Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
clovek píše:
Koukam jak vas tesi moje ranonocni vstavani![]()
. Uz se tesim na zitra. Dneska jsem si po velmi velmi dlouhe dobe vychutnala cely film odpoledne v TV, nevidely jste nektera (K)lamac srdci? Mne se to moc libilo, takova oddychovka a dokonce jsem se i zasmala.
Výborná záležitost ![]()
lleennttiillkkaa píše:clovek píše:Výborná záležitost
. Uz se tesim na zitra. Dneska jsem si po velmi velmi dlouhe dobe vychutnala cely film odpoledne v TV, nevidely jste nektera (K)lamac srdci? Mne se to moc libilo, takova oddychovka a dokonce jsem se i zasmala.
Teď to opakujou na cinemě
Akorát teda u nás momentálně frčí Bořek stavitel ![]()
Tercie píše:lleennttiillkkaa píše:Teď to opakujou na cineměclovek píše:Výborná záležitost
Akorát teda u nás momentálně frčí Bořek stavitel
Dííííííííík ![]()
Letnil to jsem rada, ze to videl i nekdo jinej. Ten francouz je tam sladkej, Vanesse jsem musela prijit na chut, ze zacatku se mi vubec nelibila, prisla mi hrozitansky hubena /to teda opravdu je/ a takova cela vyzila a vyschla, ale postupem casu se mi uz i celkem libila. Nejlepsi bylo kdyz nacvicoval hrisnak a nenapadne pobrukoval George, fakt povedenej film. Jen jsem zase nepochopila ten vysilaci cas ![]()
člověk já se ani nesnažím ty vysílací časy chápat. Včera ta zdivočelá mě tak nalákala a příští neděli na ní 100% zapomenu, potom dávali rytmus v patách a zase tak dlouho a přitom já bych třeba oželila jiný pořady…
Jinak ten herec je úžasnej, já ho pak ještě viděla ve filmu arsene lupin. Vanessa je taková éterická.
Mcleodovky jsem dneska viděla tak nějak za běhu, takže vůbec nevím o co šlo, snad jen že Harry byl v nemocnici.
Tak dneska jsem zase viděla, kardiomyopatie (nebo jak se to píše) a Nick, no ještěže vím, jak to bude dál
Ale když jsem to viděla napoprvé, vduchu jsem zas nadávala scénáristům, že jim fakt nemůžou dát pokoj a sesílaj na ně jednu ránu za druhou ![]()
Machalko, takže to není tak, jak to vypadá? To je dobře
Zas se mám na co těšit… Jak málo stačí…
![]()
clovek píše:
Vsimly jste se, ze Tess uz maskuje tehotenstvi?
jj to růžové tričko ![]()
clovek píše:
Vsimly jste se, ze Tess uz maskuje tehotenstvi?
Nééééé??? Musím se zítra líp dívat. ![]()
Alena Sandře jak jsem si toho v jednom dílu všimla,tak v těch dalších už zase žádný bříško neměla… ![]()
Sandra uz je po porodu, jak ji na chvily uklidili tak rodila, tutove. Na Tess je to videt docela dost.
Taky jsem to na Sandře viděla, ale na Tess jsem si nic nevšimla. Zítra se musím líp dívat ![]()
Terci, no dokážeš si představit, když tam Nick mezi řádky říkal, že další děti s jeho genama prostě nee, že nechce, tak jsem myslela, že to se mnou škrábne o zem. Taková láska a oni by neměli dítě
Někdy je fakt lepší vědět trochu dopředu ![]()
Dnes jsem neviděla, ale zítra bych měla, budu pokukovat po bříšku
I když mi to moc nesedí, páč ještě ani neodjeli do Argentiny. Vím, že to netočili popořadě, ale že by až takhle napřeskáčku
Napřed tam bude Regan, pak odjedou do Argentiny, budou docela dlouho pryč a až pak se Tess vrátí jako těhule. Musím mrknout, jestli to je všecko v téhle sérii, páč mám pocit, že ten návrat je až pak v další ![]()