick a Tess v desti
jj
zase doják jako sviňa
Holky, prosím vás, kam odešla Sandra? Nějak mi ten díl asi unikl ![]()
Madla21- ona žárlila na Harryho,když měl Nick s Tess svatbu..tak odjela prý ke své sestře…
ale ona se vrátí
![]()
Madlo oni ji potrebovali scenaristi na chvily uklidit, bylo videt, ze herecka je tehotna
. Bohuzel se do serialu vrati a jeste si ji uzijeme, bude okolo ni pekne horko ![]()
clovek, cože? jsem si teda nevšimla..i když já na ní mam alergii,tak proto si jí neprohlížím ![]()
Jj Zrofko bylo to videt jak ji maskovali a zabirali jen od prsou nahoru a hlavne hodne pribrala v obliceji
. Za chvily budou maskovat Tess ![]()
Jinak dneska bych to zase obulela a zjistila jsem, ze si nepamatuju jak to dopadne. Chudak Tess, hrozna situace.
Nick je vůl, ale to už jsem psala minule
ALe co zjišťuju, že mi nějak začíná lézt na nervy Tess a nevím proč.
Lentil ona je hodna sva a obcas jsou nektere jeji reakce mimo chapani, takze rozumim co ti na ni asi vadi. Mne z nich nakonec nejnormalnejsi prijde Kate, cakly jsou svym zpusobem vsechny ![]()
jo člověk na tom asi něco bude. Kate je taková někdy teda až moc rozumná na svůj věk. NO prostě u mě má prvenství Clair a nic to nezmění.
Na mě je Clair zas moc při zemi, jak to napsat… tvrdá?
Teda mám ji hodně oblíbenou, ale Tess mi sedne víc, je to trochu třeštidlo, je víc citová, ale není s ní nuda. ![]()