Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
9.2.12 19:32

Neliso pravda, takhle rychly a tragicky konec hlavni hrdinky se vidi v malokterem serialu, taky jsem se s tim nemohla dlouho vyrovnat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
9.2.12 19:34
Tercie píše:
Když oni to tak natočili, že bych se divila,kdyby Claire někdo neořval. Kor nás matky, s kterejma cloumají hormóóóny :-D

tááák táááák :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
9.2.12 19:34
clovek píše:
Neliso pravda, takhle rychly a tragicky konec hlavni hrdinky se vidi v malokterem serialu, taky jsem se s tim nemohla dlouho vyrovnat :,(

Ona tam pak hrozně chyběla, byla to výborná postava a bez ní už to nebylo úplně ono… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.2.12 19:36

Hlavně že se seriál přímo jmenuje podle Tess a Claire. Ach jo. :zed: A oni ji nechají zemřít a pak natočí ještě tolik sérií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
9.2.12 19:37
marcelka88 píše:
clovek píše:
Neliso pravda, takhle rychly a tragicky konec hlavni hrdinky se vidi v malokterem serialu, taky jsem se s tim nemohla dlouho vyrovnat :,(
Ona tam pak hrozně chyběla, byla to výborná postava a bez ní už to nebylo úplně ono… :roll:

Taky jsem jí měla ráda a musim říct že ty první díly byly the best. Ale popravdě Tess mám nejraděj už od začátku :P obzvlášť když se zapálila pro ekologické zemědělství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
9.2.12 19:39
Nelisa píše:
Hlavně že se seriál přímo jmenuje podle Tess a Claire. Ach jo. :zed: A oni ji nechají zemřít a pak natočí ještě tolik sérií.

Počkej ještě podle Jody, je to přece taky McLeodka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
9.2.12 19:51
Barush píše:
Nelisa píše:
Hlavně že se seriál přímo jmenuje podle Tess a Claire. Ach jo. :zed: A oni ji nechají zemřít a pak natočí ještě tolik sérií.
Počkej ještě podle Jody, je to přece taky McLeodka 8)
:palec: :palec: :palec: pravda ;-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.2.12 19:59
Barush píše:
Nelisa píše:
Počkej ještě podle Jody, je to přece taky McLeodka 8)

No jo, to je fakt. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.2.12 21:22

Téééda vy jedete, tolik popsanejch stránek :mrgreen: Ještě jste zapomněli na Jasmine, Regan a Grace, to jsou taky McLeodovy dcery, i když dcery jiného McLeoda :mrgreen: Ale já pořád trvám na tom, že to mělo skončit svatbou Nicka a Tess :srdce:
A zítra snad po dlouhé době konečně uvidím McLeodky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.2.12 21:44

No jo, ale Jodi tam taky nebude vecne a ten zbytek ja osobne za McLeodky napovazuju :( :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
9.2.12 22:30

Mám za sebou druhej díl a jdu pustit třetí a obávám se, že dám i čtvrtej :mrgreen: Abych u toho notase neseděla do rána :mrgreen: Se mi bude dobře vstávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
10.2.12 00:00

Tak jsem mrkla na třetí i na čtvrtej, koukla bych i na pátej, ale to bych ráno nevstala :mrgreen:

Jenom mi vysvětlete… Jody je McLeodovka? Co měla s Jackem společnýho? To neni jeho dcera, nebo ano? Kdyby ano, tak přeci nedědí jen Tess a Clair? V tomhle mám trochu zmateček :mrgreen: Úplně jsem i zapomněla na Becky, že tam hrála… až ted co čučim na ty díly se rozvzpomínám… To je fakt seriál od kterého se nedá odtrhnout :pankac: :pankac: Kdybych ráno nevstávala, tak čučim až do rána, miluji ho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
10.2.12 06:56

S Jodi bude zapletka pozdeji, zatim se nevi, ze je to McLeodka :lol: . Ja to chapu, ten zacatek je fakt suprovej :palec: . A obzvlast ted v ty klade se tak hezky kouka na teplo a slunicko a zelenou travu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
10.2.12 09:22

Tak já hlásím, že už jsem nastoupená u telky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
10.2.12 10:19

Sakryš neviděla jsem začátek McLeodovek, páč jsem koukala na pátý díl první série na notasu :mrgreen:
Ale na štěstí ted jsou ty díly, že si je vybavuji… :pankac:

Holky ten Nick má ale stejně divnej nos :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí