Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No holky čt fakt nemyslí. Těšila jsem se, že když budou zase dávat zdivočelou zemi, tak třeba večer a oni jí budou dávat v neděli v 14.15. Fakt čas, kdy si na to určitě vzpomenu. Kdyby alespoň v 11 po toulavce a objektivu, ale takhle je to fakt na houby.
Tercie píše:
To by mě taky zajímalo proč, taková blbost…![]()
![]()
To se zas někdo v ČT snažil být kreativní.
![]()
To teda ať jdou do háje s takovou kreativitou. ![]()
No a Zdivočelou zemi teda asi taky nebudu vídat, to je doba, kdy chodíme s prckem ven
Ti mě štvou. Dávají toho pěknýho tak málo, a když už něco dají, tak v úplně pitomou dobu. Souhlas, jedenáctá by byla akorát.
No to to zase vymysleli
. Doufam, ze tu premierovou radu budou aspon davat od 20hod. Tohle je cas pro koho???????
Holky taky doufám, že alespoň ty premierový díly budou dávat někdy od osmi, já teda předpokládám, že to pak třeba přesunou místo Vyprávěj u toho maji jen 5 dílů.
A ja ted videla upoutavku na CT, ze Zdivocela zeme od nedele od 20hod… tak nevim ![]()
Aha tak já právě viděla tu upoutávku taky, tak sjem koukala na seznamu na program a tam byl ve 20h nějaký film a zdivočelá země právě v těch čtvrt na 3
lleennttiillkkaa píše:
Aha tak já právě viděla tu upoutávku taky, tak sjem koukala na seznamu na program a tam byl ve 20h nějaký film a zdivočelá země právě v těch čtvrt na píše: Více
já tam mám 20:00 tak nevim ![]()
Tak to asi přehodili, ale přísahám, že ještě včera to bylo v ten blbej čas ![]()
Oni v tom maj bordel, nasi meli vcera v programu na jednicce Tobruk a ja v programu na jednicce Basniky ![]()
No a já říkala, že je budou teď někdy dávat, a prošvihla jsem je…Básníky…achjo. Asi si je bduu muset pustit na dývku. Třeba zejtra po MCL ![]()
Tercie byl to jen ten ctvrtej dil, jak tam hraje Brodska, prvni tri dily a ten posledni davala cca pred mesicem Nova, tzn. ze na ten ctvrtej asi nema prava, no blazinec ![]()
Zrovna před chvílí jsem si ho pustila, to byla nějaká intuice ![]()
Jo je to blázinec, jak si to přehazujou, a teď to ještě bude dávat Markíza, a já nevím co ještě ![]()
AHojte,
Tenhle týden jsem zatím neviděla ani jeden díl, ale Sandry se musím zastat, i když moc sympatická ta její postava není, až se tam šáhne víc do hloubky, projeví se, že za to z části nemůže… Její máma ji opustila už jako dítě, neměla kamarádky a jediný co má teď, je Harry, kterej ji pak taky odkopne, páč udělá podraz na Drovers. Je to v podstatě taková nešťastná osůbka.
Jo a Kate napřed bude s Davem, pak chvíli s Rileyho kámošem z vojny (co ukradl nějaký zbraně nebo co), pak to naťuknou s Rileym, jenže ten se pravděpodobně utopí. No a pak Kate pláchne na nějakou farmu pro problémové děcka - to už se scénáristi definitivně zbláznili
![]()
Ty poslední série už stály fakt za h… V podstatě momentem odchodu Jodi už mě to skoro vůbec nebavilo, koukala jsem jen ze zvědavosti, co do toho zase namontujou za telenovelu ![]()