Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3238
7.9.10 14:32

Ahoj holky

spíš jsem vás četla než sem psala, ale na ty poslední díly jsem jela do chorvatska takže sem je neviděla :twisted: A to jsem sledovala poctivě od začátku takže mě to štve i když ten konec byl fakt už ujetý.
Jodi se tam vrtátila?škoda že sem ji neviděla :lol:
No máte pravdu vždycky se dívám na Sama doma a pak nic, ale stahovat si to asi nebudu, beztak to budou brzo opakovat.ˇ3koda že nemají na jedničce něco jako Volejte ředitěli :lol: mohli sme si to zjistit.
Prosím prosím napište mi jen zběžně co bylo v těch posledních 5 dílech,.Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
7.9.10 14:37

jo a jeslti se ta Jodi vrátila , vrátil se sní i Rob nebo Matt nebo jak se jmenoval.To byl nejjhezčí chlap v seriálu nemůžu si pomoct :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
7.9.10 14:46

Jo a holky jak tu hledím na ty videa tak jsem tenkrát neviděla ten díl jak Alex zemřel a já myslelaa že umřel někde v letadle nebo co a tady vidím na youtube jak leži pod stromem 8-o Kurna to sem zrovna neviděla asi 2 díly a mám takové mezery.To tak opravdu bylo?Jí tenkrát byla ráda že to vlastně neuvidím protože nechat umřít hlavního hrdinu to teda nemuseli :evil:A už mám slzy na krajíčku sem se na to radši neměla dívat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.10 19:18

Alo, Alex se vratil natrvalo domu za Stevie, stihli se privitat a vyrazit spolu domu, bohuzel nedorazili, protoze na Alex spadl strom, Stevie se ho snazila vyprostit, zavolat pomoc, no bylo to hoooodne smutny, pak se z toho chudak zhroutila a porodila Xandra. Jinak ten konec byl takovy zbesily, vsechno hrozne rychly, na chvily zmizela Ingrid, tak se dal Marcus dohromady s Grace, ale na uplnem konci se Ingrid vratila a Marcus byl nakonec prece jen s ni, protoze na tom jejim odchodu Grace nesla trochu vinu a jelikoz to byla spravnacka tak mu to rekla a vzdala se ho. Jaz se dala dohromady s Benem. Jodi prijela s Meg na narozeniny Xandra, uz mela brisko a rekla, ze by rada dite vychovavala na Drovers, Matt se v tom poslednim dile neobjevil, ale mluvila o nem, ze je vse v poradku a ze uz muzou normalne zit, ze uz se nemusi schovavat. Tayler se rozhodla, ze s Patrickem pojedou za Davem do Afriky a to je tak asi vsechno, no nakonec byli vsichni stastni a spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.10 19:24

Machalko myslis, ze se v tom stripterskem dile opravdu uplne svlikli, jako myslim, pred tema vsema babama v Gungellanu? Jako jestli jo, tak nam mohli aspon neco ukazat :oops: :mrgreen:.

Ibbu to uz si ve fazi kdy Tess odjede do mesta? Ja mam tyhle dily hrozne rada, jak okolo ni Nick zacina jemne naslapovat, jak uz je na nem videt jak ji ma hrozne rad, ja jsem z nich dvou fakt uplne paf. To samy Becky a Brick, ty se namlouvaji od zacatku prvni serie a jak to mezi nima hezky graduje. V tech poslednich dilech vse splachli v jednom dile a romantika veskera zadna..... Holky sorry, ja se vzdycky necham tak unest :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 20:19

Clovek, myslím, že to jako v tom seriálu opravdu udělali (naživo tomu nevěřím :mrgreen: ), protože byl záběr, jak na sobě měli ty tangáče a pak na nohách ty návleky na gatě (nevím, jak se tomu říká :oops: ). Pak si před nádobíčko dali klobouk, tangáče vytáhli a byl záběr zezadu na holé prciny :lol: A pak už pánové zahodili klobouky a kamera je zabírala jen od pasu nahoru :twisted:
Ale když budu hnidopich (jak obvykle býváš ty :lol: ), tak mi tam trochu nesedělo, že Becky se s Jakem v podstatě setkala jen jednou, ani spolu nezačali pořádně kamošit a bez problémů ho ukecala na svlíknutí… To samé když chlapi trénovali kroky, tak Nick mezi nima nebyl, došel až na poslední chvíli, ale na jevišti samozřejmě tančil jak kdyby to uměl odjakživa :twisted: Ale to jsou jen takové pididetailíčky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.10 20:23

Tak az ten dil skouknu tak napisu jak to prislo mne, jestli to fakt stoji za to hnidopisstvi :mrgreen: . Ale mozna si matne vybavuju, ze to, ze Nick tancil bez treninku uplne perfeknte uz mne trklo kdyz jsem to videla poprve, ale co to je v porovnani s tema kravinama co budou nasledovat od 5.serie :lol: .

Jo a mluvi porad Jaka ten Tuma? To mne docela stve, nejdriv Peter, potom Jake, pak zas hned Patrick a mezi tim kazdy druhy farmar, strihac, atd., atd., to jsou starosti co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 20:42

Clovek, jj mluví :roll: Snažím se nenápadně špízovat, jestli tam nezaslechnu náhodou už hlasi Rileyho, ale zatím nee :-D Jo a Franka opět mluvil Otto :wink: A ještě jedna poznámka - Meg to v tomhle díle opravdu slušelo 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.10 20:54

Nebude Frank Meg tak trochu balit? Kolik tech dilu mas jeste stazenych? Ja fakt nevim jak tomu Rileymu prijit na kloub, jsem v dabingu celkem sbehla, coz ty samozrejme taky :potlesk: , ale tenhle hlas jsem snad v zadnem jinem serilu ani filmu nikdy neslysela.

Kolik myslis, ze Meg je cca let? Mozna uz jsme to tu probiraly, tipla bych ji tak na 37-38 podle Jodi, ale prijde mi, ze vypada starsi, mne je 31 a nerekla bych, ze vypadam jak Megina skorovrstevnice :mrgreen: . Ze bude Tess slavit tricitku v prubehu nektere serie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 21:15

Clovek, bude :mrgreen:
Mám to stažený do dvacítky.
No já už ho špízovala taky v kdečem, zaslechla jsem ho v Kriminálce (tuším Miami), jenže tam se na konci taky neobtěžujou říkat, kdo „dále v českém znění“ :twisted: Řekla bych jí tak těch 37. Vypadá starší, je totiž takový prototyp maminy, ale tady ten kratší sestřih jí slušel, fakt v tomhle díle nějak omládla :-D Pamatuješ si ji ze Záchranářů jako Georgii? :mrgreen:
Jj myslím, že Tessina třicítka se tam bude slavit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.9.10 21:36

kuk holky, tak já jdu pomalu na to :lol:

člověk, no jsi přesná :lol: zrovna včera ji „vynadala“ stará Ryanová (že tam vůbec nepatří atd) a Tess hned obtelefonovávala ty kamarády z kavárny … je mí jí trochu líto, jak je kvůli Petrovi na druhé koleji :roll: když pak byla Claire s Alexem, tak to už bylo v pohodě co - ale teď je fakt úplně „mimo“

a zpětně koukám jak Steevie později má ty stejný „manýry“ jako teď Claire, ale tý to věřím, u Steev mi to už přišlo krapet přehnaný (jak už jsme tu psala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
7.9.10 21:41

Machalko jsem prave dumala kolik jakoze ma byt Clair a Tess, Alex umrel v 35 tusim. S tou maminou si to u Meg vystihla. Zachranare ani zadnou Kriminalku nesleduju, takze se nemuzu vyjadrit, to je teda vec, ze ja taky neco nesleduju :mrgreen: .

Ibbu je to tak jak pises, proste Stevie tam byla nastrcena jako nahrada za Clair se vsim vsudy, ackoli jsem si ji postupem casu docela oblibila, nebo jsem si spis na ni zvykla, tak Clair nenahradila ani nahodou. Abych byla uprimna tak mnohem radsi jsem z tech novejsich lidi mela treba Kate, Stevie tak 50 na 50 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 21:47

Clovek, jo nad tím věkem jsem už taky párkrát přemýšlela :think: Tak jestli Alex umřel v 35, tak ve druhé sérii by mu mělo být 28. Claire bude tak zhruba stejně stará, ne? A Tess tak o 3 roky mladší než Claire? Nick o dva než Alex? To teda jen tak hádám :mrgreen:
Záchranáře ani sledovat nemůžeš, to dávali někdy hóóódně dávno na Nově, tuším někdy zezačátku. V originále je to Police Rescue, hrála tam právě Meg (Georgia) a Harry (Frog) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.9.10 21:47

Machalko, jo a já si Meg ze záchranářu pamatuju :pankac: vždy´t to byl pomalu jeden z prvních australský seriálů u nás, možná vůbec zahraničních - jako Baywatch, ještě před Melrose a Beverly ne :think: ale připadá mi pořád stejná, baba jedna :lol:

člověk, no jsem ráda že v tom nejsem sama :mrgreen:

tak a já jdu zapnout žehličku a pouštím další díl … prádla mám kopu tak se třeba dostanu až ke striptýzu :-P :mrgreen:

jo a MAchalko, děkuju za vysvětlení lamy/alpaky … tak to já stáhnu a ukážu vám úlovek, potvora „sbírala“ jablka přímo ze stromu a čučela na nás přes plot - Helence se moc líbila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
7.9.10 21:56

Ibbu, taky jsi to tak žrala? Já teda hlavně to, jestli se dá s Mickeym dohromady nebo ne :lol: A smrt Froga jsem ořvala :mrgreen:
Mám pocit, že byl fakt jeden z prvních, vždyť už musí být taky pěkně starej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí