Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co bude s Kate? já myslela, že miluje Patrika?jaký bude její odchod? bude muset odejít kvůli STEVE, ŽE JÍ poslala do basy?
No já bych teda nechala Kate s Davem, podle mě se ti dva k sobě ideálně hodili. S Rileym to byla jen znozectnost a ta poslední série vůbec byla celá
Jediným světlým msítem tam pro mě byl vztah Ingrid a Marcuse a na konci aspoň těhule Jodi. Jinak bych ji celou škrtla ![]()
Nelluš, nee kvůli Stevie odejít nebude muset, odejde až mnohem pozdději a sama.
No vztah mezi Kate a Davem vymysleli fakt blbe, pak ji podstrcili Rileyho a kdyz se to zacalo byt hezky tak to zase tak zkazili, byla to znouzecnost, ale pro mne to byl jeden za mala hezkych okamziku co posledni dve serie nabidly. Marcus mne nebral, jak se jmenuje ta posledni McLeodka co na nej mela policeno? Ingrid je ta zverolekarka ze? Sedma, osma serie hruza, kravina na kravinu, kdyz jsem si myslela, ze uz to nemuze byt horsi tak vzdycky jeste o trochu bylo ![]()
Jj na Marcuse měla políčeno Grace. Ale Ingrid se mi jako psotava líbila, taková mrňavá a ten její Herkules
Hodili se s Marcusem k sobě a jsem ráda, že je nakonec nechali pohromadě
Ale naprosto souhlasím, ty poslední dvě série, to byla totální slátanina ![]()
Holky dle vašich popisků se vůbec neorientuju, kdo je Ingrid, Marcus, Grace, Riley ???? ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Holky dle vašich popisků se vůbec neorientuju, kdo je Ingrid, Marcus, Grace, Riley ????
lentilko to máš ale hrubé nedostatky
ikdyž blbost, ale koukat se na to musíme už z principu ne
![]()
@ibbu píše:
lentilko to máš ale hrubé nedostatkyikdyž blbost, ale koukat se na to musíme už z principu ne
![]()
![]()
no měla bych no, když já prostě dopoledne málokdy stíhám, protože jsem většinou u sousedky na kafi
a když už náhodou ne, tak je středa ![]()
o středě mi povídej, když už jsem si vzpomněla, že je čas kdy bych mohla vidět aspoň konec, tak jsem „naladila“ Kubišku ![]()
ne, že by nebyla fajn, mláděti se její písničky tak líbily, že zapomínal i jíst a jen upřeně zíral na obrazovku
ale mě to teda nakrklo, zítra si určitě nevzpomenu ![]()
jo jo, taky jsem dnes chtěla vědět, jak to dopadne se Steve a Kubiška, jako zajímavý to bylo, ale teda zas ne moc
![]()
takže Kate s Patrikem nic? tak to je nuda, já myslela, že to Kate dá nakonec přece jen dohromady s Davem ![]()
@lleennttiillkkaa Riley uz tam je, maka na Kilarney, nejdriv mu budou scenaristi dohazovat Jodi a pak mu zbyde Kate a pak to dopadne cely hrozne
. Grace je dalsi sestrenice McLeodova, segra Regan. Marcus nevlastni bratr Alexe, Ingrid zverolekarka. Oni se tam ty postavy budou zjevovat a mizet jak na bezicim pase ![]()
Nellusko ja myslim, ze Kate s Patrikem bude mit nejaky techtle mechtle a on pak bude mit mechtle s dalsi sestrenkou Mcleodovou, ze jo, nebo si to pletu s jinou?
Jeste je tam Fiona?
Je tam ještě Fiona, ale sama, nevím, kde má Alexe, asi někde zůstal na svatební cestě
to taky nechápu, co tam dělá sama se Sandrou. . Jodi teda taky moc nechápu, jednoho má v base toho mechanika, myslela jsem, že je to láska jako trám, pak toho hledanýho, toho odvezli do nemocnice a ona se na něj vyprdla? taky mi to přišlo hrozně romantický.
Nellusko ty zaplatky s Jodi obcas nemaj hlavu ani patu, toho zavrenyho desne milovala, jak na nej pocka a pak uz o nem ani zminka
. Matt ji zrejme uzira uvnitr, ale mohli by se o nem aspon zminit nebo dat nejak najevo, ze se Jodi trapi a ze by rada vedela kde je mu konec, ale neboj ten se objevi
.
Neni uz Alex taky nahodou v Argentine?
člověk-byl dnes se vrátil, s tím Fioniným těhotenstvím je to taky pěkně trapný, že mu není divný, že potratila v koupelně cca 3-4měsíc těh. to odhaduji a ani nejede okamžitě k dr s tím, že už je pozdě a je v pohodě, to bych chtěla vidět.
No však Matt Jodi říkal, jak odjížděl, že už se nikdy neuvidí, protože on je v té ochraně svědků a bude mít novou identitu,ne? Proto asi se teď o něm nijak nezmiňuje. A on se teda ještě vrátí?