Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
1.10.10 17:00

Tak ja ted videla dil, kdy Tess dostala peknou tafku, myslela si, ze Sally ma milence a on to byl jeji bratr a Nick ji rekl, ze je doterna krava a balvan na krku, Tess byla uplne vyrizena. K narozeninam mu venovala drevenou postavicku kravy s venovanim tva doterna krava, no ale muze si za to holka sama. Cekam kdy to rozjede s Davem.

Machalko vim, ze ty nemas Jakea moc v lasce, ale on se chova k Becky uzasne, je ji fakt oporou a je videt jak ji ma rad. Zato Jodi, ta je v tehle fazi MCD uplne na pest :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
1.10.10 19:51

Clovek, no jo, ale jak pak koupěj toho Mraka, tak na ni bude hnusnej - holt prachy… to mu nevodpustím, bo to by Brett neudělal :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.10.10 16:35

Holky tak s Clairinym brichem se jim to fakt nepovedlo, behem jednoho dilu narust o 100% :mrgreen: . Dneska jsem dala dil kde je rozlucka Jodi a Alberta, Liz se opila a pred Clair a Tess se podrekla, ze Alex neni Harryho, teda nerekla to na plna usta, ale dalo se to z toho velmi jasne pochopit. Chudak Harry a Alex. Teda vim, ze Alberto je svym zpusobem blazen a ja bych z nej asi vykvetla, ale uz ted je mi ho lito, ze si ho Jodi nevezme. Kdyz jsem to sledovala poprve tak jsem se vubec nevsimla jak mluvi a ted se u toho hrozne bavim jak mluvi jakoby krkolomne a hrozne spisovne, no zkratka ital co mluvi anglicky, je to prca :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.10.10 17:13

Holky pomoooooooc!!!!! Dlouho jsem nestahovala a dneska jsem chtela dopostahovat treti serii a oni nejak predelali stranky ulozto a ja se tam vubec necapu :-( :zed: . Koncim 17.dilem. Jste schopna mi nektera najit 18.dil a vyse? Ja se tam ted vubec neorientuju, predtim to bylo tak jednoduche, ach jo, ja a technika a ruzne inovace, ja to fakt nesnasim, nevim proc vsechno nemuze fungovat postaru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.10.10 17:14

Predem dekuju :huban: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.10.10 20:51

Clovek, teda ti to zprasili :-? http://www.ulozto.cz/…ery-3x18-avi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.10.10 20:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.10.10 07:15

Machalko dikyyyyyy, ty jsi uzasnaaaaaaaaaa :huban: :kytka: :dance: . Teda obdivuju te, ze si se v tom vyznala, mne tam porad vyskakovala osma serie a byla jsem ztracena, predtim to bylo tak jednoduche :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
3.10.10 21:22

ahojky

dneska jsme se dostala k netu a koukám co to na tom uložto udělali 8-o no, inovace :roll:

člověk, taky mi bylo Alberta líto, ale jak už zmiňovala MAchalka, měla by to Jodi „veselý“ s její povahou :lol: ael teda moc se mi nelíbilo, jak si odjela na cesty … a pak se jí hlavně nechtělo domů :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.10.10 22:24

Taky jsem z toho uložto nějaká zmatená, fakt to zprasili :-? A taky je to hledání fakt těžší :pocitac:

Ibbu, ještě v souvisloti s Albertem se mi pak líbilo, když se ve finále rozešli, tak to nezametli pod koberec - jakože pohoda. Ale Jodi furt jezdila na ty pařby, ale furt se cítila mizerně, že to nějakou dobu trvalo, než se z toho vzpamatovala, za to je moc chválím, že to scénáristi neodflákli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
4.10.10 19:34

Machalko, jj to máš teda pravdu …

ale víš jak Jodi dělala, velká láska, a pak si odjede od Alberta a nechá ho být na DR :roll: ale to prostě patří k té její povaze, prostě JOdi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
4.10.10 23:01

Ibbu, jak píšeš - prostě Jodi a taky s ní ještě dóst mávala puberta :twisted: Bylo to ještě takové telátko :lol: Rozmazlené :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.10.10 21:37

Ahoooj, jsem se chtela ptat jak se mate, co sledujete, mne totiz nenaskocilo, ze jste tady vcera drbaly Jodi :mrgreen: . Jodi urcite prosla nejvetsim vyvojem, je to prirozeny, byla fakt pubertacky telatko, nejhorsi obdobi mela podle mne s Albertem, pralo se v ni to, ze chtela pryc z Drovers, myslela si, ze Alberto je laska na cely zivot, protoze si myslela, ze ji otevre cestu do sveta, no mela to v te hlave pekne pomylene, ji to trvalo nez ji doslo, ze Drovers je laska jejiho zivota :mrgreen: . Ja jsem od vikendu nevidela ani minutku, ani jsem nebyla schopna stahnout trojku do konce, dneska to tezko napravim, tak snad zitra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
5.10.10 22:11

Clovek, já ještě taky nedala vůbec nic, snad konečně zítra, už mám absťák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
5.10.10 22:35

Machalko ja tez, ja tez :-(