Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
byron
2.6.12 08:44

mně se docela líbí ten veterinář- já si nepamatuju jména :roll: , úplně pravidelně to nesleduju. Docela by se mi hodil ke Kate- nebo to není Kate? Tak jak chodí s tím bráchou

• Citovat
  • Upravit
5037
2.6.12 10:34
@byron píše:
mně se docela líbí ten veterinář- já si nepamatuju jména :roll: , úplně pravidelně to nesleduju. Docela by se mi hodil ke Kate- nebo to není Kate? Tak jak chodí s tím bráchou

Jo, je to Kate :-) A veterinář je Dave. Naprosto se k sobě hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
2.6.12 10:38

Tak jak koukám zase od jedničky, uvědomila jsem si jednu věc - všimly jste si, jak jsou první série takové nekomplikované, hladký průběh, skoro žádné nehody atd. A v posledních sériích se každý díl točí jen okolo nehod, hádek, zlomených srdcí apod. :lol: Ne, že bych si stěžovala, alespoň je se na co koukat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
3.6.12 21:06
@Ikente píše:
Tak jak koukám zase od jedničky, uvědomila jsem si jednu věc - všimly jste si, jak jsou první série takové nekomplikované, hladký průběh, skoro žádné nehody atd. A v posledních sériích se každý díl točí jen okolo nehod, hádek, zlomených srdcí apod. :lol: Ne, že bych si stěžovala, alespoň je se na co koukat :lol:

Naprosto souhlasim, já už jdu na prvních pět dílů z osmé série a ten konec je fakt jen o samých nehodách, takže věčně bulím, zlomených srdcích, furt něco.. Až je to chvilkama přepísklé… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
3.6.12 21:09
@marcelka88 píše:
Naprosto souhlasim, já už jdu na prvních pět dílů z osmé série a ten konec je fakt jen o samých nehodách, takže věčně bulím, zlomených srdcích, furt něco.. Až je to chvilkama přepísklé… :roll: :roll:

Jo, přesně, ke konci už to fakt přehánějí, asi aby si udrželi sledovanost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
3.6.12 21:27
@Ikente píše:
Jo, přesně, ke konci už to fakt přehánějí, asi aby si udrželi sledovanost :think:

Taky nevim proč pak téměř do každého dílu dali nějakou katastrofu :roll: :think: Každopádně už se mi i stalo, že byl díl, který mě absolutně nebavil, že byl o ničem… Nejlepší je prostě začátek :srdce: :srdce: To jsem věčně ronila slzy dojetí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
3.6.12 21:28

Dokud neumře Clair, tak je to naprostá bomba, pak je to super a pak to jde do kopru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
3.6.12 21:28

Ale stejně to žeru :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
3.6.12 22:28

@marcelka88 kdo je Clair? :oops:

• Citovat
  • Upravit
10975
3.6.12 22:33

Clair je sestra Tess a Jodi. První díly jsou o tom, že se vrací Tess na farmu, kde vyrůstala, než spolu s matkou odešla do města. Clair zůstala na farmě s otcem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
3.6.12 22:35

@MisaHanuska první díly si matně pamatuju- koukala jsem na Hallmarku, ale to už je hrozně dlouho .
Tess a Jodi to jsou ty blondaté žejo? Tess si vzala toho bráchu Alexe

• Citovat
  • Upravit
4208
4.6.12 08:22

by to mohli seknout..a dát od znova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
4.6.12 11:03
@marcelka88 píše:
Dokud neumře Clair, tak je to naprostá bomba, pak je to super a pak to jde do kopru :mrgreen:

Přesně tak, nejdřív je tu super, pak umře Clair a ukáže se Stevie, to už není ono. Pak mně to baví kolem Jodie a Matta a pak už zase ne, ani jsem nedokoukala poslendí díly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5037
4.6.12 11:03
@zrofka píše:
by to mohli seknout..a dát od znova :lol:

To by mi taky vůbec nevadilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.6.12 13:15

Takze zitra velke finale Kate a Dave…a ja premyslim proc pak scenaristi vlastne vraceli Kate do hry a totalne nam tim vzali iluze o nejuzasnejsim Daveovi :( . Ne ze by mi Kate nechybela, ale radsi bych ji snad ozelela s vedomim, ze s Davem je nekde spokojena, meli je vratit oba a doprat jim poradny happy end.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí