Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6451
14.1.12 22:34

Jsou, ale mě trvá stahování dlouho a když už je jednou stažený mám…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.1.12 22:36

Tercie, jojo, vidíš, Brick … no to byl doják, pro mě porovnatelný s Claire … s Becky to byla velká láska a tak pitomě to skončilo … ikdyž jeho smrt tam tak nějak „pasovala“ … ale většian těch dalších už byla pěkně pitomá a k neuvěření :pocitac: ´

Neli, ještě že to ulozto je :pankac: já teĎ spářím po odmlce zase Rebeccu Lavelle a je to tááákovááá krása :D ty písničky se neomelou :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.1.12 22:38

no já jsem pro vypálení, nebo stáhjnout na nějaký externí HDD … prostě aby to bylo po ruce :lol:

já jsme vůbec na tohle asi úchyl, ale co si stánhnu tak vypaluju nebo ukládám … teď jak není moc čas koukat na telku a líbí se mi třeba ukázky, tak si ty filmy hned stahuju na ulozto :mrgreen: večer s usínám dětí to máme pořád ještě nadivoko a obzvlášť když je manžel na odpo a musím je pacifikovat sama :lol: to mi filmy vždycky utečou a v půl 9 se jít na něco rozjetýho koukat nemám náladu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.1.12 22:39

Jasně, to je fakt, trvá to dlouho, než člověk něco stáhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.1.12 22:58

Jj, ibbu, ty písničky jsou super, mám je pořád uložený v pc od té doby, co jsme si tehdy posílaly odkazy na ně. :D A ta půl devátá, to je u nás to samý, v devět večer je to prostě ideál. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
14.1.12 23:00

Externí HDD nemám, tak to jistí DVD, ale zrovna mám nějaký blbý a kolikrát pak nejde přehrát. Kupoval manža a ten tomu moc nehoví, tak vzal nejlevnější :nevim:
Já teď konkrétně čekám na Muže v naději, na ty se vyloženě těším :-)Jinak TV stíhám, malej si dpop vystačí tu chvilku s hračkama, já se v klidu kouknu na McLeodovky a jsme oba spokojení,a večer mě filmy moc neberou, sice mám tv zaplou ale čumím do PC a tv skoro nevnímám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.1.12 08:17

Pisnicky mam vypaleny na CD a poustim dost casto, ty jsou mimoradne vyvedene :palec:

Vecerni programy v TV katastrofa, ikdyz ja ted v podstate nic nestiham a kdyz si sednu tak u toho okamzite usnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
17.1.12 10:12

Ahoj holky,
já teď stíhám koukat, protože ráno koukáme na pohádky a MD jsou hned potom. No a dneska doják

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.1.12 10:29

Co bylo dneska? Ať aspoň zavzpomínám. :mrgreen: Já to nestíhám. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.1.12 11:21

Ja to v nejlepsim asi vypla, neco mezi Tess a Nickem, jestli se nepletu. Ale ja predpokladam, ze stihnu ranni repete :mrgreen: . Jen jsem si zas pripomnela jak mi hrozne vadi Sandra :zed: . Chtela po Nickovi spermie, cuza jedna. Jo a vadi mi ten umastenej Kean, poprvy mi snad tolik nevadil, ted moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
17.1.12 11:28

Holky dneska mi přišla návštěva, tak jsem neviděla. Co bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
17.1.12 11:40

No Sandra chtěla po Nickovi darovat spermie a Tess mu řekla, že jestli má někdo nosit jeho dítě, tak to bude ona(jako Tess) no a před tím byli všichni zfetovaný z nějakýho chleba, kde byl námel a Tess se koupala s tím hnusákem, co vypadá jak bezhaus a chodí teďka se Stevie, ale myslela si, že je to Nick

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.1.12 12:30

No teda, tenhle díl jsem asi neviděla. :think:
Umaštěnýho hnusáka si bohužel pamatuju. :mrgreen:
Lentil, díky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4208
17.1.12 12:33

Ahojky, můžu se přidat jsem velká fanynka tohodle seriálu..sice jsem to viděla xkrát…ale pořád bych se na to mohla dívat… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
17.1.12 12:34

Ahoj zrofko, vítej. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie