Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
clovek píše:
Madlo odjede, musej ji jako tehuli nekam zasit, pak se oba jeste na chvily vratej, ale bude to velmi velmi dramaticke a pak nam udelaji natrvalo papa a tim jsou McLeodky definitivne v haji
Přesně tak, pak už to tam totiž rozjíždí druhé McLeodky sestřenky… potom to stojí za to, až se dá dohromady Stevi s Alexem, ale to jen na chviličku
![]()
clovek píše:
Madlo odjede, musej ji jako tehuli nekam zasit, pak se oba jeste na chvily vratej, ale bude to velmi velmi dramaticke a pak nam udelaji natrvalo papa a tim jsou McLeodky definitivne v haji
Počkej pokud dobře pamatuju tak jsem viděla nějaké díly kdy tam byla Tess bez Nicka, mysleli že zemřel nebo co a ona ho všude viděla jako ducha. To myslíš to že se na chvíli vrátí?A pak teda zas odjedou?To bude fakt naprd
Barush nejdriv Tess odleti za Nickem, pak se sama vrati a Nick jakoby zemre a pak se vrati i Nick a pak uz zmizej naporad oba. Po vsech tech recech jak je Drovers a Kilarney jejich zivot atd.. mne ty odchody hrozne drtej, vzdyt by to nikdy neudelali, je to blamaz.
A kdo sleduje poprve pozor pozor na noveho hrdinu Roba/Matta, ten tam taky pekne zamicha osazenstvem ![]()
Ja kdyz ted vidim ty stary dily a ty reci o jejich lasce ke sve zemi a jak to tam proste vsichni nade vse miluji a pak tam nezustane vubec nikdo z puvodniho osazenstva, tak se mi chce brecet kam az to ty scenaristi dosli. Opravdova Tess a Nick by nikdy svuj domov neopustili
.
A konec Alexe si fakt mohli odpustit, ikdyz ja si rikam, ze on sel proste za Clair, to byla laska jeho zivota ![]()
clovek píše:
A kdo sleduje poprve pozor pozor na noveho hrdinu Roba/Matta, ten tam taky pekne zamicha osazenstvem
To je ten co přišel dneska???
Clovek:Aha tak to jsou asi poslední díly co jsem viděla, dál už ne. To je blbý teda že všichni odejdou. A neřikej že Alex taky zkape????Bože no mám se asi na co těšit ![]()
Barush ja nechci vic prozrazovat, je vas tu vic co to jeste nevidely, kdyztak radsi SZ jestli nevydrzis ![]()
Není Nick, ale přijel Matt a na něm si taky spravím oko
![]()
Meg s Terrym jsou na dovolené - jak byl ten díl s losem a s tím, že Nick zjistil, že má taky tu srdeční chorobu, tak tam Meg s Terrym odjížděli. Pumpu vedl Luke, ale co je v lochu, tak je pumpa zavřená (Jodi jak tam brala pár věcí po Lukovi, tak ji vlastně zamykala).
Už se blíží prozrazení toho, že je Jodi taky McLeodová ![]()
clovek: Dobrý nápad, nic mi neprozrazuj ani kdybych moc prosila
ono by mě to pak už ani tolik nebavilo
ahoj holky, po delší době zase píšu … ale čtu vás pravidelně
a bohatě mi stačí když píšete co se to tam zase děje
nějak nemám na ty poslední cérie odvahu …
ale teď jsem si vzpomněla s tou Jodi a odhalením ještě na jejího osudového muže - to je snad to jedno z mála zajímavého ke konci na co je se těšit
asi si to přeci jen zkusím zapnout ![]()
mmch Machalko, člověk, už tam je nebo není ten Jodin Pan pravý? (nevzpomenu si na jeho jméno
po dvou letech se mi vykouřilo hodně věcí z hlavy
)
Ibbu nepovim, kvuli holkam co to sleduji poprvy, co ti tak dat za napovedu
![]()
clovek píše:
Ibbu nepovim, kvuli holkam co to sleduji poprvy, co ti tak dat za napovedu![]()
Tak třeba začni příspěvek větou: Kdo nechce znát další děj, nečtěte a přeskočte k dalšímu příspěvku. ![]()
Ahoj holky
já vůbec nestíhám sledovat. Většinou trávím dopoledne u sousedů na kafi a jediný, kdy jsem dopoledne doma je středa ![]()
Ale díky vám si to zase oživuju. Ačkoli teď už není o co moc stát