Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Neliso pravda, takhle rychly a tragicky konec hlavni hrdinky se vidi v malokterem serialu, taky jsem se s tim nemohla dlouho vyrovnat ![]()
Tercie píše:
Když oni to tak natočili, že bych se divila,kdyby Claire někdo neořval. Kor nás matky, s kterejma cloumají hormóóóny
tááák táááák ![]()
clovek píše:
Neliso pravda, takhle rychly a tragicky konec hlavni hrdinky se vidi v malokterem serialu, taky jsem se s tim nemohla dlouho vyrovnat
Ona tam pak hrozně chyběla, byla to výborná postava a bez ní už to nebylo úplně ono… ![]()
Hlavně že se seriál přímo jmenuje podle Tess a Claire. Ach jo.
A oni ji nechají zemřít a pak natočí ještě tolik sérií.
marcelka88 píše:clovek píše:Ona tam pak hrozně chyběla, byla to výborná postava a bez ní už to nebylo úplně ono…
Neliso pravda, takhle rychly a tragicky konec hlavni hrdinky se vidi v malokterem serialu, taky jsem se s tim nemohla dlouho vyrovnat
Taky jsem jí měla ráda a musim říct že ty první díly byly the best. Ale popravdě Tess mám nejraděj už od začátku
obzvlášť když se zapálila pro ekologické zemědělství
Nelisa píše:
Hlavně že se seriál přímo jmenuje podle Tess a Claire. Ach jo.A oni ji nechají zemřít a pak natočí ještě tolik sérií.
Počkej ještě podle Jody, je to přece taky McLeodka ![]()
Barush píše:Nelisa píše:Počkej ještě podle Jody, je to přece taky McLeodka
Hlavně že se seriál přímo jmenuje podle Tess a Claire. Ach jo.A oni ji nechají zemřít a pak natočí ještě tolik sérií.
Barush píše:Nelisa píše:Počkej ještě podle Jody, je to přece taky McLeodka
No jo, to je fakt. ![]()
Téééda vy jedete, tolik popsanejch stránek
Ještě jste zapomněli na Jasmine, Regan a Grace, to jsou taky McLeodovy dcery, i když dcery jiného McLeoda
Ale já pořád trvám na tom, že to mělo skončit svatbou Nicka a Tess ![]()
A zítra snad po dlouhé době konečně uvidím McLeodky ![]()
No jo, ale Jodi tam taky nebude vecne a ten zbytek ja osobne za McLeodky napovazuju
![]()
Mám za sebou druhej díl a jdu pustit třetí a obávám se, že dám i čtvrtej
Abych u toho notase neseděla do rána
Se mi bude dobře vstávat ![]()
Tak jsem mrkla na třetí i na čtvrtej, koukla bych i na pátej, ale to bych ráno nevstala ![]()
Jenom mi vysvětlete… Jody je McLeodovka? Co měla s Jackem společnýho? To neni jeho dcera, nebo ano? Kdyby ano, tak přeci nedědí jen Tess a Clair? V tomhle mám trochu zmateček
Úplně jsem i zapomněla na Becky, že tam hrála… až ted co čučim na ty díly se rozvzpomínám… To je fakt seriál od kterého se nedá odtrhnout
Kdybych ráno nevstávala, tak čučim až do rána, miluji ho ![]()
S Jodi bude zapletka pozdeji, zatim se nevi, ze je to McLeodka
. Ja to chapu, ten zacatek je fakt suprovej
. A obzvlast ted v ty klade se tak hezky kouka na teplo a slunicko a zelenou travu ![]()
Sakryš neviděla jsem začátek McLeodovek, páč jsem koukala na pátý díl první série na notasu ![]()
Ale na štěstí ted jsou ty díly, že si je vybavuji… ![]()
Holky ten Nick má ale stejně divnej nos
![]()