Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
člověk - termín 21. - no asi ještě blíženec ale liší se to horoskop od horoskopu někdě už to může být rak ![]()
jinak podle zákonu schválnosti mám už 3 hodiny bolesti po 6-10 minutách takže přemýšlím jestli pojedem nebo jestli jsou to poslíčci ![]()
Ahoj holky po sto letech se hlásím. Gratuluju k přírůstkům a hlavně
OD 1.ČERVENCE V 10.20 NA ČT1 POBĚŽÍ NAŠE NEJMILOVANĚJŠÍ AUSTRALANKY
![]()
lleennttiillkkaa píše:
OD 1.ČERVENCE V 10.20 NA ČT1 POBĚŽÍ NAŠE NEJMILOVANĚJŠÍ AUSTRALANKY![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
úžasné
, no konečně
, lentilko díky za informaci, zvedla jsi mi náladu ![]()
eviah píše:lleennttiillkkaa píše:úžasné
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, no konečně
, lentilko díky za informaci, zvedla jsi mi náladu
No já tu úplně vyjekla radostí, když jsem si to přečetla. Chudák Manžel netušil co se děje
lleennttiillkkaa píše:eviah píše:No já tu úplně vyjekla radostí, když jsem si to přečetla. Chudák Manžel netušil co se dějelleennttiillkkaa píše:úžasné
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, no konečně
, lentilko díky za informaci, zvedla jsi mi náladu
A ještě se chudák nemá na co těšit, když se to týká našich úžasných McLD.
U nás určitě zavládne na manželově straně veliké "nadšení
", že už je to tady zas. ![]()
Akorát teda ten čas… od září budu mít utrum, budu dělat taxikáře dětem - škola, školka.
Ale aspoň budu sledovat diskuzi, snad se to tu zas rozproudí. ![]()
No ten čas je takový blbý, protože buď vařím a nebo jsme venku, ale lepší něco než nic
Ja byla z te zpravy taky cela rozradostnena
. Cas mne teda celkem prudi, ale asi si to budu nahravat a koukat v dobe poobedoveho spani ![]()
Ted jsem zvedava jak dopadla Ibbu, doufam, ze se nahlasi
A koukam na metrik, ze uz je tam Adam, tak moc moc moc moc gratuluju
![]()
Ahojte holky,
Tak jsem zahlídla v programu, že pojedou McLeodky od začátku, škoda, že už se k vám na to pravidelné čumendo nepřidám ![]()
Ještě by mohli dávat další sérii Zoufalek (ale ne proboha dopoledne
) a budu max. spokojená ![]()
Machalko ted opakuji na Prima Love predchozi serii Zoufalek, pocitam, ze v zari nasadi novou. Ja uz ji mam teda scihlou z netu a je to parada, mas se na co tesit
.
Na McLeodky uz se tesim, budu se snazit koukat ![]()
Clovek, já se obávám, že mě ty Zoufalky určo trochu zklamou, kolegyňka to má taky zkouklé z netu a co mi naznačovala, tak z toho začínaj dělat telenovelu a to už mě moc neba
Asi jak ty poslední série McLD
No ale stejně mi to nedá a čumět na to budu ![]()
Machalko za mne je ta uplne posledni serie mnohem lepsi nez ta predposledni, co ted reprizuji na Prima Love. Jinak samozrejme svym zpusobem uz je to nastavovana kase a telenovela, ale to snad vsechny serialy. Ja uz se pak dostavam do stadia, kdy naprosto presne odhaduju co bude nasledovat, scenaristi jsou strasne pruhledni. Ale zatim si myslim, ze to je porad nadprumerny serial, jen nic se neda tocit vecne a ve vyborne kvalite, to se povedlo snad jen u Pratel ![]()
ahoj holky, koukám jak blázen že budou znovu MCL ![]()
jen ten čas taky nevím nevím …
člověk, tak nakonec jsme jeli
a mládě už mám doma
jen to teď pěkně skloubit dohromady s tím starším dráčetem ![]()
Ibbu drz se, prvnich par mesicu to bude asi pekny hukot, ale urcite to zvladnes
.
Jak jsem psala, ja budu asi nahravat a pak koukat, az bude synacek po obede spinkat, v tech 10.20 to nedam ani omylem, to nevim kam bych ho uklidila
. Ale od zari by mel byt ve skolce ![]()
Tak kdo koukal? Ja se tak tesila a samozrejme nestihla a ty smejdi mi definitivne vypli analog, takze jsem si to nemohla nahrat na video, snad budu muset zacit koukat zase na netu, ale to neni ono ![]()