Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14871
9.2.12 10:17
marcelka88 píše:
Barush píše: :potlesk: :dance: Tak přeci jen není ten Nick takovej blbec, ale že mu to trvalo,chlap jeden!
Já to nevidělaaaa, co udělal?
Já musela odbíhat k vaření :zed: :zed: :zed: a totálně mě vytočilo, jak mu ona volala a on stál venku s tou Sally a hladil jí tam nebo co to dělali :cert: :cert:

To se právě loučili…táhne do města :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
9.2.12 10:39

Holky co bylo? Zase nezvaná návštěva, tak jsem stihla jen konec, ale to ještě malá řvala, takže jen obraz bez zvuku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
9.2.12 11:21
Boudice23 píše:
marcelka88 píše:
Barush píše: :potlesk: :dance: Tak přeci jen není ten Nick takovej blbec, ale že mu to trvalo,chlap jeden!
Já to nevidělaaaa, co udělal?
Já musela odbíhat k vaření :zed: :zed: :zed: a totálně mě vytočilo, jak mu ona volala a on stál venku s tou Sally a hladil jí tam nebo co to dělali :cert: :cert:
To se právě loučili…táhne do města :D :D

Ach sooo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
9.2.12 11:21

Na to, že jsem to sledovala před těma dvouma rokama, mám pěkný okno :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.2.12 11:25

Marcelko ja taky, hodne si toho nepamatuju. Ted mi prosim pripomente kam zase zmizel ten Kean, bracha Luka co chodi s Jodi. On tam byl, randil se Steve, pak zmizel a vratil se a ja videla dil jak mel vozit pro Alexe nejaky dobytek a Steve si myslela, ze na nej sije zase nejakou boudu a uz vic nevim.....To je popis, kdy to ctu po sobe zpatky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.2.12 11:26
madla21 píše:
Holky co bylo? Zase nezvaná návštěva, tak jsem stihla jen konec, ale to ještě malá řvala, takže jen obraz bez zvuku :(

Nick a Tess uz se udobrili :srdce: . Sally se vraci do mesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
9.2.12 11:34
clovek píše:
Marcelko ja taky, hodne si toho nepamatuju. Ted mi prosim pripomente kam zase zmizel ten Kean, bracha Luka co chodi s Jodi. On tam byl, randil se Steve, pak zmizel a vratil se a ja videla dil jak mel vozit pro Alexe nejaky dobytek a Steve si myslela, ze na nej sije zase nejakou boudu a uz vic nevim.....To je popis, kdy to ctu po sobe zpatky :mrgreen:
:mrgreen: Tak to já viděla, jak se vrátil, jak se udobřovali, … no vlastně co ty, ale kam se poděl také netuším :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
9.2.12 11:38
clovek píše:
Marcelko ja taky, hodne si toho nepamatuju. Ted mi prosim pripomente kam zase zmizel ten Kean, bracha Luka co chodi s Jodi. On tam byl, randil se Steve, pak zmizel a vratil se a ja videla dil jak mel vozit pro Alexe nejaky dobytek a Steve si myslela, ze na nej sije zase nejakou boudu a uz vic nevim.....To je popis, kdy to ctu po sobe zpatky :mrgreen:

On pak sam snad odjel,ne?? Ona ho furt Stevie z něčeho podezřívala… :think: tak by jim to neklapalo..a přitom on tu práci co mu nabídl ten bídak..(aby někam odvezl ty kradené cigára) nevzal..chtěl to vzít Luk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
9.2.12 12:50

Prvních 5.dílů z první série staženo :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
9.2.12 13:31

Uaaaaaaa ten první díl byl luxusní, krááásnej!! Já tam chci žííííít :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.2.12 13:33

Ta prvni serie je stejne nejlepsi, je tam Clair, Tess je takovy strivko, krasne to tam mezi vsema jiskri, dvojka a trojka jsou taky super, ale od smrti Clair uz to neni takovy, ted jeste jakztakz jde ta pata serie, ale potom uz to bude vylozene katastrofa :,(

Zrofko diky za upresneni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.2.12 13:34

Ja tu prvni serii zhltla snad za 3 dny, neslo se od ni odpoutat, poprvy jsem ji v TV nestihla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
9.2.12 13:35
clovek píše:
Ta prvni serie je stejne nejlepsi, je tam Clair, Tess je takovy strivko, krasne to tam mezi vsema jiskri, dvojka a trojka jsou taky super, ale od smrti Clair uz to neni takovy, ted jeste jakztakz jde ta pata serie, ale potom uz to bude vylozene katastrofa :,(Zrofko diky za upresneni :kytka:

Joo to si už pamatuji, že od té šesté serie to začne stát za prd a poslední díly stojí uplně na za velký prd, to už mě to pomalu ani nebavilo :roll:
Ale tuhle první serii si vychutnám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
9.2.12 13:37
marcelka88 píše:
Uaaaaaaa ten první díl byl luxusní, krááásnej!! Já tam chci žííííít :pankac: :pankac: :pankac:

Jo, to je balzám na duši oproti těm posledním dílům. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.2.12 13:39

Je skvely jak to tu ozilo, co udela jeden serial ze slunne Australie s matkama na materske v zamrzle CR :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí