Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
clovek píše:
Tak jdu koukat, po pekne dlouhe dobe, ten cas vymyslel kreten, asi chlap, co si mysli, ze zensky co jsou doma maj v tuhle dobu cas koukat na TV![]()
Clovek dík, přišlo mi do mailu, že sem někdo píše a koukám, že píšeš, že jdeš koukat, tak jsem díky tobě viděla tenhle díl.
![]()
lleennttiillkkaa píše:
Bych chtěla vidět horkokrevnýho itala, jak zůstane klidný, po tom co ho jeho slečna udá na imigrační
Nj, důkaz lásky. ![]()
Taky jsem si říkala, že mu najednou ta vojna až tak nevadí.
eviah píše:lleennttiillkkaa píše:Taky jsem si říkala, že mu najednou ta vojna až tak nevadí.
Bych chtěla vidět horkokrevnýho itala, jak zůstane klidný, po tom co ho jeho slečna udá na imigrační
Ja bych rekla, ze Alberto videl Itala hodne z dalky, maj je v Australii asi nejaky zidealizovany. Jeste nereknu Ital z venkova, ale Ital z Rima
![]()
eviah píše:clovek píše:Clovek dík, přišlo mi do mailu, že sem někdo píše a koukám, že píšeš, že jdeš koukat, tak jsem díky tobě viděla tenhle díl.
Tak jdu koukat, po pekne dlouhe dobe, ten cas vymyslel kreten, asi chlap, co si mysli, ze zensky co jsou doma maj v tuhle dobu cas koukat na TV![]()
![]()
Eviah tak to jsem rada
. Ja u toho varila, takze jsem to mela tak trochu zpovzdali
clovek píše:eviah píše:Eviah tak to jsem radaclovek píše:Clovek dík, přišlo mi do mailu, že sem někdo píše a koukám, že píšeš, že jdeš koukat, tak jsem díky tobě viděla tenhle díl.
![]()
. Ja u toho varila, takze jsem to mela tak trochu zpovzdali
No zrovna dnešní díl byl víc o těch dvou než o celém DR, skoro žádní koně a tak, tak se těším, že příště už zas budou mnohem víc zvířátka
, Tess, Nick, Claire… ![]()
clovek píše:eviah píše:Ja bych rekla, ze Alberto videl Itala hodne z dalky, maj je v Australii asi nejaky zidealizovany. Jeste nereknu Ital z venkova, ale Ital z Rimalleennttiillkkaa píše:Taky jsem si říkala, že mu najednou ta vojna až tak nevadí.
Bych chtěla vidět horkokrevnýho itala, jak zůstane klidný, po tom co ho jeho slečna udá na imigrační![]()
No jo, mají to k nim daleko.
Možná vzali jako vzor nějakého poloitala, který vyrostl v Austrálii. ![]()
Teda dneska to bylo boží. Jody se učila tancovat valčík s Nickem
úplně jsem viděla sebe, jsem totiž kopyto a pojem nech se vést mi nic neříká
Ja uz je nevidela ani nepamatuju, snad se chytnu od zari az zacne prcek chodit do skolky, ale to uz budou pryc ty nejlepsi dily ![]()
Ahoj holky, tak musím říct, že jak jsem doufala, že budou McLD dávat znovu, tak se vůbec nedívám. Pitomej čas vysílání!!!
Je mi to sice líto, ale podřídit tomu ostatní většinou nejde a ani nechci, bylo by to dost omezující. Jsou v té televizi ale omezenci.
Fakt se měli zeptat. V tuhle hodinu mají dávat něco pro lidi v důchodu, kteří si čas zorganizují podle TV. ![]()
Každopádně vás všechny moc zdravím.
![]()
Taky zdravim Eviah
a taky potvrzuju, ze mne to pekne stve. Nahodou jsem videla vcera, objevil se Jodin „otec Kevin“ a Meg je z nej uplne rozvrkocena, az mi to vadi jak je naivni
. No dneska uz jsem zase mela smulu, je to fakt hloupej cas, pro cilovou skupinu, pro kterou je podle mne serial urcen, je opravdu uplne uplne nerealizovatelnej. Hergot to jsem vyplodila nesmyslnou vetu
![]()
Já té větě rozumím
, taky jsem doma s dětma a plodím různé věty.
![]()
Holky ten čas je fakt na houby. Jako buď jsme venku a nebo vařím oběd, takže z toho mám stejně kulový…sakra proč to nemůžou dávat poobědě, tak jako minule.
Videla jsem dnesni konec McLeodek, Brick odjizdel a loucil se s Becky, kdyby chudaci vedeli, ze uz se nikdy neuvidi
.