Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
27.1.12 07:17

:mrgreen: No jo, ty děti… :lol: Já tu dneska taky čučím jak vyoraná myš, ale teda vstávali jsme o něco později, na McLD to už nebylo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.1.12 10:18

Tak zase trochu Clair dneska, nad Alexem by se srdce ustrnulo :,(

Ale uz to zacina, jiny hlas Tess, novy dabing Steve, uz to bude sama zmena :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
27.1.12 10:28

clovek: ty změny hlasů se mi vůbec nelíbí..hlavně u Tess mi to nějak nesedí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.1.12 10:34

U Tess je to jen na par dilu, ani nezmenili herecku v uvodni znelce, porad je tam Helena Brabcova. U Steve uz bude Andrlova naporad. Pak mne jeste pekne nakrkli, kdyz v poslednich Alexovych dilech uz ho chudaka ani Stastny nemluvil, to mi vadilo asi nejvic, tim padem to byl pro mne skoro cizi Alex :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
27.1.12 10:36
clovek píše:
U Tess je to jen na par dilu, ani nezmenili herecku v uvodni znelce, porad je tam Helena Brabcova. U Steve uz bude Andrlova naporad. Pak mne jeste pekne nakrkli, kdyz v poslednich Alexovych dilech uz ho chudaka ani Stastny nemluvil, to mi vadilo asi nejvic, tim padem to byl pro mne skoro cizi Alex :(

Přesně tak, zabijou ho a ještě mu změní hlas. Jinak dneska jsem viděla až příjezd z líbánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
27.1.12 10:43

Jéé taky hledím na McLD,už po několikáté :oops: Sleduje ho se mnou dcera(5r)a zrovna mi říkala,proč někteří mluví jiným hlasem..to já jsem si vůůůbec nevšimla 8o !!!
Chtěla jsem se zeptat,nevíte,kde bych sehnala ty CD s hudbou z toho?Jde to vůbec sehnat? Ptala jsem se v pár obchodech,ale nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.1.12 11:18

Ani Nick, jak „vstane z mrtvých“ už nebude mluvit hlasem Pavla Vondry :zed: Holt už pak na to tan nějak srali :roll:
Na Stevie si zas musím chvíli zvykat. Ale je vidět, že fakt tahle série původně končila tou svatbou, ta změna hlasů přišla až s další sérií. DOdnes nechápu, proč to pak přečíslovali :nevim:
Kate dneska dobře perlila, agentka s teplou vodou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.1.12 15:06

A jo Machalko, on i Nick pak bude vlastne uplne cizi, ach jo :,(

Alberto my jsme si to stahovaly z netu, ale jak byly ty stranky to uz fakt nevim, zkus pres google vyhledat, na jednech fan strankach byly k dispozici cca 3 CD, popr. oni budou odkazy urcite i v teto nasi diskusi, tak rok a pul zpatky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.2.12 12:40

Tak dneska jsem videla po dlouhe dobe celej dil a zrovna takovej dojak :,( . Uz je tam ta cuza Sally, ja ji proste nikdy nemela rada. Chudak Tess :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
2.2.12 13:01

No do prčic.. a já to dneska neviděla… :zed: tak zítra no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
2.2.12 13:31

Dneska to bylo zase drama :-)
Sally mi je nesympatická, to ta sestřenice bylafajn holka, škoda, že nezůstala dýl. To mi bylo Alexe moc líto, jak odjížděla. Kdo mu pořád píše takovej blbej scénář :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.2.12 14:01

No je fakt, ze Alex je smolar serialu, jemu snad jeste nic nedopadlo dobre. Dneska ty ukazky z minulosti a k tomu ten jeden song, normalne jsem se pristihla, ze u TV zase koukam jak Skopkova na Angeliku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
2.2.12 14:31

Jak Škopková na Angeliku já na to zírám skoro pokaždý :-D Ještě,že v tu dobu bývám sama doma :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
2.2.12 15:28

Holky dneska fakt síla. Chudák Tess, mě by to položilo. No ale ve vzpomínkách moje oblíbená scéna, kdy Nick načapal Tess ve vaně. Tam mu to tááááák sluší. Takový rošťák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
2.2.12 20:17

Lentilko, s těma dlouhýma vlasama? Tam se mi taky líbil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí