Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tercie, má umaštěný vlasy
Vzala jsem ho trochu na milost, když šel pak nakrátko ![]()
Holky dneska Nicka pozadal Tess o ruku
. Ale ta Sally a kdyz vim co bude ![]()
clovek- presně..taky čekám, kdy dovalí s bříškem…to je před nebo po svatbě?? ![]()
Az po jestli se nepletu, cuza jedna
. Takhle ublizit nasi Tess. Hlavne, ze ji Nick dneska rikal, ze by ji nikdy nepodvedl
Akorát se mi dneska nelíbily ty scénky..jak si Tess představovala, jak to Nickovi řekne…
a chudák Dave…toho na tom koni musela bolet prdelka
![]()
clovek píše:
Holky dneska Nicka pozadal Tess o ruku. Ale ta Sally a kdyz vim co bude
Dopr a já se dneska nekoukala :/ sakra sakra sakra
Před svatbou.
Ale on ji nepodvedl, oni spolu nechodili, když odjel do města, oni to přece nestihli kvůli Daveovi. Škoda.
zrofka píše:
Akorát se mi dneska nelíbily ty scénky..jak si Tess představovala, jak to Nickovi řekne…a chudák Dave…toho na tom koni musela bolet prdelka
![]()
Já bych tak ani neřekla že prdelka, spíš kulky ![]()
Tercie píše:zrofka píše:Já bych tak ani neřekla že prdelka, spíš kulky
Akorát se mi dneska nelíbily ty scénky..jak si Tess představovala, jak to Nickovi řekne…a chudák Dave…toho na tom koni musela bolet prdelka
![]()
nooo,
to spíš no
Nelisa píše:
Před svatbou.
Ale on ji nepodvedl, oni spolu nechodili, když odjel do města, oni to přece nestihli kvůli Daveovi. Škoda.
Ja myslela, ze se to tehotenstvi provali az po svatbe. Ja vim, ze ji jakoby nepodvedl, ale tak mi to prislo od nej dneska takovy falesny,kdyz uz vim co bude dal. Poprvy jsem mu to zrala a pak to se mnou hrozne otraslo
![]()
Jo? No možná si to blbě pamatuju
, ruku do ohně za to fakt nedám.
Bylo to úplně zbytečný, pitomě se urazil, místo aby řešili, tak trucovali.
Sakra uz jsem nehlodana jestli to opravdu nebylo pred svatbou
. Bude to jeste v teto serii nebo az v te pate? V te pate uz zmizej, ze? Ono tam tech zbytecnosti bude uz bohuzel vic a vic ![]()
AHojte,
Dneska jsem neviděla, musím taky někdy do práce
Ale Sally a její těhotenství se objeví až po svatbě. Když to dávali v premiéře (tehdy ještě na Hallmarku), svatbou končila jedna série a další pak začínala návratem ze svatebky. Pak to dodatečně posunuli, netuším proč
Ale Sally přijede prostě až pak. To znovu vidět nemusím, radši to měli utnout tou svatbou Nicka a Tess ![]()
Jé, Machalko, úplně jsi mi připomněla doby, kdy jsi jako jediná už měla všechny díly za sebou a byla jako vědma. ![]()