Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No jo, ty děti…
Já tu dneska taky čučím jak vyoraná myš, ale teda vstávali jsme o něco později, na McLD to už nebylo. ![]()
Tak zase trochu Clair dneska, nad Alexem by se srdce ustrnulo ![]()
Ale uz to zacina, jiny hlas Tess, novy dabing Steve, uz to bude sama zmena ![]()
clovek: ty změny hlasů se mi vůbec nelíbí..hlavně u Tess mi to nějak nesedí ![]()
U Tess je to jen na par dilu, ani nezmenili herecku v uvodni znelce, porad je tam Helena Brabcova. U Steve uz bude Andrlova naporad. Pak mne jeste pekne nakrkli, kdyz v poslednich Alexovych dilech uz ho chudaka ani Stastny nemluvil, to mi vadilo asi nejvic, tim padem to byl pro mne skoro cizi Alex ![]()
clovek píše:
U Tess je to jen na par dilu, ani nezmenili herecku v uvodni znelce, porad je tam Helena Brabcova. U Steve uz bude Andrlova naporad. Pak mne jeste pekne nakrkli, kdyz v poslednich Alexovych dilech uz ho chudaka ani Stastny nemluvil, to mi vadilo asi nejvic, tim padem to byl pro mne skoro cizi Alex
Přesně tak, zabijou ho a ještě mu změní hlas. Jinak dneska jsem viděla až příjezd z líbánek.
Jéé taky hledím na McLD,už po několikáté
Sleduje ho se mnou dcera(5r)a zrovna mi říkala,proč někteří mluví jiným hlasem..to já jsem si vůůůbec nevšimla
!!!
Chtěla jsem se zeptat,nevíte,kde bych sehnala ty CD s hudbou z toho?Jde to vůbec sehnat? Ptala jsem se v pár obchodech,ale nic.
Ani Nick, jak „vstane z mrtvých“ už nebude mluvit hlasem Pavla Vondry
Holt už pak na to tan nějak srali ![]()
Na Stevie si zas musím chvíli zvykat. Ale je vidět, že fakt tahle série původně končila tou svatbou, ta změna hlasů přišla až s další sérií. DOdnes nechápu, proč to pak přečíslovali ![]()
Kate dneska dobře perlila, agentka s teplou vodou ![]()
A jo Machalko, on i Nick pak bude vlastne uplne cizi, ach jo ![]()
Alberto my jsme si to stahovaly z netu, ale jak byly ty stranky to uz fakt nevim, zkus pres google vyhledat, na jednech fan strankach byly k dispozici cca 3 CD, popr. oni budou odkazy urcite i v teto nasi diskusi, tak rok a pul zpatky ![]()
Tak dneska jsem videla po dlouhe dobe celej dil a zrovna takovej dojak
. Uz je tam ta cuza Sally, ja ji proste nikdy nemela rada. Chudak Tess ![]()
Dneska to bylo zase drama ![]()
Sally mi je nesympatická, to ta sestřenice bylafajn holka, škoda, že nezůstala dýl. To mi bylo Alexe moc líto, jak odjížděla. Kdo mu pořád píše takovej blbej scénář ![]()
No je fakt, ze Alex je smolar serialu, jemu snad jeste nic nedopadlo dobre. Dneska ty ukazky z minulosti a k tomu ten jeden song, normalne jsem se pristihla, ze u TV zase koukam jak Skopkova na Angeliku ![]()
Jak Škopková na Angeliku já na to zírám skoro pokaždý
Ještě,že v tu dobu bývám sama doma ![]()
Holky dneska fakt síla. Chudák Tess, mě by to položilo. No ale ve vzpomínkách moje oblíbená scéna, kdy Nick načapal Tess ve vaně. Tam mu to tááááák sluší. Takový rošťák