Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, kedpak se tam vyloupla ta Fiona, mě těch posledních pár dílů nějak uniklo ![]()
Přesně, taky mi to zajímá, kde se tam vzala. myslela jsem, že už to nedávají. A proč třeba Sandra s tím pánem nemají děti?????
A ještě prosím jednu odpověd-ona už tam není Meg? a on má novou z Pumpy, tu věštkyni?děkuji moc, ať se zase chytám
![]()
Nelluško já myslím, že Sandra snad byla těhotná a potratila(nejsem si jistá jestli to nehrála) a děti mít nemůže.
Meg někam odjela, ale pak se snad vrátí. já už si to moc nepamatuju a teď to nesleduju
ahojky
tuším, že Fionu si nabrknul Alex jak „utekl“ do města
už si napamatuju proč nebo jak utekl, ale pak se objevil i s manželkou ![]()
Alex frnknul kvuli smrti Nicka a vratil se s Fionou, je to takova rychla akce, zadna laska, nebojte.
Myslim, ze Sandra potratila a pak prece chtela Nickovo sperma, aby mohli mit dite.
Meg odjela po roztrsce s Jodi, kdyz se provalilo, ze je McLeodova. Vrati se a s Terrym bude.
Jodi uz vi jak je to s Mattem/Robem ze jo? Ja to ted taky vubec nezvladam. Jen jsem postrehla, ze je tam jeste Tess, tudiz Nick se jeste neobjevil?
To je děs, děti si vždycky chtějí touhle dobou hrát:-)a já pak z toho slyším půlku
A nebo by pro mě mohli dávat jeden díl celý týden chacha
takže to je Alexova přítelkyně?
já myslela, že to dá dohromady se Steve ![]()
Nellusko dockej casu
vsechno bude.....ty to sledujes poprvy?
Sandra s Harrym chtěla dítě a moc, opravdu byla těhotná, ale potratila. Znovu jim to nešlo, ale oba si mysleli, že ten druhej to dítě strašně moc chce, tak pak loudili sperma po Nickovi. Jenže jim stačilo si promluvit, že vlastně zjistili, že společné dítko vlastně až tak nepotebují, že jsou spolu šťastní i tak ![]()
Alex zdrhnul kvůli smrti Nicka a hádkám s Harrym, ten by totiž byl radši, kdyby byl mrtvý spíš Alex než Nick. Tož odjel a Stevie mu nestihla říct, že se do něj zamilovala. Odjel do města, kde si nabrnknul tu Fionu a bude svatba ![]()
Terry s Moirou nechodí a ani chodit nebude. Ta je v rozvodovým řízení a na chlapy momentálně nemá pomyšlení, Terry má zlomený srdce od Meg, jak zdrhla kvůli té knížce, co napsala o početí Jodi
Ale jak se Meg vrátí, dají se zase dohromady, vezmou se a pak už spolu odjedou ![]()
Machalko, děkuju, ty to dovedeš tak pěkně vyprávět, úplně jsem se do toho začetla, že mi chybí pokračování. Sleduji to poprvé, tak nějak celkem pravidelně, ještě jednou díky, jsi hodná.
@Machalka prosímtě, a co bylo v předchozím dílu, já jsem na ně po tom týdnu úplně zapomněla!!! Až se stydím. Dřív jsem sledovala denně, prošvihlý díly stahovala, aby mi nic neušlo, máte pravdu, jak ubejvá těch původních protagonistů, ztrácí to šťávu… i když já tyhle díly vidím poprvé…předloni jsem začala sledovat až později, dokonce jsem kvůli McLeodovkám málem porodila doma
Přesně před dvěma lety ![]()
Tercie, tak to vůbec nevím, páč já McLeodky za celej duben ještě neviděla
Ale mrknu do programu a snad najdu obsah ![]()
A jak to - málem porodila kvůli McLD doma? Nemohla ses od nich odtrhnout i když jsi už rodila? ![]()
Tady to je
Tohle podle programu dávali v pátek.
In the wake of the crop-dusting incident and the loss of organic status, Drovers has lost all its forward contracts for organic produce. With no cash flow, they desperately need to find new buyers for their livestock. The problem becomes acute when the bank gives Tess an ultimatum; Drovers has less than 36 hours to come up with new forward contracts. If they don't make the deadline, the bank will take possession of the farm.
Meanwhile, over at Killarney, Fiona is finding it hard to fit in. She struggles to bond with Sandra and also fights her own insecurities when it comes to Alex and Stevie's friendship. Sandra, meanwhile, has her own insecurities; she fears losing her privileged place at Killarney when it becomes clear that Harry regards Fiona as being central to the future of Killarney. When Tess arrives, seeking Harry's help, he makes an offer that includes getting rid of Stevie. Tess is infuriated, and rejects the deal. Sandra, meantime, wrongly forms the impression that Harry's agenda is to take over Drovers completely. It's an agenda she's keen to help him advance…
When Tess discovers that Stevie, in a desperate, ill-considered bid to stave off financial ruin, has lost Drovers' money in a poker game, all Tess's bottled-up anger at Stevie finally erupts. The situation looks hopeless — no one wanting to buy Drovers stock, everyone circling like vultures, waiting for Drovers to fold, until Dave saves the day with a buyer! It looks like they will keep the farm after all.
Getting wind of this development, Sandra sees her chance to impress Harry. Sandra secretly gazumps the Drovers' deal by selling Kinsella's lambs at a rock bottom price. Suspecting that it was Harry, Tess confronts him. Harry is genuinely hurt, and reveals that he was in fact putting wheels in motion to bail out Drovers. Witnessing this, Sandra realises what a tactical blunder she's made and keeps to herself what she's done.
At the truckstop, Stevie crosses paths with Geoff, the guy who skinned her at cards, and discovers from Moira that he's a buyer for a large city meat wholesaler, on his way to conclude a deal with Killarney. With the clock ticking loudly, and nothing to lose, Stevie launches a desperate, half-baked sting which unites all the women, Moira included, and diverts Geoff to Drovers. With Dave's help, the women manage to talk him into giving them a sale. Unfortunately, Geoff twigs to the sting and the sale is off again. All looks utterly lost until Stevie, acting on a hunch, bluffs Geoff into changing his mind again and winds up saving the day.
Meanwhile, back at Killarney, Fiona oh-so-innocently spills the beans on Sandra being responsible for undercutting the Drovers' deal. By end of day, Sandra's marriage to Harry is in shreds. Fiona tells Alex she feels bad for having accidentally triggered so much strife but later, on her own, we see Fiona's sense of triumph. Clearly, this is no „innocent lamb“.
@Machalka píše:
Tercie, tak to vůbec nevím, páč já McLeodky za celej duben ještě nevidělaAle mrknu do programu a snad najdu obsah
A jak to - málem porodila kvůli McLD doma? Nemohla ses od nich odtrhnout i když jsi už rodila?
no tenkrát je dávali někdy kolem druhý hodiny žejo? No a já od rána od devíti měla slaboučký kontra, myslela jsem že poslíčky, protože mi jen tvrdlo břicho, měla jsem den před termínem, tak jsem se nevzrušovala…pak jsem to zkusmo začala měřit, byly po 5 minutách
, ale když to nebolelo, tak jsem byla pořád v klidu… skončily McLeodovky a já chtěla vyrazit na poštu se složenkou na nemocenskou
prdla mi voda a za tři hodinky byl malej na světě…14.4.2010 ![]()
Za obsah díky, zkusím překladač ![]()
Tercie zasadni asi bylo, ze Sandra zase usila nejakou boudu na Tess a Drovers, Tess si myslela, ze to udelal Harry tak na nej nabehla, ale ten nic, rekl ji, ze je jeho rodina a ze by to neudelal. Slo o nejaky kseft s ovcema, Drovers ma velke financni potize. No ale nakonec se to provalilo, ze to byla Sandra, ted nevim jestli ji nevedomky nebo vedomky praskla Alexova Fiona a milej Harry Sandru vyhodil z domu.
Ja videla tak pulku, ale tohle byla zrejme hlavni zapletka dilu. Jo a Jodi mela rozhovor s Mattem, je videt, ze uz jsou ze sebe uplne pryc, ale on se boji s ni byt, protoze se boji, ze by ji ohrozil na zivote.