Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10017
2.9.10 08:46
lleennttiillkkaa píše: člověk, na mě taky zbyla quína, protože stejně jako ty, nedokážu na chirurgy koukat přes den. U tý quíny alespoň vzpomínám, jak jsem to hlatala coby 6 letý pískle.

JJ Lentil to je presny, taky jsem ji docela zrala kdyz to davali poprvy, tipuju ze mi bylo tak 10-12 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
2.9.10 08:48

člověk a my jsme si pak na ní hrýly s kamarádkou. Jedna z nás byla quína a za manžela měla sullyho a byla doktorka a druhá z nás byla jane, za manžela měla joe a byla herečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.9.10 08:49

Madonna nevím, ale chvíli se tam míhal Rocco, ne? Harold byl tuším otrávenej, myslím Leo ho otrávil.
Lyska tam snad nebyla od smrti Claire. A asi ani Bouřlivák, co? A Fénix odešla s těma divokejma koňma.
Taky v tom mám chaos :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.9.10 08:53

No to jsem ráda, že nejsem jediná, komu přijde, že tam ty zvířata nějak mizí. Taky mi přišlo ke konci divné, že tam snad mají jedno jediné stádo, ale čert vem počet kusů dobytka, ale zvířecí miláčky jako je Oskar, Turbo a spol. by neměli nechat jen tak zmizet, protože tam byli prakticky jako postavy.
Takže řekněme, že si Tess najala soukromý tryskáč pro Oskara a pro Madonnu :mrgreen: , protože se pak v Argentině necítí tak vykořeněná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
2.9.10 09:08

Eviah, no už úplně vidím, jak Oskar s Madonnou letí do Argentiny :lol: :palec: Koneckonců Nick tam pracuje na nějaký farmě, tak proč by si je tam nemohli vzít s sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.9.10 14:25

Ahoj holky, to je smutno co? Kazdy den si rikam jak budu delat neco uzitecnyho, ze si budu treba i chvily cist, ale prijde ta pul druha a ja vubec nevim co sama se sebou, necekala jsem, ze to bude az takhle hrozny :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
3.9.10 16:29
clovek píše:
Ahoj holky, to je smutno co? Kazdy den si rikam jak budu delat neco uzitecnyho, ze si budu treba i chvily cist, ale prijde ta pul druha a ja vubec nevim co sama se sebou, necekala jsem, ze to bude az takhle hrozny :cry:

Já třeba dneska vypla quinu a šla jsem spát, ovšem to se taky nedá d;ělat každý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.9.10 16:38

Lentil jj ja taky klimbala u Willa a Grace a pak jsem to vypla uplne, to jsme dopadly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.9.10 20:10

Tak já se popravdě do Kvínovky dneska zadívala :lol: Zkoumala jsem toho chlapa, kterýho Kvínovka řezala, jestli to není náhodou ten samej, co teď v Zoufalkách chodí s Karen :lol: Teď vypadám jako pako, co jenom sjíždí seriály :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.9.10 20:54

Machalko to je on, jen o par let mladsi, moc mne pobavilo kdyz se ted objevil v Zoufalkach, hned jsem si ho vybavila v Quinnovy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.9.10 21:01

Clovek, já právě taky, proto jsem se dneska na tu Kvínovku tak zadívala :lol: Ale nechtělo se mi hledat jeho jméno a ověřovat si to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.9.10 21:35

Orson Bean je jeho jmeno, tusim, ze se objevil i Ally McBeal a urcite ve spouste dalsich americkych serialech, prijde mi, ze uz mu musi byt nejmene 100let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.9.10 21:40

Clovek, pravdu díš :lol: A je mu 82 :mrgreen: http://www.serialzone.cz/…/orson-bean/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
3.9.10 21:49

Machalko my se tak krasne doplnujeme :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
3.9.10 22:28

Clovek, pravda :pankac: :pankac:
A kdy dáme další díl McLeodek? Poslední dobou jsem nato trocha kašlala :oops: Čeká mě 14., kde jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí