Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Machalko to tam bylo, že nechce mít Nick děti??? To jsem úplně přeslechla… Ale drak mi u toho dělá kravál tak občas něco unikne…
A to Tessino těhotenství by teď mělo být její skutečný v soukromým životě, tak to maskujou, s Nickem opravdu bude těhotná až později ![]()
Ha, tak máte pravdu, už se mi to motá
Dneska tam už asi byla Regan, že? A Luke už je v lochu? Teda to jsem propásla hodně. Tak dneska byl díl 119, Tess odjede ve 124 a vrací se ve 135. Tak to budu zítra fakt nadšeně vyhlížet ten těhotenskej pupík ![]()
Tercie, on to neřekl na plnou hubu, ale něco ve smyslu, že jednak byl volat Sally kvůli Harrisonovi, že když Nick to dostal po Harrym, u Harrisona je ještě mnohem větší šance, že to bude mít taky. No a pak řekl Tess, že si spolu musí promluvit o dětech, ale ona ho utla, že teď ne. Musela to vstřebat.
Něco pro pobavení a připomenutí starejch časů
http://www.youtube.com/watch?…
Luka jeste nezabasli, ale uz se schyluje, to je taky jeden velky scenaristicky prehmat, laska jako tram a pak uz o nem neni ani zminky ani slechu.
No jo Reagan, chudak Kate ![]()
Tak jsem se nějak přepočítala
Dneska to byl teda doják, bylo mi Jodi fakt líto ![]()
Clovek, záleží, na jak dlouho šel do basy… Určo tho bylo víc, ještě ta jeho podmínka zminula, asi by ještě nebyl venku, když se Jodi dá dohromady s Mattem ![]()
Holky tak já to dneska fakt viděla jen tak z letu. Chudák Jodi…no jo co se dá dělat scénáristi měli jiný plány.
Machalka píše:
Něco pro pobavení a připomenutí starejch časůhttp://www.youtube.com/watch?…
To je bomba tohle
![]()
Já dneska neviděla, ale mám staženo a přes víkend to snad zkouknu
To bude chtít klid, a bejt sama doma, když říkáte, že to je doják. Jaaaj, to si zase pořvu ![]()
sakra mě nějak přestává bavit na to koukat …přijde mi to čím dál víc o ničem
![]()
Boudice23 píše:
sakra mě nějak přestává bavit na to koukat …přijde mi to čím dál víc o ničem![]()
a bude hůř ![]()
Já už jsem v půlce druhé série a děsně mě baví, ten začátek je stejně nej než se to začne kazit ![]()
Ovšem jak ted koukám od začátků, tak mě ty díly v tv vůbec nebaví ![]()
Marcel, Boudice chapu, ty prvni tri serie jsou naprosto neprekonatelny, zbytek uz je jen slabej odvar a to to ted jeste porad jde, pockejte takova sedma serie, ta byla snad ze vsech nejhorsi.
Jo videla jsem ted upoutavku na Prime na nejaky novy krimi serial, hlavniho hrdinu hraje Markus a na Barrandove v noci bezi krimi s Alex, tusim, ze se to jmenuje Kriminalka z pobrezi nebo tak nejak ![]()
clovek píše:
Marcel, Boudice chapu, ty prvni tri serie jsou naprosto neprekonatelny, zbytek uz je jen slabej odvar a to to ted jeste porad jde, pockejte takova sedma serie, ta byla snad ze vsech nejhorsi.Jo videla jsem ted upoutavku na Prime na nejaky novy krimi serial, hlavniho hrdinu hraje Markus a na Barrandove v noci bezi krimi s Alex, tusim, ze se to jmenuje Kriminalka z pobrezi nebo tak nejak
Ty poslední série si pamatuji z dob kdy to dávali po Sama doma a fakt už to pak bylo na nic…
clovek píše:
Marcel, Boudice chapu, ty prvni tri serie jsou naprosto neprekonatelny, zbytek uz je jen slabej odvar a to to ted jeste porad jde, pockejte takova sedma serie, ta byla snad ze vsech nejhorsi.Jo videla jsem ted upoutavku na Prime na nejaky novy krimi serial, hlavniho hrdinu hraje Markus a na Barrandove v noci bezi krimi s Alex, tusim, ze se to jmenuje Kriminalka z pobrezi nebo tak nejak
kolikátá běží teď??
asi to zbytečně natahovali a nakonec to diváka přestane bavit ![]()