Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4208
8.2.12 10:18
madla21 píše:
Holky tak dneska nic a příští středu taky ne. Asi to bude tak,že dříve dávaly MacLeodovy dcery jen ve středu a teď je pro změnu ve středu dávat nebudou :nevim:

tak to teda fakt nechápu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
8.2.12 10:19

Já se tady teda taky „vtírla“ :oops: Jinak jsem na tom seriálu asi závislá,tak tak že bez něj přežiju víkend a teď ještě středy? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.2.12 11:29

Ja uz ted tak zavisla nejsem, ale kdyz jsem to sledovala poprvy tak jsem byla uplne vyrizena, ze se mi o tom snad i zdalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
8.2.12 11:38
clovek píše:
Ja uz ted tak zavisla nejsem, ale kdyz jsem to sledovala poprvy tak jsem byla uplne vyrizena, ze se mi o tom snad i zdalo :mrgreen:

Haha no abych pravdu řekla ten seriál koukám ted potřetí…ale to víš předtím nebylo tolik času jak ted když jsem doma s prckem :D A zdálo se mi včera…o Nickovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
8.2.12 11:44
Barush píše:
Já se tady teda taky „vtírla“ :oops: Jinak jsem na tom seriálu asi závislá,tak tak že bez něj přežiju víkend a teď ještě středy? 8o

JSem na tom úplně stejně, jak nejdou McLeodovky, mám zkaženej celej den!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
8.2.12 12:05

Tak já to vidím poprvý tak to docela žeru. v pátek to neuvidím mám nějaká vyšetření, jde to stáhnout na netu někde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.2.12 12:52

Driv byly kompletni McLeodky na Kinotipu nevim jak ted a urcite najdes na ulozto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
8.2.12 12:56

Já bych chtěla všechny série od první do poslední :mrgreen: Páč já to nikdy nestihla na začátku, když to začli dávat… 8o

Jinak fakt divný, že to vypadá, že středy to dávat nebudou 8o .
Taky nechápu proč je nedávají v hlavní vysílací čas, nebo aspon v podvečer :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.2.12 13:05

Nejlepsi bylo kdyz je davali v 13.30 po Sama doma, ale to uz je tak dva roky zpatky.
Holky zkuste www.kinotip.cz, tam byly kompletni, ale po tom kdy na Zelandu zabasli nejakeho chlapa co kseftoval se stahovanim filmu a serialu toho dost zablokovali, tak nevim jak to tam ted vypada :think: . Tam bylo dobry to, ze se to nemuselo stahovat, z www.ulozto.cz se to stahnout musi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
8.2.12 13:09

clovek Jooo když to dávali v těch 13.30 po Sama doma to bylo super, to jsem koukala pořád a pak šla s malým ven. V té době jsem sem chodila :pankac: :mrgreen: , to už je pěkná doba tedy.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
8.2.12 13:26

Já si je stahovala na uložto, mám všechny 4 série a zabírá mi to paměť, a došly disky na vypálení :-D
mě je jedno,kdy je dávaj, hlavně, když jsou :-D Já stihla předloni asi 6,7 sérii, a zalíbilo se mi to, a teď koukám od jedničky, ani jeden díl mi neutekl :-) Ale štve mě čt jak s tím dělá pořád nějaký štráchy :-( a nikde neřeknou, proč a co se děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
8.2.12 13:39

Tercie Takže se všechny série dají stáhnout na uložto? Si stáhnu a začnu koukat od první hezky… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
8.2.12 13:43

Tak ted jsem koukala na ten kinotip a jsou tam, ale nejdou spustit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
8.2.12 14:07

Marcelko hledej podle čísel sérií, soubory obsahujou 4 díly a nebo si můžeš stahovat jednotlivý epizody, ale tohle je rychlejší
 http://www.ulozto.cz/hledej/?…

Akorát teď celý uložto udělali v novým kabátě a hrozně blbě se mi v tom orientuje, jak cpou mezi to ty reklamy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
8.2.12 14:24
Tercie píše:
Marcelko hledej podle čísel sérií, soubory obsahujou 4 díly a nebo si můžeš stahovat jednotlivý epizody, ale tohle je rychlejší
http://www.ulozto.cz/hledej/?…Akorát teď celý uložto udělali v novým kabátě a hrozně blbě se mi v tom orientuje, jak cpou mezi to ty reklamy :-(

Děkujiii :hug: :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky