Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4208
20.2.12 10:46

Mě tenhle díl vůbec nebaví..takže jsem dneska nekoukala.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
20.2.12 10:48
clovek píše:
Koukam jak vas tesi moje ranonocni vstavani :lol: :hug: . Uz se tesim na zitra. Dneska jsem si po velmi velmi dlouhe dobe vychutnala cely film odpoledne v TV, nevidely jste nektera (K)lamac srdci? Mne se to moc libilo, takova oddychovka a dokonce jsem se i zasmala.

Výborná záležitost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
20.2.12 11:14
lleennttiillkkaa píše:
clovek píše:
Koukam jak vas tesi moje ranonocni vstavani :lol: :hug: . Uz se tesim na zitra. Dneska jsem si po velmi velmi dlouhe dobe vychutnala cely film odpoledne v TV, nevidely jste nektera (K)lamac srdci? Mne se to moc libilo, takova oddychovka a dokonce jsem se i zasmala.

Teď to opakujou na cinemě ;-) Akorát teda u nás momentálně frčí Bořek stavitel ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
20.2.12 11:17

Holkyy kde stáhnu písničky k McLeodovkam???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
20.2.12 11:27
Tercie píše:
lleennttiillkkaa píše:
clovek píše:
Teď to opakujou na cinemě ;-) Akorát teda u nás momentálně frčí Bořek stavitel ;-)

Dííííííííík :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
20.2.12 12:10

Letnil to jsem rada, ze to videl i nekdo jinej. Ten francouz je tam sladkej, Vanesse jsem musela prijit na chut, ze zacatku se mi vubec nelibila, prisla mi hrozitansky hubena /to teda opravdu je/ a takova cela vyzila a vyschla, ale postupem casu se mi uz i celkem libila. Nejlepsi bylo kdyz nacvicoval hrisnak a nenapadne pobrukoval George, fakt povedenej film. Jen jsem zase nepochopila ten vysilaci cas :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
20.2.12 18:50

člověk já se ani nesnažím ty vysílací časy chápat. Včera ta zdivočelá mě tak nalákala a příští neděli na ní 100% zapomenu, potom dávali rytmus v patách a zase tak dlouho a přitom já bych třeba oželila jiný pořady…
Jinak ten herec je úžasnej, já ho pak ještě viděla ve filmu arsene lupin. Vanessa je taková éterická.
Mcleodovky jsem dneska viděla tak nějak za běhu, takže vůbec nevím o co šlo, snad jen že Harry byl v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
21.2.12 20:38

Tak dneska jsem zase viděla, kardiomyopatie (nebo jak se to píše) a Nick, no ještěže vím, jak to bude dál :twisted: Ale když jsem to viděla napoprvé, vduchu jsem zas nadávala scénáristům, že jim fakt nemůžou dát pokoj a sesílaj na ně jednu ránu za druhou :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
21.2.12 22:52

Machalko, takže to není tak, jak to vypadá? To je dobře :-) Zas se mám na co těšit… Jak málo stačí… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.2.12 09:52

Vsimly jste se, ze Tess uz maskuje tehotenstvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
23.2.12 10:59
clovek píše:

jj to růžové tričko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
23.2.12 14:31
clovek píše:

Nééééé??? Musím se zítra líp dívat. ;-)

Alena Sandře jak jsem si toho v jednom dílu všimla,tak v těch dalších už zase žádný bříško neměla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
23.2.12 17:22

Sandra uz je po porodu, jak ji na chvily uklidili tak rodila, tutove. Na Tess je to videt docela dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
23.2.12 19:49

Taky jsem to na Sandře viděla, ale na Tess jsem si nic nevšimla. Zítra se musím líp dívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
23.2.12 21:26

Terci, no dokážeš si představit, když tam Nick mezi řádky říkal, že další děti s jeho genama prostě nee, že nechce, tak jsem myslela, že to se mnou škrábne o zem. Taková láska a oni by neměli dítě :D Někdy je fakt lepší vědět trochu dopředu :lol:

Dnes jsem neviděla, ale zítra bych měla, budu pokukovat po bříšku :mrgreen: I když mi to moc nesedí, páč ještě ani neodjeli do Argentiny. Vím, že to netočili popořadě, ale že by až takhle napřeskáčku :think: Napřed tam bude Regan, pak odjedou do Argentiny, budou docela dlouho pryč a až pak se Tess vrátí jako těhule. Musím mrknout, jestli to je všecko v téhle sérii, páč mám pocit, že ten návrat je až pak v další :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí