Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
13.9.10 08:12

Ibbu, naprostej souhlas :palec: A taky jestli do vojny za ně všecko dělala maminka a oni měli ruce obě levý, tak si aspoň trochu mákli :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.9.10 14:35

Tak mám za sebou 19 a 20. Objevila se poprvé Sandra a taky Tess + Nick + Liz = vražedná kombinace :twisted: Tu dvacítku jsem moc ráda, že jsem ji viděla, předtím jsem ji totiž viděla asi jen jednou, tak jsem si ji teď pořádně vychutnala a nasála detaily :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.9.10 17:40

Machalko ja tyhle dile vlastne vidim podruhy, ale mam pocit jak kdyz je vidim poprvy, nektery mi i utekly, takze je vidim poprvy a dneska bych potrebovala tak trojitou davku lasky a pohody z McLeodek, uz se tesim az si je pustim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.9.10 20:29

Clovek, já se takhle chystám na tu první sérii, bo jsem ani při té poslední repríze na ČT nestihla všechny díly, takže některý jsem fakt viděla jen jednou anebo taky možná vůbec :nevim: Takže zkouknu ty poslední 2 z dvojky a jdu na jedničku :mrgreen: Tak vám pak budu nadhazovat kde su a moje postřehy :lol:

Jinak Sandru mluví Zuzana Hykyšová, že? :think:
Jestli budete sledovat dál trojku a čtyřku, zkuste občas našpicovat ucho, jestli nezaslechnete hlas Rileyho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.9.10 21:35

Sandry nastup byl hned ve velkym, potvora jedna a kdyz si predstavim co jeste natropi skody. Tess a Nick, to bylo fakt nervy drasajici kdyz jsem to videla poprvy, snazim se ji Tess pochopit, ale nechapu, mne se takhle Nick naservirovat tak po nem fakt skocim natotata :mrgreen:. Samozrejme ji trosku chapu, ale stejne… kdyz se ji zeptal jak se ma nase telatko tak jsem sla do kolen, tohle mi treba uplne poprvy uteklo a kde pak skoncil chudak Rocco?

Becky ma stejnou bradu jako Harry :lol: .

Machalko z jednicky budes nadsena, aspon ja teda byla, obzvlast Tess mne nesmirne bavila, ale ta dvojka mi prijde o trosku lepsi, jak se proste zacinaj priostrovat vztahy Tess/Nic, Alex/Clair. Mne se libi jak se to hezky rozdelilo na ty dvojice a vsechno delaj spolu, jen by mne zajimalo kdy Alex maka na Killarney a Nick na Wilgulu kdyz porad resej problemy s holkama z Drovers :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.9.10 21:41

Rocco tam ještě byl i po Tess, jen už nevím, jak dlouho to bylo :think:
Věřím, že se mi to bude líbit, hlavně Tess ještě jako taková naivka, pamatuju si ten kávovar nebo stroj na capuccino či co to bylo, jak jim to vyhazovalo pojistky :lol: Jéé už se tak těším :-D Řekla bych, že to bylo super prostě do té svatby Nicka a Tess, pak už to šlo těžce z kopce. Sice tam ti dva ještě byli, ale ta trapná zápletka se Sally a Harrisonem z toho začala dělat Mexiko. Ani se nedivím, že Myles a Bridie z toho pak odešli, bylo to za 5 minut 12 :twisted: Jodi to pak už moc nezachránila, ale bez ní to byla ještě větší tragédie :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
13.9.10 21:47

Machalko mluvis mi z duse, bohuzel. Kdyz vidim jak to ted mezi nima jiskri a pak kdyz se vratil po te nehode tak tam nebylo vubec nic, uz to proste odehral a pritom kdyby to byl nas stary Nick s hlasem Pavla Vondry to by byl navrat, ze bych se asi uuuuuuuplne zblaznila :srdce: .
JJ kavovar nema chybu :lol: .

Objevi se Dave do konce dvojky nebo je az v trojce? Ja tak nechci aby umrela Clair :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.9.10 22:11

Clovek, myslím až v trojce… jako takovej protipól Sally, až se Nick s Tess definitivně rozejdou, tedy myslím rozchod poprvé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.9.10 08:40

holky je tu super tyhle začátky!

my budeme pomalu rodit :lol: no ve trojce Claire odrodí a na konci zemře že? :cry:

Dave je slaďouš … a táááák neskutečně bezprostření - to si vůbec nepamatuju že by později byl taky takvý - buď jsem ho nesledovala nebo si to nepamatuju nebo se změnil :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
14.9.10 08:55

Později prostě nedali Daveovi takový prostor jako na začátku, z postav-charakterů se postupně stali postavy do počtu.
Mmch v první vteřině jsem si myslela, že fakt skoro rodíš, že se ti blíží termín, ibbu.
Holky, já to sice nesleduju, ale jak čtu diskuzi, tak to úplně vidím před sebou a chce se mi táááák moc dívat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.9.10 08:59

Eviah taky mě napadlo že to bude asi trochu zavádějící :lol:

já si ještě chvilku počkám :mrgreen:

no máš pravdu, teď je Dave trochu jako zjevení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.9.10 08:59

Ibbu, ty už seš pěkně daleko :-D

Já mám pocit, že Dave byl pořád stejný. Akorát je fakt, že jak se točil kolem Tess, měl víc příležitosti to ukázat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
14.9.10 11:04

Machalko, já jedu :palec: … ale když si vezmu že za chvíli mi umře Claire … fakt ta 3. série byla nějaká rychlá, mohla umřít až ve 4. na konci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
14.9.10 13:23

Tak dala jsem jednadvacítku, chtělo se mi křičet a brečet, Nick je pěkne uraženej :twisted: A Peter hajzl non plus ultras :poblion: Prostě všecko se s prominutím zesralo, včetně nedorazivšího Bretta. Škoda že nemám čas dát ještě ten poslední ze dvojky, tak až zítra :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
14.9.10 23:41

Holky a ja dneska nic nevidela :cry: . Ja vim, ze mne ze zacatku Dave hrozne stval, pac proste vlezl do zeli „memu“ Nickovi, takze mi dost vadil, ale postupem casu si mne ziskaval a pak uz jsem ani nevedela komu z nich dvou vlastne fandim :think: No je jasny, ze Nickovi, protoze Tess a Nick forever :srdce: :pankac: . Ale Dave byl roztomilej a cim dal tim vic mi prisel hezkej,roztomilej a tak proste :mrgreen: . Ale musim rict, ze ke Kate se mi vic hodil Riley nez on, oni totiz ten jejich vztah nechali proste zajit a to jejich jakoby sparovani bylo moc hrrr a nevyznelo to tak jak by melo.

Ibbu proste smrt Clair byl jeden velkej pruser, zlom v celem serialu a od te doby to slo postupne pekne dolu, netesim se na to, myslim, ze to jak jsem to orvala poprvy nic nemeni na tom, ze to tak orvu i podruhy :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí