Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4208
10.2.12 10:51

marcelko, to má… :lol: :lol:

nejhezčí tam je stejně Dave :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
10.2.12 10:55

No já myslím, že nejhezčí je Alex ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
10.2.12 10:58

No,ten taky..hlavně ta jeho postavička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.2.12 11:16

A mne zas nejvic bere ten Nick :mrgreen: . Holky jak to dopadlo, jede Nick se Sally do Melbourne nebo se bude starat o dite doma, nejak mi to uniklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
10.2.12 11:18

Dneska to ještě neukazovali..ale zůstal s dítětem..doma… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
10.2.12 13:38

Já myslim, že Dave a Alex jsou top :srdce: :mrgreen:

Zůstal doma s tim dítětem… asi se o něj budou starat společně s Tess co si pamatuji z minule :think: , nebo né :think: ?! Si ted nejsem jistá, ale se Sally neodjel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.2.12 17:34

Že je Jodi McLeodka ví jen jedna osoba. ;) A Jodi to není. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
10.2.12 17:49
marcelka88 píše:
Já myslim, že Dave a Alex jsou top :srdce: :mrgreen:Zůstal doma s tim dítětem… asi se o něj budou starat společně s Tess co si pamatuji z minule :think: , nebo né :think: ?! Si ted nejsem jistá, ale se Sally neodjel…

nééé s tess si myslím,že se o malého starat nebude.. to se budou starat klucí (alex a dave) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
10.2.12 18:35

Holky já dneska a včera neviděla :( nicméně já myslím, že Sally si pak pro kluka přijede ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
10.2.12 18:56

lentilko, jo přijede..a dokonce bude mít maliličkatej románek s Davem..co Nick nevydýchá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
10.2.12 20:07

Holky co tam bylo dneska??,V době vysílání jsem se válela v nemocnici na lehátku nadoplá analgosedací :oops:
Můžete mi to některá přetlumočit pls :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
10.2.12 20:17

Jodi dostala padáka od Stevie.. s ní se pak rozešel Luk,kdy mu něco udělala s autem..a on nemohl jet na závody…
A pak se to neslo všechno kolem Dava a koních.. co měl nějakej politik v hrozným stavu..tak mu je ukradl..ale ten politik ho načapal..naštěstí tam byl Alex..a ten mu řekl,že že syn Harryho… a že by to nebyla dobrá reklama,takhle vyhublí koníci…
Pak Sally už se balila a dostala nějaký zachvat..nemohla dýchat… tak jí museli letecky přepravit do Mellbourne…a dítě nechala s Nickem… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
10.2.12 20:19
zrofka píše:
Jodi dostala padáka od Stevie.. s ní se pak rozešel Luk,kdy mu něco udělala s autem..a on nemohl jet na závody…
A pak se to neslo všechno kolem Dava a koních.. co měl nějakej politik v hrozným stavu..tak mu je ukradl..ale ten politik ho načapal..naštěstí tam byl Alex..a ten mu řekl,že že syn Harryho… a že by to nebyla dobrá reklama,takhle vyhublí koníci…
Pak Sally už se balila a dostala nějaký zachvat..nemohla dýchat… tak jí museli letecky přepravit do Mellbourne…a dítě nechala s Nickem… :palec:

dííííííííííííííííííííííííííííííííky
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
10.2.12 21:30

Nejhezčí byl Brett, ten jeho úsměv :srdce:
Omyl, že je Jodi McLeodka neví nikdo. Vůbec nikdo, páč ani Meg si přece nebyla jistá a jak to praskne, tak Jodi řekne, že právě neví :mrgreen: Proto se bude dělat test DNA…
Dneska to bylo o těch Walerech (vždycky si vzpomenu na tenhle díl, když jedu kolem jedné firmy, co se jmenuje Waler :lol: ). Jodi jezdila pořád pozdě do práce, protože flámovala s Lukem. Stevie docházela trpělivost a Kate odi pořád kryla. Pak se Luke vsadil s Gregem o auta, že dají závod a kdo na závod nedorazí, automaticky přijde o auto. Greg to byl říct Jodi a tak Jodi zdrhla z práce za Lukem. Jenže ten tam nebyl, tak mu v autě přestříhala dráty, aby na ten závod nejel. STevie ji načapala na pumpě, že zdrhla z práce, tak jí dala padáka. Tess to neměla čas řešit, páč zrovna Sally měla sraženinu na plicích a protože ve Fisheru měli polámané CTčko, vezli ji vrtulníkem do Melbourne. Prosila Nicka, ať se o Harrisona postará, tak on zůstal s malým sám, tím pádem se nevrátil k Tess, jak měli naplánováno. Luke přišel o to auto a když zjistil, že mu ty drátzy přestřihla Jodi, dal jí kpoačky. Pak se ale dověděl, že Jodi dostala ještě padáka kvůli němu, tak se usmířili.
No a Dave uviděl toho zraněného koně, pak celé stádo, no a jejich majitel je chtěl postřílet. Páč Dave už kdysi několik Walerů zastřelil, chtěl tyhle zachránit. Alex, Stevie a Kate mu pomáhali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.2.12 22:06

No vidíš Machalko, to už jsem zasklila, že si Meg nebyla jistá. Ještě že tě tady máme, ty jsi chodící encyklopedie na McLD. :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí