Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6451
24.1.12 09:14

Já už jsem taky nastoupená před TV :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
24.1.12 15:06

Ahoj holky,
patřím taky k fanynkám tohoto seriálu :mrgreen: .
Mám k vám dotaz-nevíte,kde je možné sledovat díly online??
Měla jsem stránky,kde to šlo,ale asi to zablokovali,nejde to a když některý díl prošvihnu,nechce se mi ho hned stahovat..... :cert: .
Díky,D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
24.1.12 22:16
dinulka píše:
Ahoj holky,
patřím taky k fanynkám tohoto seriálu :mrgreen: .
Mám k vám dotaz-nevíte,kde je možné sledovat díly online??
Měla jsem stránky,kde to šlo,ale asi to zablokovali,nejde to a když některý díl prošvihnu,nechce se mi ho hned stahovat..... :cert: .
Díky,D.

to bohužel nevím, já to co jsem neviděla stahuju na uložto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.1.12 07:29

No oni zablokovali hodne veci na Kinotipu a je dost mozne, ze i na ulozto dojde k podobnym opatrenim, zacala do toho stourat FBI a na Zelandu zatkli nejakyho chlapka co provozoval servery se serialy a filmy. Ja vcera chtela zkusit koukat na Chirurgy na kinotipu a bohuzel, zablokovano :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
25.1.12 09:54
clovek píše:
No oni zablokovali hodne veci na Kinotipu a je dost mozne, ze i na ulozto dojde k podobnym opatrenim, zacala do toho stourat FBI a na Zelandu zatkli nejakyho chlapka co provozoval servery se serialy a filmy. Ja vcera chtela zkusit koukat na Chirurgy na kinotipu a bohuzel, zablokovano :(

Clovek, co to píšeš 8o , no nazdar :roll: , naše McLD že by nebyly ani na ulozto! :think: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
25.1.12 10:15

Chacha, prý kamarádi (Alex a Stevie) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chjo, už teď se mi chce břečet, když si vzpomenu na ten konec :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27262
26.1.12 12:56

Holky tak dneska svatba, ale mě se teda vůbec nelíbilo, jak ,,kráčela" Tess k oltáři. Vypadala jako pako.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
26.1.12 16:00

Jo, tak to maj za sebou :-D Mě se zas nelíbilo, jak se Tess ksichtila při tom slibu, to bylo divný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
26.1.12 18:47

A ja to nevidela :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
26.1.12 19:13

Já taky ne a zítra jdeme k doktorce zrovna v době McLD, tak zas nic. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.1.12 21:15

Zrovna svatbu jsem propásnout nechtěla, tak nic no :( Ale zítra bych měla vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.1.12 06:34

Tak jsem na svatbu koukala ted rano :mrgreen: . Tess to sluselo. Jen mne zas nastvala veta, kdy Tess rikala Liz, obe prece vime, ze Nick by nikdy neopustil venkov a Kilarney no a vime svi jak to dopadlo, ze jo :roll: :evil: . Mimochodem Liz byla priserna baba, takovou tchyni bych fakt chtela. No a odted uz to pujde definitivne z kopce :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.1.12 06:35
lleennttiillkkaa píše:
Holky tak dneska svatba, ale mě se teda vůbec nelíbilo, jak ,,kráčela" Tess k oltáři. Vypadala jako pako.

Lentil ale oni timhle „kroksunkrokem“ chodej, uz jsem to videla v nekolika filmech, nevim co to maj za zvyk, vypada to opravdu divne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.1.12 06:36

Teda ty jsi ranní ptáče, clovek. :mrgreen: No ta věta jim fakt nevyšla vzhledem k dalším událostem, to je fakt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.1.12 06:37

Nelis prd ranni ptace, okolnosti mne donutej, synacek se vetsinou okolo pul 5 budi na kojeni, tak holt spojuju prijemne s uzitecnym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí