Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
patřím taky k fanynkám tohoto seriálu
.
Mám k vám dotaz-nevíte,kde je možné sledovat díly online??
Měla jsem stránky,kde to šlo,ale asi to zablokovali,nejde to a když některý díl prošvihnu,nechce se mi ho hned stahovat.....
.
Díky,D.
dinulka píše:
Ahoj holky,
patřím taky k fanynkám tohoto seriálu.
Mám k vám dotaz-nevíte,kde je možné sledovat díly online??
Měla jsem stránky,kde to šlo,ale asi to zablokovali,nejde to a když některý díl prošvihnu,nechce se mi ho hned stahovat......
Díky,D.
to bohužel nevím, já to co jsem neviděla stahuju na uložto ![]()
No oni zablokovali hodne veci na Kinotipu a je dost mozne, ze i na ulozto dojde k podobnym opatrenim, zacala do toho stourat FBI a na Zelandu zatkli nejakyho chlapka co provozoval servery se serialy a filmy. Ja vcera chtela zkusit koukat na Chirurgy na kinotipu a bohuzel, zablokovano ![]()
clovek píše:
No oni zablokovali hodne veci na Kinotipu a je dost mozne, ze i na ulozto dojde k podobnym opatrenim, zacala do toho stourat FBI a na Zelandu zatkli nejakyho chlapka co provozoval servery se serialy a filmy. Ja vcera chtela zkusit koukat na Chirurgy na kinotipu a bohuzel, zablokovano
Clovek, co to píšeš
, no nazdar
, naše McLD že by nebyly ani na ulozto!
![]()
Chacha, prý kamarádi (Alex a Stevie)
Chjo, už teď se mi chce břečet, když si vzpomenu na ten konec
![]()
Holky tak dneska svatba, ale mě se teda vůbec nelíbilo, jak ,,kráčela" Tess k oltáři. Vypadala jako pako.
Jo, tak to maj za sebou
Mě se zas nelíbilo, jak se Tess ksichtila při tom slibu, to bylo divný…
Já taky ne a zítra jdeme k doktorce zrovna v době McLD, tak zas nic. ![]()
Zrovna svatbu jsem propásnout nechtěla, tak nic no
Ale zítra bych měla vidět…
Tak jsem na svatbu koukala ted rano
. Tess to sluselo. Jen mne zas nastvala veta, kdy Tess rikala Liz, obe prece vime, ze Nick by nikdy neopustil venkov a Kilarney no a vime svi jak to dopadlo, ze jo
. Mimochodem Liz byla priserna baba, takovou tchyni bych fakt chtela. No a odted uz to pujde definitivne z kopce ![]()
lleennttiillkkaa píše:
Holky tak dneska svatba, ale mě se teda vůbec nelíbilo, jak ,,kráčela" Tess k oltáři. Vypadala jako pako.
Lentil ale oni timhle „kroksunkrokem“ chodej, uz jsem to videla v nekolika filmech, nevim co to maj za zvyk, vypada to opravdu divne
Teda ty jsi ranní ptáče, clovek.
No ta věta jim fakt nevyšla vzhledem k dalším událostem, to je fakt.
Nelis prd ranni ptace, okolnosti mne donutej, synacek se vetsinou okolo pul 5 budi na kojeni, tak holt spojuju prijemne s uzitecnym ![]()