Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
madla21 píše:
Holky tak dneska nic a příští středu taky ne. Asi to bude tak,že dříve dávaly MacLeodovy dcery jen ve středu a teď je pro změnu ve středu dávat nebudou
tak to teda fakt nechápu ![]()
Já se tady teda taky „vtírla“
Jinak jsem na tom seriálu asi závislá,tak tak že bez něj přežiju víkend a teď ještě středy? ![]()
Ja uz ted tak zavisla nejsem, ale kdyz jsem to sledovala poprvy tak jsem byla uplne vyrizena, ze se mi o tom snad i zdalo ![]()
clovek píše:
Ja uz ted tak zavisla nejsem, ale kdyz jsem to sledovala poprvy tak jsem byla uplne vyrizena, ze se mi o tom snad i zdalo
Haha no abych pravdu řekla ten seriál koukám ted potřetí…ale to víš předtím nebylo tolik času jak ted když jsem doma s prckem
A zdálo se mi včera…o Nickovi ![]()
Barush píše:
Já se tady teda taky „vtírla“Jinak jsem na tom seriálu asi závislá,tak tak že bez něj přežiju víkend a teď ještě středy?
JSem na tom úplně stejně, jak nejdou McLeodovky, mám zkaženej celej den!!!!
Tak já to vidím poprvý tak to docela žeru. v pátek to neuvidím mám nějaká vyšetření, jde to stáhnout na netu někde?
Driv byly kompletni McLeodky na Kinotipu nevim jak ted a urcite najdes na ulozto.
Já bych chtěla všechny série od první do poslední
Páč já to nikdy nestihla na začátku, když to začli dávat… ![]()
Jinak fakt divný, že to vypadá, že středy to dávat nebudou
.
Taky nechápu proč je nedávají v hlavní vysílací čas, nebo aspon v podvečer ![]()
Nejlepsi bylo kdyz je davali v 13.30 po Sama doma, ale to uz je tak dva roky zpatky.
Holky zkuste www.kinotip.cz, tam byly kompletni, ale po tom kdy na Zelandu zabasli nejakeho chlapa co kseftoval se stahovanim filmu a serialu toho dost zablokovali, tak nevim jak to tam ted vypada
. Tam bylo dobry to, ze se to nemuselo stahovat, z www.ulozto.cz se to stahnout musi.
clovek Jooo když to dávali v těch 13.30 po Sama doma to bylo super, to jsem koukala pořád a pak šla s malým ven. V té době jsem sem chodila
, to už je pěkná doba tedy.. ![]()
Já si je stahovala na uložto, mám všechny 4 série a zabírá mi to paměť, a došly disky na vypálení ![]()
mě je jedno,kdy je dávaj, hlavně, když jsou
Já stihla předloni asi 6,7 sérii, a zalíbilo se mi to, a teď koukám od jedničky, ani jeden díl mi neutekl
Ale štve mě čt jak s tím dělá pořád nějaký štráchy
a nikde neřeknou, proč a co se děje.
Tercie Takže se všechny série dají stáhnout na uložto? Si stáhnu a začnu koukat od první hezky… ![]()
Tak ted jsem koukala na ten kinotip a jsou tam, ale nejdou spustit ![]()
Marcelko hledej podle čísel sérií, soubory obsahujou 4 díly a nebo si můžeš stahovat jednotlivý epizody, ale tohle je rychlejší
http://www.ulozto.cz/hledej/?…
Akorát teď celý uložto udělali v novým kabátě a hrozně blbě se mi v tom orientuje, jak cpou mezi to ty reklamy ![]()
Tercie píše:
Marcelko hledej podle čísel sérií, soubory obsahujou 4 díly a nebo si můžeš stahovat jednotlivý epizody, ale tohle je rychlejší
http://www.ulozto.cz/hledej/?…Akorát teď celý uložto udělali v novým kabátě a hrozně blbě se mi v tom orientuje, jak cpou mezi to ty reklamy
Děkujiii
![]()