Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
7.9.10 23:50

Nebyl to nějakej seriál ze studia Magion nebo z Vegy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.10 23:52

JJ urcite to byle v Magionu nebo ve Veze :mrgreen: . Machalko padim do postele, dobrou :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 23:52

S takovou se za chvíli dostanem až do našeho raného dětství :lol:

Musím jít spát, nebo se ráno nevzbudím, tak můžem ve vzpomínání pokračovat zítra :-D Ale bylo to super :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
8.9.10 02:14

no ženský 8-o kdo to má dočítat? ještě ve 2 v noci :lol: já dožehlila, dokoukala 11. díl … no skoro vás už mám :mrgreen:

jinak to byo alpské lyceum člověk :palec: :lol: to jsme měla moc ráda ale děj si už moc nevybavuju, jen úvodní písničku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.9.10 07:10

Dobre ranko, jj Machalko bylo to super, ja na tomhle vzpominani hrozne ulitavam :mrgreen: .

Ibbu to jsem rada, ze jsem si to Alpske lyceum nevymyslela, uplne matne si to vybavuju, bylo to takove BH po francouzsku :lol:

Ja dam dneska po obede a po ulozeni prcka snad 14.dil, uz se tesim :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
8.9.10 08:52

Ahojky,
CLovek, koukám, že už se i stejně rozhodujem, kdy půjdem spát :lol:
Když jsme byl už u té Vegy a Magionu, dost matně si vzpomínám na seriál Dobrodružná plavba se slepicí :lol: Vůbec nevím, o čem to bylo, ale hrála v tom holka, která mi byla děsně podobná, vždycky si ze mě děcka dělali ve škole srandu, jestli to nejsu já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.9.10 13:21

Ty jovka Machalko tak tenhle serial mi vubec nic nerika, ale jako ani trochu. To je divny :think: . Ja si jdu asi pustit Mcleodky, sice tu mame hrozny curbinec, ale potrebuju zvednout naladu a ten bordel mi stejne neutece…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.9.10 14:23

Tak jsem skoukla dil kde Clair teda asi otehotnela. Ten Peter byl stejne hajzlik, ikdyz ji mel asi rad, tak to byl proste hajzlik. V tomhle dile byl nejakej peknej Alex, uz zacina byt videt jak mu na Clair moc zalezi. No Nick a Tess a chovny program alpak, netreba dalsiho komentare :srdce: . Zamerila jsem se na Becky a kdyz jsem ji tak sledovala tak musim rict, ze si je s Harrym docela podobna. Ale zas mne zamrzelo,kdyz jsem videla jaky ma s Clair vztah tak bylo opravdu divny, ze tam s Becky neprobehlo vubec nic ohledne Clairiny smrti :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
8.9.10 15:14

Tak já dneska dala šestnáctku, Jodi chtěla zažít tenkrát poprvé s Craigem a mezitím vykradli Drovers a pak Wilgul :lol: A taky odhalili Alexovo druhé jméno - fakt dobrej díl :lol: Holky, ten seriál byl tak strašně vtipnej, třeba narážky že neukradli nic Meg, nebo jak do sebe Claire s Alexem šijou a panna Marion - ty poslední série už nebyly vlastně ani vtipný :nevim: Samý krváky drasťáky psychárny :poblion:
Jo a zaměřila jsem se na hlasy, tak dneska Tůma mluvil jednoho z těch zlodějů. Takže Jake už vyfasoval hlas Gelnara, který mu už tuším zůstal. No a ten zlodějů dohazovač - Charlie, mluvil dneska hlasem Terryho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.9.10 16:22

Moje rec, ten serial byval nejen romantickej, ale i vtipnej, obcas ty hlasky fakt nemely chybu :-D . No to jsem rada, ze Jaka nakonec nemluvi Tuma, nejak se mi to totiz nezdalo, ze by ho mluvil, tak jsem to v tech par dilech asi nezaznamenala, ten Gelnar ma hlas prijemnejsi. Clair a Alex uz jsou jasny vid ? :mrgreen: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
8.9.10 17:40

Clovek, jj jsou :-D A dobrý bylo, jak vezli kamsi toho Charlieho a v autě se zas dohadovali. Charlie se jich ptal - vy jste manželé? A Claire ne, obchodní partneři. A on na to - to je to samý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
9.9.10 20:35

Tak dneska jsem nic nestihla, zitra taky ne, mozna ukoristim 45min behem vikendu, doufam, uz mi je zase smutno, dneska jsem si opet v 13.30 vzpomnela a porad si pripadam v tu dobu nejak divne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
9.9.10 21:11

holky, já jsem dneska koukala - na jeden a půl, pak se vzbudila malá :lol:

tak jsem asi u toho jak jste psaly že Claire otěhotněla … no ale popravdě, jsem si pamatovala že Petr byl hajzl co jí nakonec nechal kvůli rodině a on jí pořád přemlouvá že jí chce 8-o (jak ta paměť zkresluje podle toho co chceme)

jo a Becky je sladká ale je mi líto, že Brick už asi nebude? jak odjel za strýcem ? … chjo, to byl takový hodný kluk, a gentleman :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
9.9.10 21:37

Já dneska nic nestihla, po obědě, kdy si obvykle ten jeden díl dám, tak jsme dneska valili pryč, tož nic no. Ale chybí mi to :lol:

Ibbu, jj chce ji zpátky. Jenže pak ji bude chtít zpátky docela hnusným způsobem, takže zdání křiváka dostojí :twisted: Bude to v posledním díle dvojky, jak Claire zjistí že je těhu, na těch závodech nebo co to bylo :think:
Brett tam ještě bude, bohužel už jen jednou, kdy se Becky zjeví ve snu a ona ho podle toho snu najde mrtvého :cry: Fuj, mrazí mě z toho jen o tom píšu a před očima mám tu scénu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
9.9.10 21:41

Machalko, no já si matně vybavuju že na ní udělá nějaký podraz ? nebo něco podobného … tak to tam ještě bude a aspoň něco si pamatuju teda :lol:

jak teď řešili že by měl Alex trénovat tak jí to zase nabízel a myslela jsem právě že to je ono … a že si to blbě pamatuju …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí