Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27263
25.8.10 14:11

Ježkovo voko předposlední díl a oni se tam všichni rozhádaj. Celkem jsme nepochopila jednání toho pronajímatele aut. Jsme si myslela, že jde o kšeft ne o to na co on ty auta potřebuje :roll:
Souhlasím s tím, že Liz byla pipka.
Jo a taky mě dostalo, jak Xandr byl takový to buclatý mimčo a teď má postavičku jako náš nebuclatý Vítek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.8.10 14:18

Lentil, ale on jim ty auta nepronajal, protoze neplatej, teda aspon tak jsem to pochopila ja.
Mne dnesni dil prisel k smichu, jak strasne tlacej na pilu, aby jako jeste neco rozehrali a zitra se vse vyresi, no bylo to spis trapny..... Holky proc Phil odesel od Moiry a kam? On mel deti? Ja myslela, ze ne, ze proto tak stal o dite s Moirou.

Machalko ano ta Monika je herecka co hrala Tessinu kamaradku, porad jsem si rikala kde uz jsem ji videla a az po nejake dobe mi to doslo.

No tohlo finale fakt zavrsuje celou ubohost poslednich dvou serii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.8.10 14:21

Lentilko Jan Stastny uz nemluvil Alexe ani v tech poslednich dilech kde se Alex vyskytoval, mne to strasne ubralo na vyslednem dojmu z Alexovi osoby i jeho smrti, pro mne jakoby uz to byl uplne jinej clovek, takhle jsem to mela i na konci s Nickem, toho pri navratu uz taky nedaboval Vondra a uplne mi ho tim zkazili :-x . Ten dabing dela hrozne moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
25.8.10 14:47

Co dneska bylo? Videla jsem jen kousek a nejak jsem to cely nechapala…se posunuli o par mesicu jo? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.8.10 14:55

Sice jsem úplně neudržela pozornost, ale taky jsem zaslechla, že tomu pronajímateli náklaďáků dluží dost peněz, tak asi proto :think:
Phil má tuším syna a ten teď čeká s někým dítě, takže jel za nima skrz vnouče? Aspoň jestli si to dobře pamatuju :oops: A s tím synem měl nic moc vztahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.8.10 14:56

Alenko jj posunuli, dil zacinal jakoze rok od Alexovi smrti, hrnula se na ne smula za smulou, az to bylo takovy podivny, ze Stevie jsem mela pocit, ze proste po Alexove smrti nezvladla farmu a privedla ji do totalnich dluhu, to mne privadi na myslenku, ze Stevie je proste sef, v tuto chvily ji patri asi nejvetsi cast Drovers :nevim:. A zas mi prislo divny, ze o Tess uz nepadne ani slovo slovicko, Regan prijela na prvni Xandrovi narozeniny, proc neprijela treba Kate? Vi vubec Kate, ze je Xandr na svete a ze Alex zemrel, odesla pred tim nebo az po?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.8.10 14:58

Jo tak to ten Phil odjel asi kvuli tomu vnouceti, proto poslal Moire tu fotku s vnukem. Takze se jakoby uplne nerozesli? Pocitam, ze se zitra vrati? A co nasi mladi Tayler a Patrick, pujde s ni studovat? Proc rikal, kdo by se o to staral, o co by se jako staral, vzdyt mu na Killarney nic nepatri, nebo ze by mu Marcus uz cast prepsal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.8.10 15:00

Mne proste nejvic stve, ze nejdriv jsou vsichni kamaradi na zivot a na smrt, miluji svou zem a pak se proste seberou a odejdou a uz po nich nestekne pes, kdyby cas od casu rekli Kate volala ma se tak a tak, nebo psala Tess, proste je jakoby aspon trochu uchovat v deji, takhle je to proste divny. Ale vim, ze takhle je to bohuzel ve vsech serialech, postavy odchazeji a prichazeji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
25.8.10 15:10

Mozna ze scenariste nepocitaji s tim, ze to nekdo sleduje cele a tak to delaji, tak aby se na to dalo koukat kdykoliv s tim clovek zacne..
Phil rekl Moire, ze musi za synem, ze ma sanci byt konecne tata a napravit, co podelal. Proto odjel a Moira mu rekla, ze to tady neopusti.
Jo a kde je vlastne Kate? Ten dil jsem nejak nevidela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.8.10 15:11

Dik Alenko, tak ted Moira rekla, ze to neopusti, pocitam, ze kdyby byla dalsi serie, tak se najednou sebere a odejde jakoby nic :mrgreen: . Asi mas pravdu, mozna jsme fakt jediny blbci co to sledujou takhle poctive a pak jsme z toho na nervy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.8.10 15:21

Kate odešla před narozením Alexandra a bůhví jak daleko od nich je. Ale to už jsme se mohli vrátit až k Becky, proč nebyla na pohřbu Claire :twisted:
Phil se vrátí, Moira mu zachrání život a budou spolu šťastně žít až do smrti :mrgreen:
Tayler s Patrikem pojedou na návštěvu za Davem do Afriky a pak asi to studium - už teď nevím. Ale nerozejdou se :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.8.10 15:26

Machalko s tou Becky jsem to rikala hned, to bylo obzvlast hloupe, pac Clair toho pro Becky udelala tolik jako nikdo jiny a pak ani neni na jejim pohrbu… no proste divny. Ale vlastne Liz nebyla ani na pohrbu Nicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
25.8.10 16:07
clovek píše:
Ale vlastne Liz nebyla ani na pohrbu Nicka
:?:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
25.8.10 16:42

Nick pohřeb neměl, byla akorát tryzna (teda Tess tomu říkala oslava života :mrgreen: ). Alexův pohřeb tam nebyl, tak nemyslelas něco jinýho? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
25.8.10 18:32

Aha tak ja uz to mam nejaky pomotany :oops: . No nicmene ani k jedne smrti svych synu se Liz nijak nevyjadrila, to je prece divne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí