Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27261
17.4.12 17:11

Holky já jsem ráda, že to tady funguje. Já teď vůbec MD nesleduju, nebaví mě to, nemám na to čas, ale vždycky si ráda přečtu, co tam zrovna je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.4.12 19:15

Tak já dneska po sto letech viděla :D Ale štval mě tam ten Greg Hope, jakoby tyhle epizodky nemohli dát někomu, komu pak nepřidělej jednu z hlavních rolí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
17.4.12 19:25
@Machalka píše:
Tak já dneska po sto letech viděla :D Ale štval mě tam ten Greg Hope, jakoby tyhle epizodky nemohli dát někomu, komu pak nepřidělej jednu z hlavních rolí :cert:

Takže ten Greg tam bude déle? Já myslela, že je to jen nějaká bezvýznamná postava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.4.12 19:29
@lleennttiillkkaa píše:
Holky já jsem ráda, že to tady funguje. Já teď vůbec MD nesleduju, nebaví mě to, nemám na to čas, ale vždycky si ráda přečtu, co tam zrovna je :)

Lentil napodobne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.4.12 19:30

Greg je ten co se ted taha se Stevie? Ja to taky nejak nestiham, nezvladam, starsi ditko nechodi momentalne do skolky takze neni sance a vetsinou kdyz mam cas a slo by to tak je streda :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.4.12 20:50

Nn, ten Greg tam byl jako jednorázovka.
Clovek, objevil se tam jako novej soused a před pěti lety mu umřela manželka - vzpomínáš? ;) Zachránil Tess, když spadla do nějaký šachty a prosila Nicka o pomoc. Myslela si, že Greg po ní jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.4.12 21:03

Machalko jsem vedle jak ta jedle, vubec nevim o kom je rec, ani o zachranci, ani o Gregovi :mrgreen:. Zkusim se kouknout ve ctvrtek at se dostanu do obrazu

Greg se taky jmenoval ten co chodil s Jodi, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
17.4.12 21:04

člověk machalko já taky vůbec netuším. Ten jodiin byl craig nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.4.12 21:05

Lentil mas pravdu Craig :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
17.4.12 22:24

Holky to mi neříkejte, že Greg tam byl jen dneska… takovej sympaťák :-D Pšt, ale je hezčí než Nick :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.4.12 22:50

Člověk, to byl Craig Woodland (jak psala Lentilka) a pak když Jodi chodila s Lukem, snažil se o ni Greg (tuším Dawson), ten slizounek v závodním autě :twisted: BTW ten zas hrál někde na začátku první série nějakýho střihače, honáka nebo tak něco…
Tohle byl fakt jen člověk na jeden díl (zvláštní, když se tam prezentoval jako novej soused :zed: ) no a hrál ho Marcus :roll:
Tercie, neboj, tohoto slaďouše tam brzo uvidíš zase, jen jako jinou postavu :twisted: A budeš si ho moct vychutnávat až do konce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.4.12 11:46

Machalko, ještě žes napsala Marcus, taky jsem byla vedle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.4.12 13:06

Machalko diky za objasneni, nakonec jsem koukala na ranni opacko, takze mi to bylo hned jasne, no tohle trochu nevychytali. Zrejme se jim herec osvedcil tak ho pak povolali do hlavni role :roll:

A Nick uz ma jiny hlas, to je nejhorsi ze vseho :,( To uz neni muj starej Nick :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
18.4.12 13:08

Tercie tobe se fakt libi vic nez Nick jo? :lol: Jak pise Machalka, uzijes si ho do syta, brzy se zjevi na scene :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
18.4.12 13:44
@clovek píše:
Tercie tobe se fakt libi vic nez Nick jo? :lol: Jak pise Machalka, uzijes si ho do syta, brzy se zjevi na scene :lol: .

Mně taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky