Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
15.9.10 14:00

Dorazila jsem tu dvojku. A teď tady mám záchvat smíchu, před chvilkou jsem to vypla a malá mi tady chodí a říká Michálek Slepička. Tak se jí ptám jakej Michálek? Žádnýho neznáme, natož Slepičku. A ona přidá Krtičková :lol: Opakovala mi ty dabéry, jak to říkají na konci :lol: Už jí z těch McLeodek taky hrabe :mrgreen:
No jinak díl dost dobrej, až trochu předimenzovanej těma zvratama. ALe mohla jsem si to pauznout a příp. zopakovat, takže jsem si doplnila pár mezer :pankac: (ve vzdělání :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
15.9.10 14:25

Machalko, no má to Elča po tobě no :lol: :palec:

já včera večer zkoukla porod … a mám technickou (už teda delší dobu ale nějak k tomu nedošlo), jako ženská co nerodila přirozeně - proč Tess říkala ke konci Claire ať netlačí? 8-o že to půjde samo :think: a taky teda šlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.9.10 14:36

Holky ja ted dala dvacitku z dvojky a jsem vyrizena, tu Liz bych teda hnala bicem, to je priserna zenska! Ja to prozivam tak jak kdybych vubec nevedela jak to dopadne :mrgreen: . Ale dobrej dil, Tessin a Nickuv let vrtulnikem, spolecna vecere pro Liz a Harryho, a opilej Alex vyznal Clair lasku, ja bych na to mohla koukat porad dokola :srdce:

Ibbu ja s tim tlacenim uplne presne nevim, mne teda naopak na konci rikali at tlacim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.9.10 14:37

Machalko Eliska je dobra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.9.10 15:04

Tak mi to ještě šrotovalo v hlavě… myslíte, že Nick Sally někdy miloval? Páč mi to teď po tom posledním díle dvojky připadá jenom jako takovej šprajc. Tess nechce, tak si aspoň užiju se Sally. Kdyby přeci byl zaláskovanej do Tess, jakože to celou dobu vypadá že jo, nezamiloval by se tak rychle do Sally, ne? Obzvlášť když si pak do Tess několikrát rýpne v souvislosti s Davem :twisted:
Jo a taky jak to na konci Tess natřela Liz, to jsem si vůbec nepamatovala, řekla to móc hezky :mrgreen:
Přirozeně jsem nerodila, ale myslím si, že na tom něco bude, že jak se dostane mimčo do porodních cest, tak ho to tělo samo „vypudí“ bez ohledu na tlačení, ne? Teda pokud není někde něco špatně, jako něco šprajclýho nebo krátká pupeční šňůra a tak. Ale nejsem odbornice :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.9.10 15:43

Machalko ja si myslim, ze Nick Sally rozhodne nemiloval, jako mel ji zrejme rad, ok, ale nemiloval, ja jsem presvedcena o tom, ze s ni byl natruc kvuli Tess, stejne tak jako Tess byla natruc Nickovi s Davem, ikdyz jsem to videla poprve tak jsem byla na stopro presvedcena, ze oni dva patrej k sobe a skoncej spolu, uz jen ze Clair happy end nedoprali, tak aspon jedna sestra musela zustat stastna. Ale stejne si chudera Tess zazila hrozny veci. Ja bych se z Nicka doslova picla :srdce: . Ted kdyz na to koukam podruhy tak se mi snad libi jeste vic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.9.10 21:28

Devcata ja uz jsem tema McLeodkama doslova posedla a snazim se najit nejaky song z Mcleodek jako zvoneni do mobilu, zatim bez uspechu. Budete nektera uspesnejsi nez ja?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
15.9.10 21:32

Clovek, tak to vidíme stejně :mrgreen:
No jestli ti mobil zvládá mp3 i jako zvonění, tak to tam natáhni z pc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
15.9.10 22:36

Machalko a jak se to dela? Ja jsem hroznej tupon na tyhle technicky veci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
16.9.10 08:01

Clovek, máš kabel na propojení mobilu s počítačem? Pak by to mělo jít lehce překopírovat. Nebo taky jestli máš v počítači i v mobilu Bluetooth… Taky nejsem na tohle zrovna odbornice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.9.10 13:26

Tak mám za sebou první dva díly McLeodek, bože to je krááása :-D A objevila jsem tam písničku, která mi chyběla a je dóst dobrá - Room to move… máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.9.10 14:06

Ja mam celou prvni serii uz na CD, takze to je v pohode, to muzu sledovat porad dokola. Ted jsem nejak ve skluzu, nestihala jsem, tak mozna dneska si neco pustim. Mladas si zacal zkracovat poobedovy spani,takze to zacina byt spatny :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.9.10 14:07

Tu pisnicku si nevybavim, neni na youtube? Na tom soundtracku urcite neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
17.9.10 15:15

Clovek, jej na youtubko jsem se ani nedívala. Ale našla jsem ji tady: http://abmp3.com/…om-move.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
17.9.10 16:10

Machalko diky, tak tu znam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie