Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
11.12.11 13:45

Ahoj holky,
tak nejprve oprava, mělo tam být (4.řádek): Ta cválá na Oskarovi… :lol: , ale vy jste to určitě pochopily, že mi běží mozek napřed. :mrgreen:

clovek - myslím, že byl Nick ve městě delší dobu, chtěl zapomenout na Tess, tak si prostě narazil holku, normálně s ní začal chodit, ona otěhotněla, pak zjistil, že to s ní není úplně to pravý ořechový, že pořád miluje Tess a rozešel se s ní. Nevěděl, že je Sally v tom, tak to prostě ukončil. Ale je fakt, že detaily si už taky nepamatuju.
Každopádně když to vidím, tak si připadám, jako když se po dlouhé době vracím domů. :srdce:
Tercie jo jo, je to závislost, jen ten vysílací čas je teď pitomý, když to dávali poprvé, tak to běželo o půl druhé, to bylo super, už navařeno, po obědě, dítě už spalo, prostě super. Teď jsem stihla jediný díl od doby, co to běží podruhé. Ale je to hodně tím, že jsem to nestíhala na začátku první série, tak jsem to vypustila z hlavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.12.11 14:00

Ahoj holky :mavam: , hlásí se vám zakladatelka 8) , já jen abyste věděly, že sem nepřibyl někdo nový a někdo nezmizel :mrgreen: , musela jsem udělat menší změnu, včera jsem se k tomu konečně rozhoupala, při starém jsem to nechávala vlastně jen kvůli této :srdce: naší diskuzi. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.12.11 13:25

Teeeda zenou dvou tvari :lol: . Bohuzel nekoukam, ja ted s tema dvema detma nekoukam na nic, vlastne jo. Rano u kojeni na Melrose place a v noci okolo 1h opakuji Sex ve meste, takhle jsem dopadla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.12.11 13:30
clovek píše:
Teeeda zenou dvou tvari :lol: . Bohuzel nekoukam, ja ted s tema dvema detma nekoukam na nic, vlastne jo. Rano u kojeni na Melrose place a v noci okolo 1h opakuji Sex ve meste, takhle jsem dopadla :zed:

:lol: nj, to je tak, když si člověk dá průhlednou přezdívku, protože nepředpokládá, že sem bude chodit, pak nepředpokládá, že to někdo zvenčí bude číst… :zed: , tak jsem naznala, že je nejvyšší čas na změnu, jen jsem si říkala, že to původní nechám kvůli McLeodkám, ale byla to trošku schíza. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
1.1.12 11:16

Huráááááááááá McLeodovky zase poběží každej den!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.1.12 13:57

jj uz jsem koukala do programu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.1.12 14:19

A už zas dopoledne :think:, 9:30 :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.1.12 14:33

Tak jestli bude starsi chodit do skolky tak bych to zvladala, ale vidim to, ze pujde zase tak na tyden a pak bude 14 dni doma ukrutne nastydlej :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
4.1.12 10:14

Vcera i dneska jsem utrzkovite videla McLeodky, zrovna dily,kdy se Peter zacne brat o Charlotinu peci, ted na konci mne to az dojalo, kdyz se ji Tess vzdala, aby byly segry pohromade :,( . Pro nespavce, rano cca od 5hod McLeodky opakuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
4.1.12 13:45

Taky jsem si u toho dneska pobrečela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
4.1.12 14:01
clovek píše:
Vcera i dneska jsem utrzkovite videla McLeodky, zrovna dily,kdy se Peter zacne brat o Charlotinu peci, ted na konci mne to az dojalo, kdyz se ji Tess vzdala, aby byly segry pohromade :,( . Pro nespavce, rano cca od 5hod McLeodky opakuji :mrgreen:

V pět ráno? :lol: :lol: :lol: Clovek, díky za tip, třeba se mi o nich bude zdát. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.1.12 10:16

Tak posledni dny poocku sleduju McLeodky, hlavne po ranu pri kojeni. Meg uz je pryc a je tam Kate, dneska ji chuderu chtel znasilnit nejaky ten student co je meli na Drovers, nastesti se vcas objevil Dave. A kdyz to vidim ted podruhy tak ty naznaky, ze je Sally na scene tam byli hodne, jen jsem si to asi nedavala moc do souvislosti. Meg uz se natrvalo nikdy nevrati, ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
13.1.12 13:38

Jelikož tyhle díly vidím poprvé, tak vůbec nevím… já myslela,že Meg se ještě aspoň na chvíli vrátí, jela údajně jen na rok ne? Zato tu čůzu Sally jsem nečekala, myslela jsem, že Nick s Tess se konečně už dají dohromady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.1.12 13:56

Meg se bude prubezne objevovat, ale uz ne natrvalo. Tercie co se tyce Nicka a Tess tak budes jeste hodne prekvapena, nebudu prozrazovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
13.1.12 13:59

Dík…no je fakt, že to napínání mě začíná celkem štvát, pokukujou po sobě hned od začátku a pořád jen že už, pak zase ne… nejdřív se šprajcuje jeden,pak druhej, když už to vypadá slibně tak vyleze někdo třetí, Dave a teď ta zrzka, no divočinaaaa :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí