Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6451
7.5.12 21:38

Dobrý večer holky…prosímvás, písněte mi někdo, co bylo v dnešním díle…nechce se mi to stahovat… DÍKY :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
8.5.12 10:42

náhodou jsem viděla, tak můžu napsat.
Dneska se ženil Alex. Stevie měla na starosti Fionu, jeli spolu na koni a Fiona spadla. Dozvěděl se to Alex a řekl, že Fiona musí okamžitě k doktorovi, protože je těhotná. Stevie, že jí tam odveze a F v cestou autem mudrovala, že to není potřeba. Stevie došlo, že F těhotná není a vyhrožovala F, že to Alexovi řekne. F však řekla, že to ráno řekne sama. Ráno zmizela z Drovers a jela to říct Alexovi, ale nakonec mu to neřekla, vym,uvila se na to, že se bojí obřadu a blablabla. Alex tedy navrhl, že udělají tajný obřad a společnou až oslavu. Stevie když zjistila, že F zmizela, tak sedla na koně a uháněla za Alexem, přijela právě ve chvíli, když už probíhal ten obřed. F. pak na oslavě řekla Stevie, že je chudinka aže když to Alexovi řekne, tak bude vypadat jako zamilovaná blbka. ALex pořád Stevie opakoval, jak je jeho kámoška.
No a Kate si zkoušela Fioniny svatební šaty a omylem je polila, tak je vyprala, pak to s Jodi sušili a spalili fénem, tak si musela jít Kate od Patrika pujčit padák, aby to spravila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
8.5.12 22:25

@lleennttiillkkaa moooc díky, podle toho to vypadá, že to byla celkem sranda, asi si to přece jen stáhnu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
15.5.12 17:08

HOlky, dnes to byl mazec, jak to dopadne se Steve? odejde pak Kate, nechápu, proč jí práskla :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.5.12 18:11
@Nelluška píše:
HOlky, dnes to byl mazec, jak to dopadne se Steve? odejde pak Kate, nechápu, proč jí práskla :hug:

co se dneska stalo??já to neviděla :(
ani včera :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.5.12 20:58

ja taky nekoukam, mne uz tyhle dily nebavej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
15.5.12 21:50

@Nelluška taky jsem zvědavá. Z Kate udělali takovou správňačku, až to dneska bylo trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.5.12 21:51

Když dochází scénáristovi dobrý nápady na zápletky, přijdou na řadu blbý nápady. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.5.12 22:11

A oc tam teda dneska slo, at si osvezim pamet? :lol: Predpokladam, ze resej smrt Harryho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.5.12 22:45

Ahojte,
Dneska jsem zas po sto letech viděla :mrgreen: A na to, v jaké jsme sérii, tak dobrej díl :mrgreen:
Kate si byla tajně půjčit od Stevie tríčo a našla jí v šuplíku výhružný dopisy od Lea. Tím to všechno začalo. Dověděla se od Stevs, že je Leo posílal i Harrymu, tak Kate šmejdila na Kilarney a ptala se Sandry, jestli ty dopisy chodily fakt i Harrymu. Pak ty Steviiny vzala a dala je policajtům. Řešila totiž, že Harry je mrtvej a možná to nebyla nešťastná náhoda, ale vražda. Pak zase šmejdily s Jodi ve Steviině autě (hledali kondom na rande s Patrikem) a našly tam místo toho Harryho prášky na srdce. Kate začala až moc přemýšlet, rande s Patrikem kvůli tomu šlo do kopru, na Kilarney ukradla cédo se záznamem z kamery, na kterým je natočená hádka Stevie s Harrym, v den, kdy Harry zemřel a jak mu po hádce dává napít z flašky v autě. Šla se podívat Stevie zase do auta, co v té flašce má a byla v ní růžová voda a Harryho prášky byl růžové. Takže pojala podezření, že Stevie Harryho zabila. Chtěla zjistit, kde je pravda, Steviino slovo, že ho nezabila, jí nestačilo a tak zavolala policajty, důkazy jim předala a ti si Stevie rovnou odvezli… A tak to skončilo, pokračování příště. A kdo to neviděl, bude to ještě pěkně napínavé :D
Jinak tam bylo ještě s Rileym, že prodali jednoho koně chlapíkovi, kterej koně ale týral, ale to byla jen malinká zápletka. A Riley začal pracovat na Kilarney jako správce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
15.5.12 22:49

@Machalka díky, mě do toho přišel telefon, tak jsi byla rychlejší. Myslím, že bych ale lepší podání dnešního obsahu nedodala :-)
A souhlas, dneska mě to bavilo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
15.5.12 22:51

ahoj holky, já teď taky vůbec nekoukám, ale teď to bude opravdu napínavé :D

mmch, ještě je Alex a manželkou?

jo a já včera náhodou v televizi zapla v noci seriál Spartakus-bohové arény http://www.serialzone.cz/…ustin-clare/#… a málem jsem Rileyho nepoznala … ale postavu má teda úúúúúú :pankac: :pankac: :pankac: a vypadá mladší a hezčí než v MCD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
15.5.12 22:58

Holky a Riley je ten, co se utopí, žejo? Najdou ho vůbec, nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
15.5.12 23:28

Tercie, nenajdou :(

musím říct, že naposledy jsem se koukala teda skoropoctivě až do úplného konce a tenhle vztah mezi Kate a Rileym byl zas něco takového hezkého a oni to tak pitomě utnou :cert: :cert: :cert: jako další vztah který nemohli naplnit, pacholci … a fakt jsem čekala asi jako Kate že aspoň to tělo najdou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
16.5.12 07:14

Jee Machalko diky za popis, uz jsem zase v obraze  :palec:

S Kate se scenaristi sekli dost hodne, jak s Davem, tak pak s Rileym a hlavne pak jeji odchod. Nevim proc ji nemohli doprat aspon jeden happyend, obzvlast skoro na uplnem konci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí