Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
clovek píše:
Ze by se vratila Sandra? Ja dneska nevidela, tak mozna rano u kojeni
Trefa. ![]()
Ahoooj,
já neviděla dnešní díl a zítřejší asi taky nestihnu
…
Co bylo v dnešním holky?? Vyčetla jsem, že se vrátila Sandra … a dál
?
aaaa ted mě napadlo, že bych ten dnešní díl mohla najít v archivu v tv, nevíte někdo jestli to tam je? Máme tv od O2 a koukám tam zpětně v archivu na seriály, tak snad tam budou i mcleodovky
![]()
V archívu nevím.
Vrátila se Sandra, ani ona ani Harry nebyli schopni si říct, že se mají rádi, takže to vyhrotili, jak jen to šlo, dali je dohromady Nick a Tess, protože Harry se svěřil Tess, že stále Sandru miluje a Sandra zas Nickovi. Málem Harryho sesadili z postu předsedy farmářské rady na popud Sandry.
Tess má neštovice, tak si s Nickem jen telefonuje, ten má u sebe malého Harrisona.
Jsem to vedela v 5.37 budicek, takze jsem se v klidu koukla ![]()
Sandru nemam rada, hned po Sally ![]()
clovek píše:
Jsem to vedela v 5.37 budicek, takze jsem se v klidu kouklaSandru nemam rada, hned po Sally
ty kráso, tak to je pěknej budíček…no já nevím, ale mě nepřijde zase tak hrozná…předtím mi vadila a teď mi vadí čím dál míň ![]()
clovek, to dítě na tebe tak myslí, abys neprošvihla ani jeden díl. ![]()
To vis Neliso, co by pro mne to ditko neudelalo ![]()
Dneska nic moc dil
Kate odchazí makat pro Sandru…
Luk vyhrál zpět auto…
Stevie má něco s kotníkem (šlápla jí kráva)
a jednalo se tam o podvod s koněm… ![]()
zrofka píše:
Kate odchazí makat pro Sandru…
Luk vyhrál zpět auto…
Stevie má něco s kotníkem (šlápla jí kráva)a jednalo se tam o podvod s koněm…
Sandra jí nabídla práci jako správce Kinsselass…tak Kate aby si to odškrtla ve svém 5letém plánu..tak odešla z Drovers tam..(ale brzo se vrátí)
![]()
Holky dneska jsem si vzpomněla. Ona potom Kate někam odjede ne? Někam s nějakým knězem ne? Jinak včerejší díl mi přišel rozotmilý. 2 balvani (Sandra a Harry) si vyznali lásku, to se mi líbilo.