Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jj vlastne ze vsech dopadla dobre jen Becky s Jakem, ale nejdriv si musela protrpet Bricka, pak Meg s Terrym, Jodi s Mattem a Tess s Nickem, ikdyz ta se taky neco natrapila, nejdriv dite se Sally a pak smrt… Kate nevyjde vubec nic ![]()
@clovek píše:
No a Alex, ten vyfasoval toho nejcernejsi Petra ze vsech
joo četla sem na wikipedii ![]()
holky, tak už jsou Tess s Nickem fuč
![]()
teĎ mě tak napadlo, jak pořád Nick opakoval, že tam nebudou napořád, že aspoň na poslední díly je mohli scénaristi vrátit nebo alespoň mluvit o jejich definitivním návrstu - to už by vyzněl ten konec MCL přeci jen líp ![]()
ale teď aspoň bude chvilka napětí s Jodi ![]()
Tak to vypada, ze budu muset zase zitra rano vstavat ![]()
No odchod Tess a Nicka je opravdu hodne velkej scenaristickej prehmat, to se opravdu nepovedlo, hlavne to naprosto poprelo vsechno o cem oni dva snili a co planovali a jak jeste pred svatbou mluvili.......no nic, co nadelame, uz ted mi vstavaji vlasy hruzou na hlave jak scenaristi zatocej s Killarney, rodinna farma Harry Rayn a synove, ha ha ha ha ![]()
Teď už to totiž bude úplně jiný seriál, jen točený na stejném místě. ![]()
Jééé koukám na film Attila a hraje tam herečka, která ztvárňuje Steevie
, jinak sem nikde nikoho z McLeodek hrát neviděla.
člověk jde do porodky..a oni mu MC zrovna nedavají..protože byly ty velikonoce
a pak už nějak nestíhám..tak vás sleduju,co se tam asi děje
@zrofka píše:člověk jde do porodky..a oni mu MC zrovna nedavají..protože byly ty velikonoce
![]()
![]()
a pak už nějak nestíhám..tak vás sleduju,co se tam asi děje
tak teď máš asi příjemnější radosti než je sledovat farmářky
![]()
Tak dneska to bylo dramo, ja tenhle dil videla poprvy, zase jsem koukala jak Skopkova
. Jen s tim konem to bylo takovy pritazeny za vlasy, ale budiz jim odpusteno. Ted si moc nepamatuju jak to bude dal, jak se k sobe dostanou zpatky a jak Jodi taky zmizi.
@clovek píše:
Tak dneska to bylo dramo, ja tenhle dil videla poprvy, zase jsem koukala jak Skopkova. Jen s tim konem to bylo takovy pritazeny za vlasy, ale budiz jim odpusteno. Ted si moc nepamatuju jak to bude dal, jak se k sobe dostanou zpatky a jak Jodi taky zmizi.
copak tam bylo??Já byla s malou venku, tak sem to neviděla!!! ![]()
@Boudice23 píše:
tak teď máš asi příjemnější radosti než je sledovat farmářky![]()
TO každopadně… ![]()