Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja taky dneska videla, Nick uz neni ani ve znelce
. Je to divny, kdyz na Drovers neni ani Clair ani Tess, fakt divny a bude to jeste divnejsi.
Ahoooj
,
pořád Vás čtu, ale jelikož koukám na jiné díly, tak nemohu přispívat, ani nevim co ted běží v tv, ale co tady čtu, tak už začínají díly kdy to stojí na prd, že tam už neni ani Tess ani Nick… ![]()
Já jsem ted ve třetí sérii kdy je Clair těhotná a Alex se dozvěděl, že Harry neni jeho otec…
Čučim denně tak na čtyři díly
Je to šílená závislot i přesto, že jsem to už viděla… ![]()
Ten Matt je takovej slaďouš, dneska jsem opět ořvala, jak zastřelil toho svého psíka
A moc se mi líbilo, jak Kate dávala Daveovi sežrat Regan ![]()
Holky copak tam bylo v pondělí a úterý?Já to totál propásla…a píšete, že už tam není Tess ..no mazec…může mi to někdo ve zkratce popsat pls?? ![]()
Juuuu dneska byl dobrej dil, poprvy jsem ho nevidela. Dave byl sladkej ![]()
Boudice ja toho moc nevidela, ale Tess odjela za Nickem do Argentiny. Dostala z Drovers Reagan, ktera tam chtela tezit zlato, ale tusim, ze se nakonec rozesly v dobry, ze jo? No a zacina se tam rozpohybovavat zapletka okolo Roba/Matta
Nikdo nekouka? Videla jsem vcera, celkem dobry dil, Sandra uz zacina blouznit, Jodi vrta v hlave Rob. Ale co mne trochu stve je to, ze Charlotta vypada porad stejne, Alex ji mel na navsteve a je ji porad max. tak 1,5 roku a pritom mne prijde, ze Clair uz je mrtva vecnost, uz se tam stalo strasne moc veci, tak mi to prijde takove zvlastni
. Jo a uz je tam zase Meg, to mi nejak uniklo jak se vratila.
clovek píše:
Nikdo nekouka? Videla jsem vcera, celkem dobry dil, Sandra uz zacina blouznit, Jodi vrta v hlave Rob. Ale co mne trochu stve je to, ze Charlotta vypada porad stejne, Alex ji mel na navsteve a je ji porad max. tak 1,5 roku a pritom mne prijde, ze Clair uz je mrtva vecnost, uz se tam stalo strasne moc veci, tak mi to prijde takove zvlastni. Jo a uz je tam zase Meg, to mi nejak uniklo jak se vratila.
já to včera viděla..ale v pondělí ne tak vůbec nevím co se tam dělo..i jsem nějak propásla, kde se tam vzal Rob a jaký má poslání ![]()
Rob je novy predak na Kilarney a poslani tam ma veliky, ma za sebou hodne pohnutou minulost, ktera bude postupne vyplouvat na povrch a stane se osudovym muzem pro jednu holcinu z Drovers ![]()
Já bohužel nekoukám, musím teď do konce března chodit každej všední den do práce (jaká otrava
), tak nemůžu zízat na McLeodky
Sakra pes, uteče mi to zajímavý, a jak bude nuda, tak budu určo doma ![]()
Já teď taky nekoukám, nestíhám…
Fakt je, že v některých seriálech ty děti dlouho nerostou a pak zas povyrostou děsně rychle.
Nemaj to ti tvůrci vychytaný. ![]()
Je, ja koukam. Ale jak na potvoru od pondelka nestiham. A zitra taky propasnu. Sakra. Jak to, ze Sandra blouzni???
Já koukám, a Sandra teď vypadá děsně vyžile…jakoby najednou strašně zestárla či co… A blouzní? Co se s ní bude dít?
Takze „nova“ McLeodova na scene
. A zacala nam dabingova rosada, tenhle hlas je k Meg desnej, ted uz to bude kazdou chvily, ze nekoho bude dabovat nekdo jinej. A uplne jsem zapomnela, ze tam vlastne bude Daveuv bratr,on bude mit techtle s Kate, ze jo? Nebo i mechtle
?
Člověk - ještě Daveův bratr
já si nic nepamatuju
no, ta KAte toho tak měla nějak dost co ![]()
a už je tam Riley?