Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
JJ urcite to byle v Magionu nebo ve Veze
. Machalko padim do postele, dobrou ![]()
S takovou se za chvíli dostanem až do našeho raného dětství ![]()
Musím jít spát, nebo se ráno nevzbudím, tak můžem ve vzpomínání pokračovat zítra
Ale bylo to super
![]()
no ženský
kdo to má dočítat? ještě ve 2 v noci
já dožehlila, dokoukala 11. díl … no skoro vás už mám ![]()
jinak to byo alpské lyceum člověk
to jsme měla moc ráda ale děj si už moc nevybavuju, jen úvodní písničku
Dobre ranko, jj Machalko bylo to super, ja na tomhle vzpominani hrozne ulitavam
.
Ibbu to jsem rada, ze jsem si to Alpske lyceum nevymyslela, uplne matne si to vybavuju, bylo to takove BH po francouzsku ![]()
Ja dam dneska po obede a po ulozeni prcka snad 14.dil, uz se tesim ![]()
Ahojky,
CLovek, koukám, že už se i stejně rozhodujem, kdy půjdem spát ![]()
Když jsme byl už u té Vegy a Magionu, dost matně si vzpomínám na seriál Dobrodružná plavba se slepicí
Vůbec nevím, o čem to bylo, ale hrála v tom holka, která mi byla děsně podobná, vždycky si ze mě děcka dělali ve škole srandu, jestli to nejsu já ![]()
Ty jovka Machalko tak tenhle serial mi vubec nic nerika, ale jako ani trochu. To je divny
. Ja si jdu asi pustit Mcleodky, sice tu mame hrozny curbinec, ale potrebuju zvednout naladu a ten bordel mi stejne neutece…
Tak jsem skoukla dil kde Clair teda asi otehotnela. Ten Peter byl stejne hajzlik, ikdyz ji mel asi rad, tak to byl proste hajzlik. V tomhle dile byl nejakej peknej Alex, uz zacina byt videt jak mu na Clair moc zalezi. No Nick a Tess a chovny program alpak, netreba dalsiho komentare
. Zamerila jsem se na Becky a kdyz jsem ji tak sledovala tak musim rict, ze si je s Harrym docela podobna. Ale zas mne zamrzelo,kdyz jsem videla jaky ma s Clair vztah tak bylo opravdu divny, ze tam s Becky neprobehlo vubec nic ohledne Clairiny smrti ![]()
Tak já dneska dala šestnáctku, Jodi chtěla zažít tenkrát poprvé s Craigem a mezitím vykradli Drovers a pak Wilgul
A taky odhalili Alexovo druhé jméno - fakt dobrej díl
Holky, ten seriál byl tak strašně vtipnej, třeba narážky že neukradli nic Meg, nebo jak do sebe Claire s Alexem šijou a panna Marion - ty poslední série už nebyly vlastně ani vtipný
Samý krváky drasťáky psychárny ![]()
Jo a zaměřila jsem se na hlasy, tak dneska Tůma mluvil jednoho z těch zlodějů. Takže Jake už vyfasoval hlas Gelnara, který mu už tuším zůstal. No a ten zlodějů dohazovač - Charlie, mluvil dneska hlasem Terryho ![]()
Moje rec, ten serial byval nejen romantickej, ale i vtipnej, obcas ty hlasky fakt nemely chybu
. No to jsem rada, ze Jaka nakonec nemluvi Tuma, nejak se mi to totiz nezdalo, ze by ho mluvil, tak jsem to v tech par dilech asi nezaznamenala, ten Gelnar ma hlas prijemnejsi. Clair a Alex uz jsou jasny vid ?
![]()
Clovek, jj jsou
A dobrý bylo, jak vezli kamsi toho Charlieho a v autě se zas dohadovali. Charlie se jich ptal - vy jste manželé? A Claire ne, obchodní partneři. A on na to - to je to samý ![]()
Tak dneska jsem nic nestihla, zitra taky ne, mozna ukoristim 45min behem vikendu, doufam, uz mi je zase smutno, dneska jsem si opet v 13.30 vzpomnela a porad si pripadam v tu dobu nejak divne ![]()
holky, já jsem dneska koukala - na jeden a půl, pak se vzbudila malá ![]()
tak jsem asi u toho jak jste psaly že Claire otěhotněla … no ale popravdě, jsem si pamatovala že Petr byl hajzl co jí nakonec nechal kvůli rodině a on jí pořád přemlouvá že jí chce
(jak ta paměť zkresluje podle toho co chceme)
jo a Becky je sladká ale je mi líto, že Brick už asi nebude? jak odjel za strýcem ? … chjo, to byl takový hodný kluk, a gentleman ![]()
Já dneska nic nestihla, po obědě, kdy si obvykle ten jeden díl dám, tak jsme dneska valili pryč, tož nic no. Ale chybí mi to ![]()
Ibbu, jj chce ji zpátky. Jenže pak ji bude chtít zpátky docela hnusným způsobem, takže zdání křiváka dostojí
Bude to v posledním díle dvojky, jak Claire zjistí že je těhu, na těch závodech nebo co to bylo ![]()
Brett tam ještě bude, bohužel už jen jednou, kdy se Becky zjeví ve snu a ona ho podle toho snu najde mrtvého
Fuj, mrazí mě z toho jen o tom píšu a před očima mám tu scénu ![]()
Machalko, no já si matně vybavuju že na ní udělá nějaký podraz ? nebo něco podobného … tak to tam ještě bude a aspoň něco si pamatuju teda ![]()
jak teď řešili že by měl Alex trénovat tak jí to zase nabízel a myslela jsem právě že to je ono … a že si to blbě pamatuju …