Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6451
23.2.12 21:28

Machalko to tam bylo, že nechce mít Nick děti??? To jsem úplně přeslechla… Ale drak mi u toho dělá kravál tak občas něco unikne…

A to Tessino těhotenství by teď mělo být její skutečný v soukromým životě, tak to maskujou, s Nickem opravdu bude těhotná až později :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.2.12 21:31

Ha, tak máte pravdu, už se mi to motá :mrgreen: Dneska tam už asi byla Regan, že? A Luke už je v lochu? Teda to jsem propásla hodně. Tak dneska byl díl 119, Tess odjede ve 124 a vrací se ve 135. Tak to budu zítra fakt nadšeně vyhlížet ten těhotenskej pupík :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.2.12 21:33

Tercie, on to neřekl na plnou hubu, ale něco ve smyslu, že jednak byl volat Sally kvůli Harrisonovi, že když Nick to dostal po Harrym, u Harrisona je ještě mnohem větší šance, že to bude mít taky. No a pak řekl Tess, že si spolu musí promluvit o dětech, ale ona ho utla, že teď ne. Musela to vstřebat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.2.12 21:50

Něco pro pobavení a připomenutí starejch časů :D http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.2.12 07:09

Luka jeste nezabasli, ale uz se schyluje, to je taky jeden velky scenaristicky prehmat, laska jako tram a pak uz o nem neni ani zminky ani slechu.

No jo Reagan, chudak Kate :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
24.2.12 10:45

Tak jsem se nějak přepočítala :mrgreen: Dneska to byl teda doják, bylo mi Jodi fakt líto :(
Clovek, záleží, na jak dlouho šel do basy… Určo tho bylo víc, ještě ta jeho podmínka zminula, asi by ještě nebyl venku, když se Jodi dá dohromady s Mattem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
24.2.12 13:37

Holky tak já to dneska fakt viděla jen tak z letu. Chudák Jodi…no jo co se dá dělat scénáristi měli jiný plány.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
24.2.12 14:18
Machalka píše:
Něco pro pobavení a připomenutí starejch časů :D http://www.youtube.com/watch?…

To je bomba tohle :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
24.2.12 22:06

Já dneska neviděla, ale mám staženo a přes víkend to snad zkouknu :-) To bude chtít klid, a bejt sama doma, když říkáte, že to je doják. Jaaaj, to si zase pořvu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
27.2.12 09:44

sakra mě nějak přestává bavit na to koukat …přijde mi to čím dál víc o ničem :pocitac: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
27.2.12 12:24
Boudice23 píše:
sakra mě nějak přestává bavit na to koukat …přijde mi to čím dál víc o ničem :pocitac: :,(

a bude hůř :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
27.2.12 12:25

Já už jsem v půlce druhé série a děsně mě baví, ten začátek je stejně nej než se to začne kazit :roll:
Ovšem jak ted koukám od začátků, tak mě ty díly v tv vůbec nebaví :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.2.12 19:35

Marcel, Boudice chapu, ty prvni tri serie jsou naprosto neprekonatelny, zbytek uz je jen slabej odvar a to to ted jeste porad jde, pockejte takova sedma serie, ta byla snad ze vsech nejhorsi.

Jo videla jsem ted upoutavku na Prime na nejaky novy krimi serial, hlavniho hrdinu hraje Markus a na Barrandove v noci bezi krimi s Alex, tusim, ze se to jmenuje Kriminalka z pobrezi nebo tak nejak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
27.2.12 19:41
clovek píše:
Marcel, Boudice chapu, ty prvni tri serie jsou naprosto neprekonatelny, zbytek uz je jen slabej odvar a to to ted jeste porad jde, pockejte takova sedma serie, ta byla snad ze vsech nejhorsi.Jo videla jsem ted upoutavku na Prime na nejaky novy krimi serial, hlavniho hrdinu hraje Markus a na Barrandove v noci bezi krimi s Alex, tusim, ze se to jmenuje Kriminalka z pobrezi nebo tak nejak :lol:

Ty poslední série si pamatuji z dob kdy to dávali po Sama doma a fakt už to pak bylo na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
27.2.12 20:16
clovek píše:
Marcel, Boudice chapu, ty prvni tri serie jsou naprosto neprekonatelny, zbytek uz je jen slabej odvar a to to ted jeste porad jde, pockejte takova sedma serie, ta byla snad ze vsech nejhorsi.Jo videla jsem ted upoutavku na Prime na nejaky novy krimi serial, hlavniho hrdinu hraje Markus a na Barrandove v noci bezi krimi s Alex, tusim, ze se to jmenuje Kriminalka z pobrezi nebo tak nejak :lol:

kolikátá běží teď??
asi to zbytečně natahovali a nakonec to diváka přestane bavit 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí