Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ibbu, naprostej souhlas
A taky jestli do vojny za ně všecko dělala maminka a oni měli ruce obě levý, tak si aspoň trochu mákli ![]()
Tak mám za sebou 19 a 20. Objevila se poprvé Sandra a taky Tess + Nick + Liz = vražedná kombinace
Tu dvacítku jsem moc ráda, že jsem ji viděla, předtím jsem ji totiž viděla asi jen jednou, tak jsem si ji teď pořádně vychutnala a nasála detaily ![]()
Machalko ja tyhle dile vlastne vidim podruhy, ale mam pocit jak kdyz je vidim poprvy, nektery mi i utekly, takze je vidim poprvy a dneska bych potrebovala tak trojitou davku lasky a pohody z McLeodek, uz se tesim az si je pustim ![]()
Clovek, já se takhle chystám na tu první sérii, bo jsem ani při té poslední repríze na ČT nestihla všechny díly, takže některý jsem fakt viděla jen jednou anebo taky možná vůbec
Takže zkouknu ty poslední 2 z dvojky a jdu na jedničku
Tak vám pak budu nadhazovat kde su a moje postřehy ![]()
Jinak Sandru mluví Zuzana Hykyšová, že? ![]()
Jestli budete sledovat dál trojku a čtyřku, zkuste občas našpicovat ucho, jestli nezaslechnete hlas Rileyho ![]()
Sandry nastup byl hned ve velkym, potvora jedna a kdyz si predstavim co jeste natropi skody. Tess a Nick, to bylo fakt nervy drasajici kdyz jsem to videla poprvy, snazim se ji Tess pochopit, ale nechapu, mne se takhle Nick naservirovat tak po nem fakt skocim natotata
. Samozrejme ji trosku chapu, ale stejne… kdyz se ji zeptal jak se ma nase telatko tak jsem sla do kolen, tohle mi treba uplne poprvy uteklo a kde pak skoncil chudak Rocco?
Becky ma stejnou bradu jako Harry
.
Machalko z jednicky budes nadsena, aspon ja teda byla, obzvlast Tess mne nesmirne bavila, ale ta dvojka mi prijde o trosku lepsi, jak se proste zacinaj priostrovat vztahy Tess/Nic, Alex/Clair. Mne se libi jak se to hezky rozdelilo na ty dvojice a vsechno delaj spolu, jen by mne zajimalo kdy Alex maka na Killarney a Nick na Wilgulu kdyz porad resej problemy s holkama z Drovers ![]()
Rocco tam ještě byl i po Tess, jen už nevím, jak dlouho to bylo ![]()
Věřím, že se mi to bude líbit, hlavně Tess ještě jako taková naivka, pamatuju si ten kávovar nebo stroj na capuccino či co to bylo, jak jim to vyhazovalo pojistky
Jéé už se tak těším
Řekla bych, že to bylo super prostě do té svatby Nicka a Tess, pak už to šlo těžce z kopce. Sice tam ti dva ještě byli, ale ta trapná zápletka se Sally a Harrisonem z toho začala dělat Mexiko. Ani se nedivím, že Myles a Bridie z toho pak odešli, bylo to za 5 minut 12
Jodi to pak už moc nezachránila, ale bez ní to byla ještě větší tragédie ![]()
Machalko mluvis mi z duse, bohuzel. Kdyz vidim jak to ted mezi nima jiskri a pak kdyz se vratil po te nehode tak tam nebylo vubec nic, uz to proste odehral a pritom kdyby to byl nas stary Nick s hlasem Pavla Vondry to by byl navrat, ze bych se asi uuuuuuuplne zblaznila
.
JJ kavovar nema chybu
.
Objevi se Dave do konce dvojky nebo je az v trojce? Ja tak nechci aby umrela Clair ![]()
Clovek, myslím až v trojce… jako takovej protipól Sally, až se Nick s Tess definitivně rozejdou, tedy myslím rozchod poprvé ![]()
holky je tu super tyhle začátky!
my budeme pomalu rodit
no ve trojce Claire odrodí a na konci zemře že? ![]()
Dave je slaďouš … a táááák neskutečně bezprostření - to si vůbec nepamatuju že by později byl taky takvý - buď jsem ho nesledovala nebo si to nepamatuju nebo se změnil
![]()
Později prostě nedali Daveovi takový prostor jako na začátku, z postav-charakterů se postupně stali postavy do počtu.
Mmch v první vteřině jsem si myslela, že fakt skoro rodíš, že se ti blíží termín, ibbu.
Holky, já to sice nesleduju, ale jak čtu diskuzi, tak to úplně vidím před sebou a chce se mi táááák moc dívat. ![]()
Eviah taky mě napadlo že to bude asi trochu zavádějící ![]()
já si ještě chvilku počkám ![]()
no máš pravdu, teď je Dave trochu jako zjevení ![]()
Ibbu, ty už seš pěkně daleko ![]()
Já mám pocit, že Dave byl pořád stejný. Akorát je fakt, že jak se točil kolem Tess, měl víc příležitosti to ukázat ![]()
Machalko, já jedu
… ale když si vezmu že za chvíli mi umře Claire … fakt ta 3. série byla nějaká rychlá, mohla umřít až ve 4. na konci ![]()
Tak dala jsem jednadvacítku, chtělo se mi křičet a brečet, Nick je pěkne uraženej
A Peter hajzl non plus ultras
Prostě všecko se s prominutím zesralo, včetně nedorazivšího Bretta. Škoda že nemám čas dát ještě ten poslední ze dvojky, tak až zítra ![]()
Holky a ja dneska nic nevidela
. Ja vim, ze mne ze zacatku Dave hrozne stval, pac proste vlezl do zeli „memu“ Nickovi, takze mi dost vadil, ale postupem casu si mne ziskaval a pak uz jsem ani nevedela komu z nich dvou vlastne fandim
No je jasny, ze Nickovi, protoze Tess a Nick forever
. Ale Dave byl roztomilej a cim dal tim vic mi prisel hezkej,roztomilej a tak proste
. Ale musim rict, ze ke Kate se mi vic hodil Riley nez on, oni totiz ten jejich vztah nechali proste zajit a to jejich jakoby sparovani bylo moc hrrr a nevyznelo to tak jak by melo.
Ibbu proste smrt Clair byl jeden velkej pruser, zlom v celem serialu a od te doby to slo postupne pekne dolu, netesim se na to, myslim, ze to jak jsem to orvala poprvy nic nemeni na tom, ze to tak orvu i podruhy ![]()