Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lleennttiillkkaa píše: člověk, na mě taky zbyla quína, protože stejně jako ty, nedokážu na chirurgy koukat přes den. U tý quíny alespoň vzpomínám, jak jsem to hlatala coby 6 letý pískle.
JJ Lentil to je presny, taky jsem ji docela zrala kdyz to davali poprvy, tipuju ze mi bylo tak 10-12 ![]()
člověk a my jsme si pak na ní hrýly s kamarádkou. Jedna z nás byla quína a za manžela měla sullyho a byla doktorka a druhá z nás byla jane, za manžela měla joe a byla herečka.
Madonna nevím, ale chvíli se tam míhal Rocco, ne? Harold byl tuším otrávenej, myslím Leo ho otrávil.
Lyska tam snad nebyla od smrti Claire. A asi ani Bouřlivák, co? A Fénix odešla s těma divokejma koňma.
Taky v tom mám chaos ![]()
No to jsem ráda, že nejsem jediná, komu přijde, že tam ty zvířata nějak mizí. Taky mi přišlo ke konci divné, že tam snad mají jedno jediné stádo, ale čert vem počet kusů dobytka, ale zvířecí miláčky jako je Oskar, Turbo a spol. by neměli nechat jen tak zmizet, protože tam byli prakticky jako postavy.
Takže řekněme, že si Tess najala soukromý tryskáč pro Oskara a pro Madonnu
, protože se pak v Argentině necítí tak vykořeněná?
Eviah, no už úplně vidím, jak Oskar s Madonnou letí do Argentiny
Koneckonců Nick tam pracuje na nějaký farmě, tak proč by si je tam nemohli vzít s sebou ![]()
Ahoj holky, to je smutno co? Kazdy den si rikam jak budu delat neco uzitecnyho, ze si budu treba i chvily cist, ale prijde ta pul druha a ja vubec nevim co sama se sebou, necekala jsem, ze to bude az takhle hrozny ![]()
clovek píše:
Ahoj holky, to je smutno co? Kazdy den si rikam jak budu delat neco uzitecnyho, ze si budu treba i chvily cist, ale prijde ta pul druha a ja vubec nevim co sama se sebou, necekala jsem, ze to bude az takhle hrozny
Já třeba dneska vypla quinu a šla jsem spát, ovšem to se taky nedá d;ělat každý den
Lentil jj ja taky klimbala u Willa a Grace a pak jsem to vypla uplne, to jsme dopadly ![]()
Tak já se popravdě do Kvínovky dneska zadívala
Zkoumala jsem toho chlapa, kterýho Kvínovka řezala, jestli to není náhodou ten samej, co teď v Zoufalkách chodí s Karen
Teď vypadám jako pako, co jenom sjíždí seriály ![]()
Machalko to je on, jen o par let mladsi, moc mne pobavilo kdyz se ted objevil v Zoufalkach, hned jsem si ho vybavila v Quinnovy ![]()
Clovek, já právě taky, proto jsem se dneska na tu Kvínovku tak zadívala
Ale nechtělo se mi hledat jeho jméno a ověřovat si to ![]()
Orson Bean je jeho jmeno, tusim, ze se objevil i Ally McBeal a urcite ve spouste dalsich americkych serialech, prijde mi, ze uz mu musi byt nejmene 100let
Clovek, pravdu díš
A je mu 82
http://www.serialzone.cz/…/orson-bean/
Clovek, pravda
![]()
A kdy dáme další díl McLeodek? Poslední dobou jsem nato trocha kašlala
Čeká mě 14., kde jsi ty?