Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak konečně zas pořádná zápletka co?
Jen zejtra vydržet bez ![]()
Daveův brácha se tam moc neohřál ale…nebo se ještě vrátí? A hlas Meg šílenost ukrutná, vůbec k ní nesedí, a tyhle změny mě strašně štvou, když jsem na něco zvyklá a najednou je to jinak.
Riley ještě není.
Ibbu ja na nej taky uplne zapomnela a vcera spadl na Drovers padakem, hned jak jsem ho videla tak si rikam, sakrys, ten ksicht odnekud znam ![]()
Tercie Patrick tam bude, v podstate az do uplneho konce jestli se nepletu ![]()
Holky a nejak mi uniklo, proc ted neni Meg s Terrym na pumpe? Vlastne pumpu ma ted Moira, ze? A kde je Terry?
Taky mne hrozne rozciluje zmena hlasu. Bude hur, az bude na posledni dily jinak nadabovanej Nick i Alex, to bych je zabila ![]()
ČLověk, není Meg na té svojí cestě kvůli knížce, co napsala? kvůli tomu s Terrym cestovali ne ![]()
a na padák si vzpomínám
… ale víc nic
s kým on pak bude, když ne s Kate ![]()
A on teda nebude s Kate? Bude s nejakou tou sestrenici, ze jo? Ona se za chvily urcite zjevi Machalka a objasni nam to ![]()
Meg byla na ceste a uz je zpet, ale jaksi mi uniklo kdy a proc se vratila a kde je ten Terry ![]()
Jo uz jsem si vzpomnela, ze Patrick bude v posledni serii s takovou blondynou na mikado, prijede na Drovers pomstit se nektery novy McLeodovy, ale pak tam s nima zustane a s Patrickem tam budou az do konce.
clovek, jj ona se bude mstít Regan…
taky jsem uplně na Patricka zapoměla… ![]()
Kuk
Na Patricka jsem taky zapomněla, jj budou s Kate techtlit i mechtlit, ale přece ten test - kterej za Patrika napíše Dave, páč zná Kate mnohem víc… Bylo to tak nějak, že se jakoby hádala Jodi s Patrikem, kdo zná Kate líp. No a vyhrál to Dave
A pak se sPatrikem rozejde a s Davem odjede do Afriky ![]()
Regan se pak na Drovers vrátí, páč nějak nepřímo zaviní ten výbuch, při kterém zemřou tuším dva lidi (nebo víc
). A ona pak přijede na Drovers se z toho dostat. A pak se tam objeví Taylor, coby dcera jednoho toho zabitého a chce se jí pomstít za smrt táty. A zůstane tam taky a pak ona bude chodit s Patrikem a budou tam oba „smrdět“ až do konce ![]()
Terry bude na pumpě dělat s Moirou, ale už si nepamatuju, jak přesně se to tam vyoslí, tuším tu pumpu koupí Harry a Moiru si tam dosadí jako novou vedoucí, Terry tam zůstane jen jako mechanik. Meg pak zdrhne jak se provalí, že Jodi je Jackova dcera, kvůli té knížce co napsala. Až se pak konečně vrátí, tak s Terrym odjedou cestovat po světě (Moiřiným karavanem) a pak už se tam Terry neobjeví.
Machalko, dííííky jak jsi napsala o testu tak se mi najednou úplně vybavil
tak už vím
ale stejně, takový cucák proti Daveovi
to ani nemohla být konkurence ![]()
Holky, to je ta závislost
Ale u těch posledních sérií už to nefunguje, to už vám moc neporadím ![]()
Machalko, když jsi to tady už tak hezky nakousla, tak bys mohla ještě nakousnout, co je zač ten Rob ![]()
madla21 píše:
Machalko, když jsi to tady už tak hezky nakousla, tak bys mohla ještě nakousnout, co je zač ten Rob
já jsem něco málo vyčetla na wikipediii,..Rob není jeho pravé jméno, jestli jsem to dobře pochopila ![]()
Boudice pochopila spravne, ja bych vam to holky prozradila, ale neni to skoda
.
No to není. Myslím, že je Matt, ale je hrozně záhadný a mě nebaví čekat, co se z něho vyklube. Chci to vědět hned ![]()