Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15319
19.8.11 14:01

Neviděla, já se přiznávám, že už ani nemyslím na to, jestli je stihnu nebo ne, protože ten čas fakt není dobrý. Teď se těším na Vyprávěj, to naštěstí poběží večer (no já vím, je to premiérové vysílání). Kdyby tak McLD dali taky večer třeba místo nějaké detektivky, zrovna včera večer jsem potřebovala žehlit a nikde nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
19.8.11 14:08

JJ letni vecery jsou v TV vrazedne, ja ted zacinam az ve 21.30 na Coolu Jak jsem poznal vasi matku, pak prepinam na Love na Sex ve meste, ale u toho pravidelne usnu :lol:. Na Vypravej se taky tesim. Oni toho na nas zase nahrnou od zari, ze nebudem stihat valit bulvy 8-o :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
19.8.11 14:17

Nj, jakoby lidi nebyli o prázdninách doma. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
19.8.11 15:23

hooj holky

neviděla jsem ještě ani jeden díl pořádně - resp jsem viděla jen kousek prvního dílu a dneska bych to byla ořvala - a pak ještě jak ho najdou :-(

fakt čas na vyliž - asi začnu synchronně sledovat v kompu co jsem si nastahovala, jinak totiž nevím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
24.8.11 10:49

Striptersky dil :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
24.8.11 10:52
clovek píše:
Striptersky dil :pankac:
:pankac: joo ten je boží :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
24.8.11 10:54

Teda úplně mě zamrazilo, jak Tess sahal Nickovi na tu jizvu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
24.8.11 11:54

holky, dneska jsme kousek viděla :pankac: - ale zrovna když „striptýzovali“ tak jsem nandavala mláděti oběd :pocitac: no jo, co se dá dělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.8.11 14:44

Já budu muset počkat, až to budou dávat za rok za dva pěkně od začátku a doufat, že to dají v lepším čase. Nevím čím to, ale sama se nějak nedokopu pustit si to. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
24.8.11 15:26

Eviah, tak to mám úplně stejně jako ty - pořád melu o tom, jak si to pustím pěkně od začátku ale skutek utek :nevim:

no kdyby to dávali třeba v pondělí od 20.00 to by byl čas — co napsat petici za lepší čas? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
24.8.11 15:50

Ibbu :palec: možná by stačilo to tady pěkně peprně probrat a pak jim poslat odkaz na konkrétní stránku téhle diskuze :lol: , každopádně jsem pro petici či cokoli jiného, co mi zajistí vysílání McLD mezi 20:00 a půlnocí, den je mi šumák, beru cokoli. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
12.9.11 10:28

Jodi se vdava :-D . Sice uz mam cas sledovat, ale vetsinou sleduju po ocku, moc pravidelne ne :oops: . Ted jdu k McLeodkam varit, aspon mi to pujde od ruky :palec:. Jo a videla jsem dil jak Becky nasla Bricka, ach jo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
12.9.11 11:26

člověk ten díl už byl? myslela jsme minulý týden, že BYCH SE MOHLA TREFIT A NETREFILA :roll: chjo chjo …

jinak zas nestíhám kukat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
12.9.11 14:11

Já díl s Brickem taky neviděla :( ale dneska jo a Jodi je prostě typická ženská, neví co chce a nedá pokoj dokud to nedostane :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
3.10.11 12:13

Ahoj holky, sledujete ještě? Já dnes koukla do tv programu, co budou dávat večer a blbec jsem těsně propásla McLD. :zed: Zrovna bych se vyjímečně mohla dívat. ACH JO. :mrgreen: Tak jsem jen zírala, že už je to ve třetí sérii. 8-o Jde to nějak rychle.
Ale aspoň stíhám zatím v pohodě sledovat Vyprávěj, ti mají čas suprový. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky