Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Barush děkuji..já tenhle seriál uplně milovala…měla jsem i knížku ![]()
zrofka píše: áááá kdopak se nám to vrátil
Nelisa píše:zrofka píše: áááá kdopak se nám to vrátilA s plnou parádou.
A všimla jsem si, že má fakt bříško
Hlavně nenápadně ![]()
Tercie píše:Nelisa píše:A všimla jsem si, že má fakt bříškozrofka píše: áááá kdopak se nám to vrátilA s plnou parádou.
Hlavně nenápadně
No vidíš, to mi vůbec nedošlo. ![]()
zrofka píše:
Barush děkuji..já tenhle seriál uplně milovala…měla jsem i knížku
Nenámáš vůbec zač, já na to taky přišla úplnou náhodou že to dávaj.
A oni maj i knížku,
jé a dá se ještě někde sehnat? Nemůžu si pomoct, ale strašně mě baví seriály co se týče farmaření, McLeodky, Ranč u zelné sedmy, zdivočelá země (mimochodem tak taky má ted někdy začít), ještě byl jeden český ale už jsem zapomněla jak se jmenoval
hrál tam abrhám,no nevim, joo a vlastně ještě jeden pro pamětníky - druhý dech ![]()
Barush píše:zrofka píše:Nenámáš vůbec zač, já na to taky přišla úplnou náhodou že to dávaj.
Barush děkuji..já tenhle seriál uplně milovala…měla jsem i knížkuA oni maj i knížku,
jé a dá se ještě někde sehnat? Nemůžu si pomoct, ale strašně mě baví seriály co se týče farmaření, McLeodky, Ranč u zelné sedmy, zdivočelá země (mimochodem tak taky má ted někdy začít), ještě byl jeden český ale už jsem zapomněla jak se jmenoval
hrál tam abrhám,no nevim, joo a vlastně ještě jeden pro pamětníky - druhý dech
Taky mě tenhle žánr baví, už jsem přehlcená všema možnejma i nemožnejma kriminálkama a seriálama z nemocnic ![]()
Ale seriál s Abrhámem…mě teda žádnej nenapadá…já ještě mám ráda Dobrou vodu
kobylky, to je moje.
Tercie píše:Barush píše:zrofka píše:Nenámáš vůbec zač, já na to taky přišla úplnou náhodou že to dávaj.
Barush děkuji..já tenhle seriál uplně milovala…měla jsem i knížkuA oni maj i knížku,
hrál tam abrhám,no nevim, joo a vlastně ještě jeden pro pamětníky - druhý dech
Taky mě tenhle žánr baví, už jsem přehlcená všema možnejma i nemožnejma kriminálkama a seriálama z nemocnic
Ale seriál s Abrhámem…mě teda žádnej nenapadá…já ještě mám ráda Dobrou vodukobylky, to je moje.
a nebylo to s Abrhámem-měli statek mamka jim umřela hned v prvním díle a měl asi 3 dospělý dcery
ale na název si nemůžu vzpomenout ![]()
Jóóóó… ale teda název taky nevím, nebylo to cosi s Hraběnkou???
Tady mrkněte, kde všude hrál: http://www.csfd.cz/…osef-abrham/
Ze by se vratila Sandra? Ja dneska nevidela, tak mozna rano u kojeni ![]()
Tercie píše:
Jóóóó… ale teda název taky nevím, nebylo to cosi s Hraběnkou???
Tercie píše:
Jo, tak Hraběnky se to jmenujeNeli díky
Jasně Hraběnky
, to by mohli taky dávat…taky se nemůžu koukat na ty kriminálky, nějak mě to vůbec nebaví ![]()