Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No Regan tam chvíli bude, pak odjede, pak zase přijede a zase odjede - furt na střídačku ![]()
Co pamatuju, tak o Lukovi tam už nebude žádná zmínka, že by si pak Jodi vyhledal se taky nestane.
A já žiju v dojmu, že co série, to 1 rok - tak zhruba ![]()
Jo, tak nějak s tím trváním…
Holky, dneska to neuvidím, napište sem potom zhruba, co tam bylo..díky díky
Ahoj holky McLeodovky ![]()
Už delší dobu vás tu sleduju, protože mě taky dostaly McLeodovy dcery. Koukám každý den. Manžel mi teď stahuje z netu všechny díly od začátku, tak jsem už za 3 dny zkoukla 10 dílů
(je to hrozná závislost
). Teď jsem 2 díly neviděla, tak jsem moc ráda, že tu vždycky shrnete děj a vím, co se dělo. Za to moc dík! ![]()
Jinak našla jsem odkaz na Wikipedii, je to TUDY
Jen mě tam zaráží ta Stievie, já myslela, že je taky McLeodová a ona je Ryanová ![]()
Doufám, že se nebudete zlobit, když občas napíšu svůj postřeh nebo si tu s vámi pobrečím ![]()
Stevie není vůbec McLeodová, je teď Hallová a je tam „přivandrovalec“
Ryanová bude až se vdá za Alexe ![]()
Já to dnes asi taky neudivím ![]()
Aha, já jak jsem zblbá z toho, že skoro každá ženská postava tam je dříve či později něčí dcera, sestra či sestřenice, tak jsem to nějak blbě odvodila.
A ona se vlastně pak Stevie vdá za Alexe.
Ale já do toho proniknu, nebojte !!
![]()
Agatho, díky za odkaz, wikipedie mě teda absolutně nenapadla jako zdroj info o McLD.
Ale holky, blíží se „katastrofa“
, na wikipedii píšou, že farmu nakonec povedou sestřenice Tess a Claire (tři, jména vynechávám), tam nezůstane kámen na kameni.
A já myslela, že DR zůstane v rukou Stevie a přidá se k ní Jodi, jakožto objevená dcera.
Eviah - taky jsem to četla a bylo mi to líto, že se to tam takhle vymění…ale třeba to bude taky dobrý, uvidíme. Jenom mi není jasný, co bude s Alexem a Stevie, když „vládnout“ na DR budu ty sestřenice…
A Jodi umře ![]()
Takový články je lepší nečíst a spíš se nechat překvapit, jak se děj vyvine. Manžel, ten je na prozrazování děje děsně háklivej. Když se někdy prokecnu o něčem, co chce vidět a já to viděla dřív, tak to je pak fakt naštvanej.
Eviah, ale zapomněla jsi, že Jodi přece na oko umře a ten svůj podíl napíše na tři Hughovy dcery
Takže na DR zůstane Stevie a k ní se přidají Jasmine, Regan a Grace ![]()
Machalka píše:
Eviah, ale zapomněla jsi, že Jodi přece na oko umře a ten svůj podíl napíše na tři Hughovy dceryTakže na DR zůstane Stevie a k ní se přidají Jasmine, Regan a Grace
No vidíš to, ten šok při čtení mi zatemnil mozek a info, které jsi tady psala. ![]()
Jo holky, prvních patnáct minut jsem dneska nestihla, nevíte některá, co bylo na začátku?
Tak jak vidím, tak nikdo nic nepíšete, tak já písnu alespoň ten zbytek, co jsem viděla. Musím teda stručně, protože malej se co nevidět vzbudí.
Regan sebrala vzorky půdy z DR, dnes je odeslala do geologického institutu, který se mj. zabývá vzorky pro těžbu (opravte moje nepřesnosti), ke konci dílu jí přišly výsledky, Kate ji odhadla dobře, že má něco za lubem, ale Regan ji sjela, že se u nich uchází o místo a že její pokusy o Davea jsou ubohé, no chudák Kate, ona si fakt zobne, než se dohrabe k Daveovi.
Nick je náměsíčný, Tess se radí s Alexem, ten říká, že Nick býval náměsíčný, když ho něco trápilo, Tess zjistí, že Nick se snaží založit nadační fond pro případ, že budou mít s Tess děti a jemu se něco stane, hlavně má strach, že zemře kvůli té chorobě a nechá nezaopatřenou rodinu a ví, že žádná pojišťovna s ním neuzavře životní pojistku s takovou nemocí. Poté, co z něj Tess dostane základní info o fondu, když je náměsíčný, se jí pak další den přizná, když Tess naléhá a řekne mu, že ví o myšlence založit fond, Tess to chce řešit společně a nemít tajnosti, navrhne, že to udělají spolu, Nick souhlasí.
Dave se snaží zbavit Regan strachu ze zvířat, Jodi odrazuje Kate od toho, aby šla po Regan, holky, co tam ještě bylo, spěchám, tak už to po sobě ani nebudu číst, mějte se, mrknu k večeru, jestli jste tu byly.
![]()
Eviah ja si myslim, ze jsi napsala asi vse podstatne, ja si ani nic jinyho nevybavuju. Jen, ze se tam objevili divoci kone a mezi nima byla Fenix, bylo to hribe od Clairiny klisny, zrejme jim to hribe uteklo, nejak si nevybavuju kdy a ted je z nej nadhernej kun, Stevie ho chytila a chce ho vycvicit pro Tess. Bylo mi dneska zase lito Kate, ta uz se v tom pekne placa, jeste jak ji Dave rekl, ze tyhle holce by sveril i svuj zivot no tak to jsem byla uplne hotova.
Ten odkaz na Wikipedii je docela zajimavej, zvlast jsem si vsimla jak tam pisou, ze ty prvni serie byly hrozne oblibene a ze postupem casu se z toho bohuzel stala soap opera a s tema puvodnima dilama to nema nic spolecneho, no bohuzel je to pravda
Aha, tak Fenix musela být hned na začátku, já chytla až to, jak Tess říkala Regan, že to může být její kůň a nechápala jsem to zklamání, které bylo vidět na Stevie.
A ještě jsem si vzpomněla, že Alex se po telefonu rozešel s Fionou, ale začátek jejich vztahu mi nějak unikl, to bylo dneska na začátku nebo v jiném díle?
Ja tam dneska Fionu zaregistrovala poprvy. Machalko to je ta Fiona co si Alex vezme?
Holky prosim pekne dopredu, ja to zitra neuvidim, tak sem prosim hned hodte strucny popis deje. DIKY