Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27261
14.2.12 22:29

No holky čt fakt nemyslí. Těšila jsem se, že když budou zase dávat zdivočelou zemi, tak třeba večer a oni jí budou dávat v neděli v 14.15. Fakt čas, kdy si na to určitě vzpomenu. Kdyby alespoň v 11 po toulavce a objektivu, ale takhle je to fakt na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.2.12 22:30
Tercie píše:
To by mě taky zajímalo proč, taková blbost… :nevim: :pocitac: :cert:

To se zas někdo v ČT snažil být kreativní. :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
14.2.12 22:56

To teda ať jdou do háje s takovou kreativitou. :jazyk:

No a Zdivočelou zemi teda asi taky nebudu vídat, to je doba, kdy chodíme s prckem ven :-( Ti mě štvou. Dávají toho pěknýho tak málo, a když už něco dají, tak v úplně pitomou dobu. Souhlas, jedenáctá by byla akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.2.12 06:47

No to to zase vymysleli :roll: . Doufam, ze tu premierovou radu budou aspon davat od 20hod. Tohle je cas pro koho???????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
15.2.12 14:30

Holky taky doufám, že alespoň ty premierový díly budou dávat někdy od osmi, já teda předpokládám, že to pak třeba přesunou místo Vyprávěj u toho maji jen 5 dílů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.2.12 14:31

A ja ted videla upoutavku na CT, ze Zdivocela zeme od nedele od 20hod… tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
15.2.12 14:46

Aha tak já právě viděla tu upoutávku taky, tak sjem koukala na seznamu na program a tam byl ve 20h nějaký film a zdivočelá země právě v těch čtvrt na 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
15.2.12 14:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
15.2.12 14:49
l
lleennttiillkkaa píše:
Aha tak já právě viděla tu upoutávku taky, tak sjem koukala na seznamu na program a tam byl ve 20h nějaký film a zdivočelá země právě v těch čtvrt na píše: Více

já tam mám 20:00 tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
15.2.12 14:54

Tak to asi přehodili, ale přísahám, že ještě včera to bylo v ten blbej čas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.2.12 15:00

Oni v tom maj bordel, nasi meli vcera v programu na jednicce Tobruk a ja v programu na jednicce Basniky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
15.2.12 15:03

No a já říkala, že je budou teď někdy dávat, a prošvihla jsem je…Básníky…achjo. Asi si je bduu muset pustit na dývku. Třeba zejtra po MCL ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.2.12 17:09

Tercie byl to jen ten ctvrtej dil, jak tam hraje Brodska, prvni tri dily a ten posledni davala cca pred mesicem Nova, tzn. ze na ten ctvrtej asi nema prava, no blazinec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
15.2.12 17:54

Zrovna před chvílí jsem si ho pustila, to byla nějaká intuice :-D
Jo je to blázinec, jak si to přehazujou, a teď to ještě bude dávat Markíza, a já nevím co ještě :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.2.12 21:36

AHojte,
Tenhle týden jsem zatím neviděla ani jeden díl, ale Sandry se musím zastat, i když moc sympatická ta její postava není, až se tam šáhne víc do hloubky, projeví se, že za to z části nemůže… Její máma ji opustila už jako dítě, neměla kamarádky a jediný co má teď, je Harry, kterej ji pak taky odkopne, páč udělá podraz na Drovers. Je to v podstatě taková nešťastná osůbka.
Jo a Kate napřed bude s Davem, pak chvíli s Rileyho kámošem z vojny (co ukradl nějaký zbraně nebo co), pak to naťuknou s Rileym, jenže ten se pravděpodobně utopí. No a pak Kate pláchne na nějakou farmu pro problémové děcka - to už se scénáristi definitivně zbláznili :twisted: :twisted:
Ty poslední série už stály fakt za h… V podstatě momentem odchodu Jodi už mě to skoro vůbec nebavilo, koukala jsem jen ze zvědavosti, co do toho zase namontujou za telenovelu :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí