Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
7.9.10 23:15
Machalka píše:
Apropó, poznali byste tady Sandru? :mrgreen: BTW podle téhle postavy mě tehdy napadlo jméno ELiška pro moji dceru (strašně se mi líbilo to jejich „Elí“, i když je to ve skutečnosti jiný jméno :lol: A zůstalo mi to celý ty léta až do porodu, takže proto mám Elišku :lol: ). http://www.youtube.com/watch?…

Ty brdo Machalko ty si fakt spion :palec: . Poznala jsem ji hned, Skolu zlomenych srdci jsem sledovala, ale ze tam hrala Sandra uz bych si fakt nevybavila. Ty jo kolik mi bylo kdyz to davali 13-14? Ja uz si to opravdu nepamatuju, mam pocit, ze to snad nikdy neopakovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 23:20

Clovek, já jsem asi nějaká „úchylná“ na australský seriály nebo co :lol: Měli jste úplně úúúžasnej kanál - SuperMax? Byl na kabelovce a tam HBH jelo taky, mimo to další seroše, třeba Sandru si pamatuju i odsud: http://www.youtube.com/watch?… Tam byla ještě mladší než v HBH. A taky jsem tam poprvý zaznamenala Heathe Ledgera (v roli homosexuála :mrgreen: ), mnohem dřív, než se stal světově známej :-D
A jestli někdo koukáte na Mentalistu (já teda ne, jen občas zahlídnu upoutávku), tak ten mentoš je taky Australan, hrál v HBH (mimochodem Sandra jako Allie právě s ním v tom seriálu otěhotněla :lol: ) i Sweatu (počesku tomu říkali Pot a dřina).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.10 23:21

Tak Grace bych asi nepoznala, je tam dost blbe videt, toho bratra vubec nevim. Kazdopadne kdyz jsem ty lidi videla tak jsem si to jakoby vybavovala, ze ty obliceje znam, ale pamatuju si fakt prd. To treba to priblbly BH si pamatuju naprosto vyborne, kor ty prvni dily, obzvlast jsem prozivala vztah Brendy a Dylana :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 23:22

Jéé a když jsem se dostala k tomu Potu a dřině, trenéra tam hrál tuším Phil Rakich :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 23:23

A mám to, je to on :lol: Mrkněte na tohle 1 minuta 30 sekund http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.10 23:25

Machalko nebyla si v minulym zivote klokan? :mrgreen: . Ten TV kanal neznam, satelit ani kabelovku jsme nikdy nemeli a nemame dosud, takze jsem odkazana pouze na bezne TV kanaly, ale bohate mi to staci :mrgreen: . Ja si teda z australske produkce pamatuji hlavne serial tusim, ze se jmenoval Tece tudy reka a pak neco jako „Strasidelna skola“ nebo tak nejak se to jmenovalo, hral tam mladoucky Jason Donovan. Jo a pak ten serial jak ji pokousal krokodyl byl taky snad australsky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.10 23:30
Machalka píše:
A mám to, je to on :lol: Mrkněte na tohle 1 minuta 30 sekund http://www.youtube.com/watch?…

No jo vlasaty Phil :mrgreen: . Machalko a jestlipak ses vsimla, ze ten SWEAT reziroval stejny reziser co McLeodky :mrgreen:? Na Mentalistu nekoukam, ale kdyz jsem videla ukazky tak jsem si rikala kde jsem toho chlapika uz videla, ksichtik mi byl velmi povedomy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 23:30

Já ti nevím, možná jo :lol: Kdyby se tahle moje paměť dala k něčemu využít :twisted:
Teče tudy řeka - nebylo to Co přináší řeka? Dávali to tuším na ČT, ale to už je orpavdu dávná historie :-D A třeba Jasona Donovana jsem neviděla snad v ničem, ten mě jaksi minul :-D
To pokousaný krokodýlem to bylo Návrat do ráje, ne? Tak to mě taky minulo, nevím proč od začátku mám k tomuhle seriálu odpor :nevim:
Ale na SuperMax strašně dodnes vzpomínám, byl to super kanál pro náctiletý, kdykoli jsem neměla co dělat, tak jsem na to čučela :lol: Běžela tam třeba taky Darja (MTV seriál Daria) nebo Moucha (Fly Tales), to bylo úžasný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 23:31
clovek píše:
Machalka píše:
A mám to, je to on :lol: Mrkněte na tohle 1 minuta 30 sekund http://www.youtube.com/watch?…
No jo vlasaty Phil :mrgreen: . Machalko a jestlipak ses vsimla, ze ten SWEAT reziroval stejny reziser co McLeodky :mrgreen:? Na Mentalistu nekoukam, ale kdyz jsem videla ukazky tak jsem si rikala kde jsem toho chlapika uz videla, ksichtik mi byl velmi povedomy :-D

Jojo Karel Cvičky, co? :lol: Ten je asi taky všude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.10 23:34

No jo jmenovalo se to co prinasi reka a bylo to moc hezky, aspon co si pamatuju. Ten s tim Donovanem byl taky peknej, to bylo ze stary doby, vim, ze jsme se u toho se segrou fakt baly. Navrat do raje taky nemusim, videla jsem tu prvni serii myslim, ze az v reprize, kdyz to davali poprvy tak to zrala cela zakladka a mne na to nasi nenechali koukat :cry: . A ty ostatni serialy co popisujes tak to vubec nemam tuseni :nevim: . Ale mozna bych ve svy pameti vylovila perly z CT, rika ti neco Alpske lyceum nebo ze by Francouzske :mrgreen: :mrgreen: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 23:38

Tak to mi nic neříká :think: Ale zato se mi u toho slova francouzské vybavil nějakej seriál, jednu dobu jsem jezdila do práce na šestou a jezdila jsem mhd, takže jsem vstávala po čtvrté ráno. A v tu dobu dávali nějakej francouzskej seriál o středoškolácích, měla jsem to puštěný jako kulisu a pak mě to chytlo, že jsem to aspoň poslouchala :lol: Ale na název už si nevzpomenu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.10 23:40

http://www.csfd.cz/…delna-skola/, tak jsem mela pravdu :mrgreen: . a co treba deti z kourove hory, nebyly taky nahodou australske?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.10 23:42
Machalka píše:
Tak to mi nic neříká :think: Ale zato se mi u toho slova francouzské vybavil nějakej seriál, jednu dobu jsem jezdila do práce na šestou a jezdila jsem mhd, takže jsem vstávala po čtvrté ráno. A v tu dobu dávali nějakej francouzskej seriál o středoškolácích, měla jsem to puštěný jako kulisu a pak mě to chytlo, že jsem to aspoň poslouchala :lol: Ale na název už si nevzpomenu :zed:

Jestli je ti jako mne tak ten serial co myslim davali kdyz jsem chodila tusim do prvaku, ale urcite to i reprizovali, ja vim, ze tam byl jeden strasne krasnej kluk :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 23:42

Ježíš teď když čtu ten obsah, tak mi to něco říká :-D Chtělo by to nějakou fotku nebo video, možná by se mi rozsvítilo :lol:
Ty děti mi taky něco říkají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.10 23:43

Tak Deti z kourove hory jsou novozelandsky, vubec si nepamatuju dej, jen se mi vybavi znelka a to, ze jsem se u nich strasne bala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí