Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27261
6.3.12 09:45

Tak já díky tomu, že má malej horečku dneska koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
6.3.12 11:05

Ja taky dneska videla, Nick uz neni ani ve znelce :(. Je to divny, kdyz na Drovers neni ani Clair ani Tess, fakt divny a bude to jeste divnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
6.3.12 19:49

Ahoooj :mrgreen: ,
pořád Vás čtu, ale jelikož koukám na jiné díly, tak nemohu přispívat, ani nevim co ted běží v tv, ale co tady čtu, tak už začínají díly kdy to stojí na prd, že tam už neni ani Tess ani Nick… :roll:

Já jsem ted ve třetí sérii kdy je Clair těhotná a Alex se dozvěděl, že Harry neni jeho otec…

Čučim denně tak na čtyři díly :mrgreen: :mrgreen: Je to šílená závislot i přesto, že jsem to už viděla… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
6.3.12 21:23

Ten Matt je takovej slaďouš, dneska jsem opět ořvala, jak zastřelil toho svého psíka :( A moc se mi líbilo, jak Kate dávala Daveovi sežrat Regan :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
7.3.12 22:58

Holky copak tam bylo v pondělí a úterý?Já to totál propásla…a píšete, že už tam není Tess ..no mazec…může mi to někdo ve zkratce popsat pls?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.3.12 10:18

Juuuu dneska byl dobrej dil, poprvy jsem ho nevidela. Dave byl sladkej :srdce:

Boudice ja toho moc nevidela, ale Tess odjela za Nickem do Argentiny. Dostala z Drovers Reagan, ktera tam chtela tezit zlato, ale tusim, ze se nakonec rozesly v dobry, ze jo? No a zacina se tam rozpohybovavat zapletka okolo Roba/Matta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.3.12 19:39

Nikdo nekouka? Videla jsem vcera, celkem dobry dil, Sandra uz zacina blouznit, Jodi vrta v hlave Rob. Ale co mne trochu stve je to, ze Charlotta vypada porad stejne, Alex ji mel na navsteve a je ji porad max. tak 1,5 roku a pritom mne prijde, ze Clair uz je mrtva vecnost, uz se tam stalo strasne moc veci, tak mi to prijde takove zvlastni :think: . Jo a uz je tam zase Meg, to mi nejak uniklo jak se vratila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.3.12 20:00
clovek píše:
Nikdo nekouka? Videla jsem vcera, celkem dobry dil, Sandra uz zacina blouznit, Jodi vrta v hlave Rob. Ale co mne trochu stve je to, ze Charlotta vypada porad stejne, Alex ji mel na navsteve a je ji porad max. tak 1,5 roku a pritom mne prijde, ze Clair uz je mrtva vecnost, uz se tam stalo strasne moc veci, tak mi to prijde takove zvlastni :think: . Jo a uz je tam zase Meg, to mi nejak uniklo jak se vratila.

já to včera viděla..ale v pondělí ne tak vůbec nevím co se tam dělo..i jsem nějak propásla, kde se tam vzal Rob a jaký má poslání :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.3.12 22:00

Rob je novy predak na Kilarney a poslani tam ma veliky, ma za sebou hodne pohnutou minulost, ktera bude postupne vyplouvat na povrch a stane se osudovym muzem pro jednu holcinu z Drovers :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.3.12 22:17

Já bohužel nekoukám, musím teď do konce března chodit každej všední den do práce (jaká otrava :lol: :lol: ), tak nemůžu zízat na McLeodky :twisted: Sakra pes, uteče mi to zajímavý, a jak bude nuda, tak budu určo doma :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.3.12 22:44

Já teď taky nekoukám, nestíhám…
Fakt je, že v některých seriálech ty děti dlouho nerostou a pak zas povyrostou děsně rychle. :mrgreen: Nemaj to ti tvůrci vychytaný. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
14.3.12 22:47

Je, ja koukam. Ale jak na potvoru od pondelka nestiham. A zitra taky propasnu. Sakra. Jak to, ze Sandra blouzni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
14.3.12 23:28

Já koukám, a Sandra teď vypadá děsně vyžile…jakoby najednou strašně zestárla či co… A blouzní? Co se s ní bude dít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.3.12 10:17

Takze „nova“ McLeodova na scene :lol: . A zacala nam dabingova rosada, tenhle hlas je k Meg desnej, ted uz to bude kazdou chvily, ze nekoho bude dabovat nekdo jinej. A uplne jsem zapomnela, ze tam vlastne bude Daveuv bratr,on bude mit techtle s Kate, ze jo? Nebo i mechtle :lol: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
20.3.12 12:29

Člověk - ještě Daveův bratr 8o já si nic nepamatuju :lol: no, ta KAte toho tak měla nějak dost co :lol:

a už je tam Riley?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky