Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@byron píše:
mně se docela líbí ten veterinář- já si nepamatuju jména, úplně pravidelně to nesleduju. Docela by se mi hodil ke Kate- nebo to není Kate? Tak jak chodí s tím bráchou
Jo, je to Kate
A veterinář je Dave. Naprosto se k sobě hodí.
Tak jak koukám zase od jedničky, uvědomila jsem si jednu věc - všimly jste si, jak jsou první série takové nekomplikované, hladký průběh, skoro žádné nehody atd. A v posledních sériích se každý díl točí jen okolo nehod, hádek, zlomených srdcí apod.
Ne, že bych si stěžovala, alespoň je se na co koukat ![]()
@Ikente píše:
Tak jak koukám zase od jedničky, uvědomila jsem si jednu věc - všimly jste si, jak jsou první série takové nekomplikované, hladký průběh, skoro žádné nehody atd. A v posledních sériích se každý díl točí jen okolo nehod, hádek, zlomených srdcí apod.Ne, že bych si stěžovala, alespoň je se na co koukat
Naprosto souhlasim, já už jdu na prvních pět dílů z osmé série a ten konec je fakt jen o samých nehodách, takže věčně bulím, zlomených srdcích, furt něco.. Až je to chvilkama přepísklé…
![]()
@marcelka88 píše:
Naprosto souhlasim, já už jdu na prvních pět dílů z osmé série a ten konec je fakt jen o samých nehodách, takže věčně bulím, zlomených srdcích, furt něco.. Až je to chvilkama přepísklé…![]()
Jo, přesně, ke konci už to fakt přehánějí, asi aby si udrželi sledovanost ![]()
@Ikente píše:
Jo, přesně, ke konci už to fakt přehánějí, asi aby si udrželi sledovanost
Taky nevim proč pak téměř do každého dílu dali nějakou katastrofu
Každopádně už se mi i stalo, že byl díl, který mě absolutně nebavil, že byl o ničem… Nejlepší je prostě začátek
To jsem věčně ronila slzy dojetí ![]()
Dokud neumře Clair, tak je to naprostá bomba, pak je to super a pak to jde do kopru ![]()
Clair je sestra Tess a Jodi. První díly jsou o tom, že se vrací Tess na farmu, kde vyrůstala, než spolu s matkou odešla do města. Clair zůstala na farmě s otcem.
@MisaHanuska první díly si matně pamatuju- koukala jsem na Hallmarku, ale to už je hrozně dlouho .
Tess a Jodi to jsou ty blondaté žejo? Tess si vzala toho bráchu Alexe
@marcelka88 píše:
Dokud neumře Clair, tak je to naprostá bomba, pak je to super a pak to jde do kopru
Přesně tak, nejdřív je tu super, pak umře Clair a ukáže se Stevie, to už není ono. Pak mně to baví kolem Jodie a Matta a pak už zase ne, ani jsem nedokoukala poslendí díly ![]()
@zrofka píše:
by to mohli seknout..a dát od znova
To by mi taky vůbec nevadilo ![]()
Takze zitra velke finale Kate a Dave…a ja premyslim proc pak scenaristi vlastne vraceli Kate do hry a totalne nam tim vzali iluze o nejuzasnejsim Daveovi
. Ne ze by mi Kate nechybela, ale radsi bych ji snad ozelela s vedomim, ze s Davem je nekde spokojena, meli je vratit oba a doprat jim poradny happy end.
mně se docela líbí ten veterinář- já si nepamatuju jména
, úplně pravidelně to nesleduju. Docela by se mi hodil ke Kate- nebo to není Kate? Tak jak chodí s tím bráchou