Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsou, ale mě trvá stahování dlouho a když už je jednou stažený mám…:-)
Tercie, jojo, vidíš, Brick … no to byl doják, pro mě porovnatelný s Claire … s Becky to byla velká láska a tak pitomě to skončilo … ikdyž jeho smrt tam tak nějak „pasovala“ … ale většian těch dalších už byla pěkně pitomá a k neuvěření
´
Neli, ještě že to ulozto je
já teĎ spářím po odmlce zase Rebeccu Lavelle a je to tááákovááá krása
ty písničky se neomelou ![]()
no já jsem pro vypálení, nebo stáhjnout na nějaký externí HDD … prostě aby to bylo po ruce ![]()
já jsme vůbec na tohle asi úchyl, ale co si stánhnu tak vypaluju nebo ukládám … teď jak není moc čas koukat na telku a líbí se mi třeba ukázky, tak si ty filmy hned stahuju na ulozto
večer s usínám dětí to máme pořád ještě nadivoko a obzvlášť když je manžel na odpo a musím je pacifikovat sama
to mi filmy vždycky utečou a v půl 9 se jít na něco rozjetýho koukat nemám náladu ![]()
Jj, ibbu, ty písničky jsou super, mám je pořád uložený v pc od té doby, co jsme si tehdy posílaly odkazy na ně.
A ta půl devátá, to je u nás to samý, v devět večer je to prostě ideál. ![]()
Externí HDD nemám, tak to jistí DVD, ale zrovna mám nějaký blbý a kolikrát pak nejde přehrát. Kupoval manža a ten tomu moc nehoví, tak vzal nejlevnější ![]()
Já teď konkrétně čekám na Muže v naději, na ty se vyloženě těším
Jinak TV stíhám, malej si dpop vystačí tu chvilku s hračkama, já se v klidu kouknu na McLeodovky a jsme oba spokojení,a večer mě filmy moc neberou, sice mám tv zaplou ale čumím do PC a tv skoro nevnímám ![]()
Pisnicky mam vypaleny na CD a poustim dost casto, ty jsou mimoradne vyvedene ![]()
Vecerni programy v TV katastrofa, ikdyz ja ted v podstate nic nestiham a kdyz si sednu tak u toho okamzite usnu ![]()
Ahoj holky,
já teď stíhám koukat, protože ráno koukáme na pohádky a MD jsou hned potom. No a dneska doják
Ja to v nejlepsim asi vypla, neco mezi Tess a Nickem, jestli se nepletu. Ale ja predpokladam, ze stihnu ranni repete
. Jen jsem si zas pripomnela jak mi hrozne vadi Sandra
. Chtela po Nickovi spermie, cuza jedna. Jo a vadi mi ten umastenej Kean, poprvy mi snad tolik nevadil, ted moc.
Holky dneska mi přišla návštěva, tak jsem neviděla. Co bylo?
No Sandra chtěla po Nickovi darovat spermie a Tess mu řekla, že jestli má někdo nosit jeho dítě, tak to bude ona(jako Tess) no a před tím byli všichni zfetovaný z nějakýho chleba, kde byl námel a Tess se koupala s tím hnusákem, co vypadá jak bezhaus a chodí teďka se Stevie, ale myslela si, že je to Nick
No teda, tenhle díl jsem asi neviděla. ![]()
Umaštěnýho hnusáka si bohužel pamatuju. ![]()
Lentil, díky. ![]()
Ahojky, můžu se přidat jsem velká fanynka tohodle seriálu..sice jsem to viděla xkrát…ale pořád bych se na to mohla dívat… ![]()