Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
marcelka88 píše:Barush píše:Já to nevidělaaaa, co udělal?![]()
Tak přeci jen není ten Nick takovej blbec, ale že mu to trvalo,chlap jeden!
Já musela odbíhat k vaření![]()
![]()
a totálně mě vytočilo, jak mu ona volala a on stál venku s tou Sally a hladil jí tam nebo co to dělali
![]()
To se právě loučili…táhne do města
![]()
Holky co bylo? Zase nezvaná návštěva, tak jsem stihla jen konec, ale to ještě malá řvala, takže jen obraz bez zvuku ![]()
Boudice23 píše:marcelka88 píše:To se právě loučili…táhne do městaBarush píše:Já to nevidělaaaa, co udělal?![]()
Tak přeci jen není ten Nick takovej blbec, ale že mu to trvalo,chlap jeden!
Já musela odbíhat k vaření![]()
![]()
a totálně mě vytočilo, jak mu ona volala a on stál venku s tou Sally a hladil jí tam nebo co to dělali
![]()
![]()
Ach sooo
![]()
Na to, že jsem to sledovala před těma dvouma rokama, mám pěkný okno
![]()
Marcelko ja taky, hodne si toho nepamatuju. Ted mi prosim pripomente kam zase zmizel ten Kean, bracha Luka co chodi s Jodi. On tam byl, randil se Steve, pak zmizel a vratil se a ja videla dil jak mel vozit pro Alexe nejaky dobytek a Steve si myslela, ze na nej sije zase nejakou boudu a uz vic nevim.....To je popis, kdy to ctu po sobe zpatky ![]()
madla21 píše:
Holky co bylo? Zase nezvaná návštěva, tak jsem stihla jen konec, ale to ještě malá řvala, takže jen obraz bez zvuku
Nick a Tess uz se udobrili
. Sally se vraci do mesta.
clovek píše:
Marcelko ja taky, hodne si toho nepamatuju. Ted mi prosim pripomente kam zase zmizel ten Kean, bracha Luka co chodi s Jodi. On tam byl, randil se Steve, pak zmizel a vratil se a ja videla dil jak mel vozit pro Alexe nejaky dobytek a Steve si myslela, ze na nej sije zase nejakou boudu a uz vic nevim.....To je popis, kdy to ctu po sobe zpatky
clovek píše:
Marcelko ja taky, hodne si toho nepamatuju. Ted mi prosim pripomente kam zase zmizel ten Kean, bracha Luka co chodi s Jodi. On tam byl, randil se Steve, pak zmizel a vratil se a ja videla dil jak mel vozit pro Alexe nejaky dobytek a Steve si myslela, ze na nej sije zase nejakou boudu a uz vic nevim.....To je popis, kdy to ctu po sobe zpatky
On pak sam snad odjel,ne?? Ona ho furt Stevie z něčeho podezřívala…
tak by jim to neklapalo..a přitom on tu práci co mu nabídl ten bídak..(aby někam odvezl ty kradené cigára) nevzal..chtěl to vzít Luk…
Uaaaaaaa ten první díl byl luxusní, krááásnej!! Já tam chci žííííít
![]()
Ta prvni serie je stejne nejlepsi, je tam Clair, Tess je takovy strivko, krasne to tam mezi vsema jiskri, dvojka a trojka jsou taky super, ale od smrti Clair uz to neni takovy, ted jeste jakztakz jde ta pata serie, ale potom uz to bude vylozene katastrofa ![]()
Zrofko diky za upresneni ![]()
Ja tu prvni serii zhltla snad za 3 dny, neslo se od ni odpoutat, poprvy jsem ji v TV nestihla
clovek píše:
Ta prvni serie je stejne nejlepsi, je tam Clair, Tess je takovy strivko, krasne to tam mezi vsema jiskri, dvojka a trojka jsou taky super, ale od smrti Clair uz to neni takovy, ted jeste jakztakz jde ta pata serie, ale potom uz to bude vylozene katastrofaZrofko diky za upresneni
Joo to si už pamatuji, že od té šesté serie to začne stát za prd a poslední díly stojí uplně na za velký prd, to už mě to pomalu ani nebavilo
…
Ale tuhle první serii si vychutnám ![]()
marcelka88 píše:
Uaaaaaaa ten první díl byl luxusní, krááásnej!! Já tam chci žííííít![]()
![]()
Jo, to je balzám na duši oproti těm posledním dílům. ![]()
Je skvely jak to tu ozilo, co udela jeden serial ze slunne Australie s matkama na materske v zamrzle CR
![]()