Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10975
2.3.12 13:46
clovek píše:
Madlo odjede, musej ji jako tehuli nekam zasit, pak se oba jeste na chvily vratej, ale bude to velmi velmi dramaticke a pak nam udelaji natrvalo papa a tim jsou McLeodky definitivne v haji :(

Přesně tak, pak už to tam totiž rozjíždí druhé McLeodky sestřenky… potom to stojí za to, až se dá dohromady Stevi s Alexem, ale to jen na chviličku :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
2.3.12 18:57
clovek píše:
Madlo odjede, musej ji jako tehuli nekam zasit, pak se oba jeste na chvily vratej, ale bude to velmi velmi dramaticke a pak nam udelaji natrvalo papa a tim jsou McLeodky definitivne v haji :(

Počkej pokud dobře pamatuju tak jsem viděla nějaké díly kdy tam byla Tess bez Nicka, mysleli že zemřel nebo co a ona ho všude viděla jako ducha. To myslíš to že se na chvíli vrátí?A pak teda zas odjedou?To bude fakt naprd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.3.12 19:35

Barush nejdriv Tess odleti za Nickem, pak se sama vrati a Nick jakoby zemre a pak se vrati i Nick a pak uz zmizej naporad oba. Po vsech tech recech jak je Drovers a Kilarney jejich zivot atd.. mne ty odchody hrozne drtej, vzdyt by to nikdy neudelali, je to blamaz.

A kdo sleduje poprve pozor pozor na noveho hrdinu Roba/Matta, ten tam taky pekne zamicha osazenstvem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.3.12 19:38

Ja kdyz ted vidim ty stary dily a ty reci o jejich lasce ke sve zemi a jak to tam proste vsichni nade vse miluji a pak tam nezustane vubec nikdo z puvodniho osazenstva, tak se mi chce brecet kam az to ty scenaristi dosli. Opravdova Tess a Nick by nikdy svuj domov neopustili :,( :,( :,( .

A konec Alexe si fakt mohli odpustit, ikdyz ja si rikam, ze on sel proste za Clair, to byla laska jeho zivota :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
2.3.12 19:38
clovek píše:
A kdo sleduje poprve pozor pozor na noveho hrdinu Roba/Matta, ten tam taky pekne zamicha osazenstvem :lol:

To je ten co přišel dneska???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.3.12 19:44

Jj to je ten :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
3.3.12 08:03

Clovek:Aha tak to jsou asi poslední díly co jsem viděla, dál už ne. To je blbý teda že všichni odejdou. A neřikej že Alex taky zkape????Bože no mám se asi na co těšit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.3.12 09:05

Barush ja nechci vic prozrazovat, je vas tu vic co to jeste nevidely, kdyztak radsi SZ jestli nevydrzis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.3.12 22:28

Není Nick, ale přijel Matt a na něm si taky spravím oko :mrgreen: :srdce:
Meg s Terrym jsou na dovolené - jak byl ten díl s losem a s tím, že Nick zjistil, že má taky tu srdeční chorobu, tak tam Meg s Terrym odjížděli. Pumpu vedl Luke, ale co je v lochu, tak je pumpa zavřená (Jodi jak tam brala pár věcí po Lukovi, tak ji vlastně zamykala).
Už se blíží prozrazení toho, že je Jodi taky McLeodová :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
4.3.12 09:07

clovek: Dobrý nápad, nic mi neprozrazuj ani kdybych moc prosila :palec: :lol: ono by mě to pak už ani tolik nebavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.3.12 22:03

ahoj holky, po delší době zase píšu … ale čtu vás pravidelně :D a bohatě mi stačí když píšete co se to tam zase děje :-D nějak nemám na ty poslední cérie odvahu …

ale teď jsem si vzpomněla s tou Jodi a odhalením ještě na jejího osudového muže - to je snad to jedno z mála zajímavého ke konci na co je se těšit :D asi si to přeci jen zkusím zapnout :mrgreen:

mmch Machalko, člověk, už tam je nebo není ten Jodin Pan pravý? (nevzpomenu si na jeho jméno :oops: po dvou letech se mi vykouřilo hodně věcí z hlavy :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.3.12 06:57

Ibbu nepovim, kvuli holkam co to sleduji poprvy, co ti tak dat za napovedu :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
5.3.12 11:26
clovek píše:
Ibbu nepovim, kvuli holkam co to sleduji poprvy, co ti tak dat za napovedu :mrgreen: :hug:

Tak třeba začni příspěvek větou: Kdo nechce znát další děj, nečtěte a přeskočte k dalšímu příspěvku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
5.3.12 11:53

Ahoj holky
já vůbec nestíhám sledovat. Většinou trávím dopoledne u sousedů na kafi a jediný, kdy jsem dopoledne doma je středa :mrgreen:
Ale díky vám si to zase oživuju. Ačkoli teď už není o co moc stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.3.12 22:13

Ibbu, Matt Bosnich už tam je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...