Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak ja ted videla dil, kdy Tess dostala peknou tafku, myslela si, ze Sally ma milence a on to byl jeji bratr a Nick ji rekl, ze je doterna krava a balvan na krku, Tess byla uplne vyrizena. K narozeninam mu venovala drevenou postavicku kravy s venovanim tva doterna krava, no ale muze si za to holka sama. Cekam kdy to rozjede s Davem.
Machalko vim, ze ty nemas Jakea moc v lasce, ale on se chova k Becky uzasne, je ji fakt oporou a je videt jak ji ma rad. Zato Jodi, ta je v tehle fazi MCD uplne na pest
![]()
Clovek, no jo, ale jak pak koupěj toho Mraka, tak na ni bude hnusnej - holt prachy… to mu nevodpustím, bo to by Brett neudělal
![]()
Holky tak s Clairinym brichem se jim to fakt nepovedlo, behem jednoho dilu narust o 100%
. Dneska jsem dala dil kde je rozlucka Jodi a Alberta, Liz se opila a pred Clair a Tess se podrekla, ze Alex neni Harryho, teda nerekla to na plna usta, ale dalo se to z toho velmi jasne pochopit. Chudak Harry a Alex. Teda vim, ze Alberto je svym zpusobem blazen a ja bych z nej asi vykvetla, ale uz ted je mi ho lito, ze si ho Jodi nevezme. Kdyz jsem to sledovala poprve tak jsem se vubec nevsimla jak mluvi a ted se u toho hrozne bavim jak mluvi jakoby krkolomne a hrozne spisovne, no zkratka ital co mluvi anglicky, je to prca ![]()
Holky pomoooooooc!!!!! Dlouho jsem nestahovala a dneska jsem chtela dopostahovat treti serii a oni nejak predelali stranky ulozto a ja se tam vubec necapu
. Koncim 17.dilem. Jste schopna mi nektera najit 18.dil a vyse? Ja se tam ted vubec neorientuju, predtim to bylo tak jednoduche, ach jo, ja a technika a ruzne inovace, ja to fakt nesnasim, nevim proc vsechno nemuze fungovat postaru ![]()
Clovek, teda ti to zprasili
http://www.ulozto.cz/…ery-3x18-avi
Machalko dikyyyyyy, ty jsi uzasnaaaaaaaaaa
. Teda obdivuju te, ze si se v tom vyznala, mne tam porad vyskakovala osma serie a byla jsem ztracena, predtim to bylo tak jednoduche ![]()
ahojky
dneska jsme se dostala k netu a koukám co to na tom uložto udělali
no, inovace ![]()
člověk, taky mi bylo Alberta líto, ale jak už zmiňovala MAchalka, měla by to Jodi „veselý“ s její povahou
ael teda moc se mi nelíbilo, jak si odjela na cesty … a pak se jí hlavně nechtělo domů ![]()
Taky jsem z toho uložto nějaká zmatená, fakt to zprasili
A taky je to hledání fakt těžší ![]()
Ibbu, ještě v souvisloti s Albertem se mi pak líbilo, když se ve finále rozešli, tak to nezametli pod koberec - jakože pohoda. Ale Jodi furt jezdila na ty pařby, ale furt se cítila mizerně, že to nějakou dobu trvalo, než se z toho vzpamatovala, za to je moc chválím, že to scénáristi neodflákli ![]()
Machalko, jj to máš teda pravdu …
ale víš jak Jodi dělala, velká láska, a pak si odjede od Alberta a nechá ho být na DR
ale to prostě patří k té její povaze, prostě JOdi ![]()
Ibbu, jak píšeš - prostě Jodi a taky s ní ještě dóst mávala puberta
Bylo to ještě takové telátko
Rozmazlené ![]()
Ahoooj, jsem se chtela ptat jak se mate, co sledujete, mne totiz nenaskocilo, ze jste tady vcera drbaly Jodi
. Jodi urcite prosla nejvetsim vyvojem, je to prirozeny, byla fakt pubertacky telatko, nejhorsi obdobi mela podle mne s Albertem, pralo se v ni to, ze chtela pryc z Drovers, myslela si, ze Alberto je laska na cely zivot, protoze si myslela, ze ji otevre cestu do sveta, no mela to v te hlave pekne pomylene, ji to trvalo nez ji doslo, ze Drovers je laska jejiho zivota
. Ja jsem od vikendu nevidela ani minutku, ani jsem nebyla schopna stahnout trojku do konce, dneska to tezko napravim, tak snad zitra ![]()
Clovek, já ještě taky nedala vůbec nic, snad konečně zítra, už mám absťák ![]()