Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
1.9.10 10:23

Jsem si musela aspon pustit pisnicky, abych mela lepsi naladu. Zacina to pocasi ke kterymu by byly McLeodky uplne idealni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
1.9.10 10:28

člověk přesně. Dnesa je ideální zachumlat se v půl druhý do deky a koukat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
1.9.10 11:22

Zachumlat do deky…je skvělý…ale když po mě skáčou děti :-) tak to občas náročnější :pankac: ale dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
1.9.10 22:50

Jsem se teda zachumlala az vecer,bohuzel McLeodky to nebyly, zkusila jsem novy serial na Nove Dokonaly svet a nejak jsem neverila vlastnim ocim, no aspon vim na co uz pristi tyden koukat nebudu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.9.10 08:05

Tak já zas včera o půl druhé nevěděla, u čeho žehlit, tak jsem zkusila novu, no tragédie, jakýsi sitcom, pak chirurgové, to se mi skoro udělalo nevolno, tak jsem skončila na jedničce u anděla… bída s nouzí, nikde nic pořádnýho.
Ale v pondělí jsem jela přes Olomouc a tam je jakýsi nákupní komplex, kde stál podobný větrník ( :oops: říkám tomu větrník :mrgreen: ) jako na DR. :srdce: Tak se mi zas zastesklo.
Holky, kde vlastně skončil Oskar? Kůň Tess. Dostala ho Regan, ne? A pak? Jezdila na něm i v těch posledních dílech? Byl tam vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.9.10 08:30

Eviah, Oskara opravdu podědila Regan, jak se učila vůbec jezdit na koni. Ale pak jak Regan odjela a za čas zase přijela, už měla hnědýho koně. Taky by mě zajímalo, kde pak byl Oskarovi konec :nevim:
Neřešili tam tolik detailů, až je to fakt napřesdržku :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
2.9.10 08:31
clovek píše:
Jsem se teda zachumlala az vecer,bohuzel McLeodky to nebyly, zkusila jsem novy serial na Nove Dokonaly svet a nejak jsem neverila vlastnim ocim, no aspon vim na co uz pristi tyden koukat nebudu :mrgreen:

To byla ale volovina co? Já jsem si říkala, jestli to myslej vážně nebo ne. Nechápu jak herečka jako je Hlaváčková se nechá umotat do takový slátaniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
2.9.10 08:32
Machalka píše:
Eviah, Oskara opravdu podědila Regan, jak se učila vůbec jezdit na koni. Ale pak jak Regan odjela a za čas zase přijela, už měla hnědýho koně. Taky by mě zajímalo, kde pak byl Oskarovi konec :nevim:
Neřešili tam tolik detailů, až je to fakt napřesdržku :pocitac:

Neměli tam pak třeba někdy guláš? 8-o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.9.10 08:34

Eviah ten sitcom na Nove o pul druhy jsem taky zkusila a taky nevydrzela, ja mam Chirurgy rada, ale mam je nejak spojeny s noci, takze koukat na ty krvavy veci ve 2 odpo mne moc nebere, takze se obavam, ze u mne to jisti ta Quinova :mrgreen: . Je to holky bida, mne se stejska snad kazdy den :mrgreen: . Kdybych to mela nahrany na DVD tak by to bylo super, mne totiz neni moc pohodlny sedet u PC, proto tak casto nekoukam na ty stary dily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.9.10 08:37
lleennttiillkkaa píše:
clovek píše:
Jsem se teda zachumlala az vecer,bohuzel McLeodky to nebyly, zkusila jsem novy serial na Nove Dokonaly svet a nejak jsem neverila vlastnim ocim, no aspon vim na co uz pristi tyden koukat nebudu :mrgreen:
To byla ale volovina co? Já jsem si říkala, jestli to myslej vážně nebo ne. Nechápu jak herečka jako je Hlaváčková se nechá umotat do takový slátaniny.

No ja doufam, ze to vazne nemysleli, ze to jako mela byt nadsazka, satira, ci co, kazdopadne to bylo hrozny!!! Ja neznam nikoho kdo by v takovemto modnim casaku delal,takze by mne docela zajimalo jestli to ma neco spolecneho se skutecnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.9.10 08:38

Holky Oskar zmizel nekam s alpakama a Royem /taky uz tam pak nebyl, nebo umrel aniz o tom nevim?/, mozna si je Tess stahla k sobe do Argentiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.9.10 08:41

Lentilko, guláš měli a fakt pořádnej :twisted:

Včera jsem měla jako kulisu puštěnou Kvínovku, ale moc jsem na ni nekoukala. Prostě bude vypnuto a šmytec :twisted:

Clovek, mám to stejně, taky se mi moc nechce čučet do kompu. Sice to jde nějak přepnout na telku, ale to je pro mě moc složitý, jsem shnilá :lol:

Na Dokonalej svět jsem po očku taky koukala, ale už to, že to neudrželo moji pozornost, tak to nebude můj šálek kávy :twisted: Ale hrůzy jsem viděla daleko větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.9.10 08:42
clovek píše:
Holky Oskar zmizel nekam s alpakama a Royem /taky uz tam pak nebyl, nebo umrel aniz o tom nevim?/, mozna si je Tess stahla k sobe do Argentiny :mrgreen:

Jo to je fakt! Roy pryč, už tam mluvili jen o Noisy a Turbovi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
2.9.10 08:43

člověk, na mě taky zbyla quína, protože stejně jako ty, nedokážu na chirurgy koukat přes den. U tý quíny alespoň vzpomínám, jak jsem to hlatala coby 6 letý pískle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
2.9.10 08:45

A jak to dopadlo s Madonnou? O te taky nic nevime. Tam snad byla rec jen o smrti Krale Herolda nebo jak se jmenoval ten obri byk z Killarney a kde jsou ostatni vi buh… Kde je Lyska a Fenix? Neutekla tenkrat Fenix s divokejma konma a pak ji chytili a nekomu ji dali, no ja v tom mam taky pekny gulas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí