Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale ta Claiřina smrt mě fakt dostala…to jsem bulela jak želva..
clovek píše:
Je skvely jak to tu ozilo, co udela jeden serial ze slunne Australie s matkama na materske v zamrzle CR![]()
![]()
![]()
Ja bych jela hned, kdybych vedela, ze mne tam Nick bude na rukou nosit a nebudu muset kydat zadny hnuj ![]()
Nelisa píše:clovek píše:
Je skvely jak to tu ozilo, co udela jeden serial ze slunne Australie s matkama na materske v zamrzle CR![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co naše plány přestěhovat se tam? Balíme?
Já jo, ale pořád nevím jak se smířím s tím hmyzem
clovek píše:
Ja bych jela hned, kdybych vedela, ze mne tam Nick bude na rukou nosit a nebudu muset kydat zadny hnuj
a myslíš, že nás unese obě?
Holky já bych klidně kydala i ten hnůj
To je idyla,prohánět se pořád někde na koni ![]()
Ani toho chlapa bych k tomu nepotřebovala ![]()
clovek píše:
![]()
![]()
zrofka píše:
Tu jsem taky obulela a pamatuji si, že to tu psali před těma dvouma rokama snad všichni, že to obulely …
Nelisa píše:clovek píše:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A co naše plány přestěhovat se tam? Balíme?
Joooo
![]()
Já se vzdávám chlapa, budu kydat hnůj, ale chci tam bydlet, jezdit na koních, spravovat auta…
![]()
marcelka88 píše:zrofka píše:Tu jsem taky obulela a pamatuji si, že to tu psali před těma dvouma rokama snad všichni, že to obulely …
Já když jsem to viděla poprvý, tak jsem nevěřícně zírala na televizi a netušila jestli náhodou neblouzním
Když oni to tak natočili, že bych se divila,kdyby Claire někdo neořval. Kor nás matky, s kterejma cloumají hormóóóny ![]()
Njn, měli tu herečku přeplatit, aby byla ochotná ještě chvíli natáčet, bez ní to prostě není ono.
Navíc to jak ji nechali zemřít bylo o nervy
, já nevěřila, že ji nechali umřít, říkala jsem si, že třeba bude dlouho ležet v nemocnici, byl to docela šok.