Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Machalka píše:
No a pak Kate pláchne na nějakou farmu pro problémové děcka - to už se scénáristi definitivně zbláznili![]()
Ty poslední série už stály fakt za h… V podstatě momentem odchodu Jodi už mě to skoro vůbec nebavilo, koukala jsem jen ze zvědavosti, co do toho zase namontujou za telenovelu
Oni si totiž nejspíš něco šlehli a pak šli psát scénář
, já to jinak nevidím. Jinak by neměli takový nápady. ![]()
Tak tak souhlasim, s puvodnimi McLeodkami uz to nemelo vubec nic spolecnyho. Obzvlast ta sedma serie byla vypecena, tu meli uplne vynechat ![]()
Holky tak v nedeli je Zdivocela zeme ten film a pak od dalsi nedele to davaj odpoledne, rovnou po 2 dilech
Jinak McLeodky jsem dneska videla z rychliku, ale pocitam, ze si zase rano privstanu, takze dokoukam ![]()
Konečně j sem dneska viděla po dlouhý době McLeodky
A zrovna se Nicholas konečně vrátil domů
Celkově moc povedenej díl ![]()
clovek píše:
Holky tak v nedeli je Zdivocela zeme ten film a pak od dalsi nedele to davaj odpoledne, rovnou po 2 dilechJinak McLeodky jsem dneska videla z rychliku, ale pocitam, ze si zase rano privstanu, takze dokoukam
Jsem říkala, že to bude odpoledne grrrrrrrr
Machalko ja chvily musela premyslet jakej Nicholas ![]()
No ten muj malej pacholek si dneska vzpomnel uz v 4.30 a to se mi teda do 5.10 cekat nechtelo, tak jsem sla spat a z McLeodek nic nebylo
![]()
clovek píše:
Machalko ja chvily musela premyslet jakej NicholasNo ten muj malej pacholek si dneska vzpomnel uz v 4.30 a to se mi teda do 5.10 cekat nechtelo, tak jsem sla spat a z McLeodek nic nebylo
![]()
clovek píše:
No ten muj malej pacholek si dneska vzpomnel uz v 4.30 a to se mi teda do 5.10 cekat nechtelo, tak jsem sla spat a z McLeodek nic nebylo![]()
Musíš mu pořádně domluvit, v jakou dobu to má vstávat
![]()
Koukam jak vas tesi moje ranonocni vstavani
. Uz se tesim na zitra. Dneska jsem si po velmi velmi dlouhe dobe vychutnala cely film odpoledne v TV, nevidely jste nektera (K)lamac srdci? Mne se to moc libilo, takova oddychovka a dokonce jsem se i zasmala.
Tak celá první série vypálená
![]()
Dnes jsem koukala a byla jsem nejdřív trochu zmatená, jak sleduji ted tu první sérii, tak se mi to nějak pletlo
![]()
mne to dneska nejak nebavilo, dokonce jsem od toho odbihala, takze moc nevim oc slo. tocilo se to okolo harryho