Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky, přidávám se - taky by se mi mooooc stýskalo ![]()
Kamco - další série není … no možná si nechali otevřený vrátka ale potom co předvedli v těhle posledních sériích už by asi měli pramalou sledovanost … maximálně že by vrátili staré známé ![]()
holky když už jste v Zoufalkách, já dneska viděla zas nějaký díl - to je nejnovější série? vidím to tak sporadicky že to skoro nesleduju
nemůžu se dokopat koukat na to pravidelně no
![]()
Ahoj holky,
tak koukám, že se tu rozjeli zoufalky. Ty jsem nějak nesledovala, no a teď místo macleodek nejspíš budu koukat na chirurgy.
Chtěla jsem se zeptat, kde že stahujete ty MC? já chtěla na uložto a tam nejsou
Holky ja uz od rana mam pocit, ze je neco divne a jinak, no proste vim, ze v 13.30 nebude zadny Drovers a spol…manzel ze mne nechape
. Ruku na srdce, mozna bych koukala dal i na tyhle novejsi hloupy dily, pac jsem si na ne fakt hrozne zvykla. Jak dlouho v kuse vlastne bezely?
člověk cítím to stejně.
Jinak na ulozto mi to nenašlo proto, že jsem zadala Macleodovy a tam je to pod Mcleodovy ![]()
lleennttiillkkaa píše: člověk cítím to stejně.
Jinak na ulozto mi to nenašlo proto, že jsem zadala Macleodovy a tam je to pod Mcleodovy
No to já to tehdy špatně napsala, když jsem zakládala tuhle diskuzi, uvědomím si to pokaždé, když mi přijde mail, že je tu další příspěvek a na mě zasvítí „Mac“, ale opravit to už nešlo.
eviah píše:lleennttiillkkaa píše: člověk cítím to stejně.No to já to tehdy špatně napsala, když jsem zakládala tuhle diskuzi, uvědomím si to pokaždé, když mi přijde mail, že je tu další příspěvek a na mě zasvítí „Mac“, ale opravit to už nešlo.
Jinak na ulozto mi to nenašlo proto, že jsem zadala Macleodovy a tam je to pod Mcleodovy
Aha a já ale žiju v domnění, že to opravdu jsou Mac nějak mi to zní líp, jsme se musela kouknout do programu a vůbec se Mc nelíbí
Tak jsme to zkoukla a mám připomínku. Kde se sakra flákala Kate, když přijela její nejlepší kamarádka Jodi? To už snad není možný toto. Dabing Jodi a Meg mi rval uši, to určitě nebyli jejich hlasy.
JJ ten dabing byl priserny, hlasem Jodi nekolik poslednich dilu mluvila Grace
. No mohla se tam ta Kate ukazat to teda jo, ale stejne mi ten konec prisel dojemnej jak Stevie jela s Xandrem a sla s nima Charlotta, tak sem si vzpomnela na Clair, to mne fakt potesilo, ze tam tu Charlottu vytahli.
Holky, taky by mě zajímalo, jak dlouho to vlastně běželo… …myslím, že jsem se do toho zakoukala, když jsem ležela na riziku těhotná a Kačce už byly dva
je to možný???Kolik je celkem těch dílů?
Na tom uložto taky bacha na velký písmena - něco vyhledá pod McLeodovy dcery a něco pod mcleodovy dcery ![]()
Clovek, tak si pravidelně o půl druhý dej díl z archívu ![]()
Dílů to má 223 ![]()
Taky jsem dneska premyslela, co budu o pul druhe delat
Mam uvareny kafe, ale cekam az moje zlaticko po hodine premlouvani a vyhrozovani usne ![]()
Holky ja jsem jak na trni, porad jsem koukala na hodinky a myslela si, uz bude pul druhy, udelej si kaficko, bez si sednout k telce, dite spi, je klidek a ono tam najednou nic neni, mne snad chybi i ta Tayler ![]()
Ja myslim, ze to bezelo 2× za sebou, zacali to davat kdyz jsem byla nejak nemocna, tusim podzim 2007 nebo zima 2008 a rikala jsem si, ze na to radsi koukat nebudu pac se zakoukam a pak stejne pujdu do prace a bude to na nic, jenze od jara 2008 jsem byla na riziku, to jsem jeste nekoukala, dobehlo to do 7. serie a pak to zacali davat od zacatku az do 8. serie a to uz jsem to sledovala a vim, ze byla pauza ve vanocni dobe, takze urcite od podzima 2009 to bezelo ted v kuse, jezis to je roman, snad je to srozumitelny ![]()