Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7042
26.8.10 23:23

holky, přidávám se - taky by se mi mooooc stýskalo :hug:

Kamco - další série není … no možná si nechali otevřený vrátka ale potom co předvedli v těhle posledních sériích už by asi měli pramalou sledovanost … maximálně že by vrátili staré známé :huban:

holky když už jste v Zoufalkách, já dneska viděla zas nějaký díl - to je nejnovější série? vidím to tak sporadicky že to skoro nesleduju :mrgreen: nemůžu se dokopat koukat na to pravidelně no :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
26.8.10 23:29

Ibbu, jj to je nejnovější série, u nás ještě neběžela :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
27.8.10 08:54

Ahoj holky,
tak koukám, že se tu rozjeli zoufalky. Ty jsem nějak nesledovala, no a teď místo macleodek nejspíš budu koukat na chirurgy.
Chtěla jsem se zeptat, kde že stahujete ty MC? já chtěla na uložto a tam nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.8.10 09:04

Lentil tady by mely byt http://www.ulozto.cz/…7-skokan.avi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.8.10 09:06

Holky ja uz od rana mam pocit, ze je neco divne a jinak, no proste vim, ze v 13.30 nebude zadny Drovers a spol…manzel ze mne nechape :cry: . Ruku na srdce, mozna bych koukala dal i na tyhle novejsi hloupy dily, pac jsem si na ne fakt hrozne zvykla. Jak dlouho v kuse vlastne bezely?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
27.8.10 09:30

člověk cítím to stejně.
Jinak na ulozto mi to nenašlo proto, že jsem zadala Macleodovy a tam je to pod Mcleodovy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.8.10 09:36
lleennttiillkkaa píše: člověk cítím to stejně.
Jinak na ulozto mi to nenašlo proto, že jsem zadala Macleodovy a tam je to pod Mcleodovy :roll:

No to já to tehdy špatně napsala, když jsem zakládala tuhle diskuzi, uvědomím si to pokaždé, když mi přijde mail, že je tu další příspěvek a na mě zasvítí „Mac“, ale opravit to už nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
27.8.10 09:41
eviah píše:
lleennttiillkkaa píše: člověk cítím to stejně.
Jinak na ulozto mi to nenašlo proto, že jsem zadala Macleodovy a tam je to pod Mcleodovy :roll:
No to já to tehdy špatně napsala, když jsem zakládala tuhle diskuzi, uvědomím si to pokaždé, když mi přijde mail, že je tu další příspěvek a na mě zasvítí „Mac“, ale opravit to už nešlo.

Aha a já ale žiju v domnění, že to opravdu jsou Mac nějak mi to zní líp, jsme se musela kouknout do programu a vůbec se Mc nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
27.8.10 11:42

Tak jsme to zkoukla a mám připomínku. Kde se sakra flákala Kate, když přijela její nejlepší kamarádka Jodi? To už snad není možný toto. Dabing Jodi a Meg mi rval uši, to určitě nebyli jejich hlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.8.10 12:56

JJ ten dabing byl priserny, hlasem Jodi nekolik poslednich dilu mluvila Grace :cert: . No mohla se tam ta Kate ukazat to teda jo, ale stejne mi ten konec prisel dojemnej jak Stevie jela s Xandrem a sla s nima Charlotta, tak sem si vzpomnela na Clair, to mne fakt potesilo, ze tam tu Charlottu vytahli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9404
27.8.10 13:12

Holky, taky by mě zajímalo, jak dlouho to vlastně běželo… …myslím, že jsem se do toho zakoukala, když jsem ležela na riziku těhotná a Kačce už byly dva :think: je to možný???Kolik je celkem těch dílů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
27.8.10 13:17

Od podzimu 2009, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
27.8.10 13:21

Na tom uložto taky bacha na velký písmena - něco vyhledá pod McLeodovy dcery a něco pod mcleodovy dcery :lol:

Clovek, tak si pravidelně o půl druhý dej díl z archívu 8-)

Dílů to má 223 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
27.8.10 13:38

Taky jsem dneska premyslela, co budu o pul druhe delat :think: Mam uvareny kafe, ale cekam az moje zlaticko po hodine premlouvani a vyhrozovani usne :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
27.8.10 13:39

Holky ja jsem jak na trni, porad jsem koukala na hodinky a myslela si, uz bude pul druhy, udelej si kaficko, bez si sednout k telce, dite spi, je klidek a ono tam najednou nic neni, mne snad chybi i ta Tayler :roll:

Ja myslim, ze to bezelo 2× za sebou, zacali to davat kdyz jsem byla nejak nemocna, tusim podzim 2007 nebo zima 2008 a rikala jsem si, ze na to radsi koukat nebudu pac se zakoukam a pak stejne pujdu do prace a bude to na nic, jenze od jara 2008 jsem byla na riziku, to jsem jeste nekoukala, dobehlo to do 7. serie a pak to zacali davat od zacatku az do 8. serie a to uz jsem to sledovala a vim, ze byla pauza ve vanocni dobe, takze urcite od podzima 2009 to bezelo ted v kuse, jezis to je roman, snad je to srozumitelny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí