Seriál MacLeodovy dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
507
7.3.10 00:01

Já se snažila stahovat McLd. kdekoliv, kde se dalo a nešlo mi to a nešlo a nešlo…tak jsem se uchýlila k podání inzerátu…
ta paní má email: d.petrovicova@atlas.cz
napište jí kdyžtak, že kontakt máte od Jany, které nahrávala Mcleodovky..musím paní říct, aby mi to už poslala, nedostanu se do Prahy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.3.10 00:33

http://movie-library.tk/…y-tv-serial/
jonnys, nejspíš to budeš mít v lepší kvalitě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
7.3.10 00:35

PS: navíc je to velká náhoda, že jsme se s tím tak časově sešly, adresu těchto webovek jsem získala teprve předevčírem. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
7.3.10 10:51

Děkuju, ale už je mám nahrané..o tomhle jsem věděla, určitě to bude kvalitnější, ale i o hodně dražší…moc díky, Eviah :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
7.3.10 22:12

Jonnys zlato - díky za mailík :wink:

Eviah, taky díky za odkaz … no na ulozto jsem nekoukala, to je pravda - a to tam stahuju co buď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
8.3.10 08:47

JO, já myslela, že to je stránka s DVD, proto jsem psala, že by to bylo dražší..asi už mi hrabe.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.3.10 14:31

ahoj holky, tak dneska se mi dil docela libil. chudak kate, je to docela smolarka, nechapu proc z ni delaj sedou mys, vzdyt je pekna, nebo se mi to zda? trochu se mi nelibila nickova reakce na to kdyz se dave libal se sally, byt tess tak uz se z nej zblaznim! pak mi ho teda bylo lito jak se loucil s harrisonem, ale tak uz to je, proste mama je mama. musim bezet, dite se vzbudilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
8.3.10 18:01

:zed: holky, ahoj..dneska jsem viděla posledních 15 minut..měla jsem návštěvu…co tam bylo? díky…Dave se líbal se Sally? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.3.10 19:19

jonnys tak to zkusim popsat :-) . dnesni dil byl o tridnim srazu holek od jodi a kate ze skoly, sly spolecne kempovat, byl s nima i jejich profesor s kterym mela kate na skole romanek, evidentne z nej byla jeste porad na mekko, jenze z pana profesora se vyklubal peknej hajzlik, nebot na sraz dorazil jen proto, ze chtel od kate podepsat papir, ze mezi nima nic nebylo, potreboval to kvuli povyseni ve skole. no dalsi zapletka byla, ze na ten sraz prisla i jedna divcina co se s ni jodi nemela rada, ta holka „mela karieru co vzdy chtela jodi, bohateho pritele“, jodi se stydela za luka, jenze dopadlo to tak, ze jodi ji zachranovala kdyz slanovaly nejakou skalu, vse si vyrikaly a ukazalo se, ze ta jeji kariera i pritel nejsou tak uzasny jak si jodi myslela a zjistila, ze ona se ma s lukem na farme vlastne lip. no a hlavne nam konecne odjela sally!!!! odjezdu predchazela vecere na kterou byl pozvany dave, nick a tess, dave se behem dne nejak se sally sblizil kvuli bejkovi /to je hroznej popis :-) /, nejak si spolu rozumneli, evidentne se oba cejtej osameli a nez dorazil nick s tess tak se proste polibili a do toho tam oni prisli a nick se mohl zblaznit. ale vse se uklidnilo, sally je pryc a snad tam bude zas chvily klid. doufam, ze jsem na nic podstatneho nezapomnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.3.10 20:09
jonnys píše:
JO, já myslela, že to je stránka s DVD, proto jsem psala, že by to bylo dražší..asi už mi hrabe.. :-)

No ono to tak vypadá, mají tam origoš obaly, pak to člověka přehodí na uložto.cz, ale je to dost matoucí pro toho, kdo je tam poprvé, já na to koukala jak z jara. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.3.10 20:13

clovek - díky :kytka: :kytka: :kytka: , já to dneska taky neviděla. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.3.10 20:18

a trapně píšu potřetí, ale čtu to dneska odspodu :roll: , tak jsem se teprve dopracovala ke Kate - clovek, taky se mi zdá hodně pěkná, není vyloženě krasavice, ale to tam snad není žádná, což je taky fajn, že ten seriál není přehlídkou modelek, ale normálních holek. Ale myslím, že se tak spíš cítí Kate, že má v tomhle malé sebevědomí, než že by ji tak viděli ostatní. Taky se podle toho oblíká, když holky z DR jely na ples, tak ona jediná si neoblíkla šaty, jiný příklad mě teď nenapadá. Možná je to taky tím, jak jde za kariérou a nechce ze sebe dělat slečinku, tak se tak moc „nekrášlí“ jako třeba Jodi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
8.3.10 20:26

Díky díky díky za popis, clovek..přesně tak, Eviah, taky se mi nezdá jako šedá myš..je normální a podle mně má moc hezkou postavu..jsem taky ráda, že tam nejsou nějaký modelíny..třeba Tess není žádná krasavice, ale je prostě charismatická..něco vyzařuje..strašně se mi líbí, jak se směje, celá se rozzáří..
To si děláte srandu, že Nick se rozčílil před Tess kvůli té Sally jedné…nevím co.. :-x To je troubík..tohle by pro mně byla poslední kapka..tsss…
Pak už jsem to viděla, jak se loučil s Harrisonem a to jsem taky měla slzičky..no jo..musí to být hrozný, takhle „přijít“ o dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.3.10 20:28

mne kate prave prijde takova prirozene hezka, naopak jodi to az nekdy prehani na muj vkus. ale asi to bude tim jejim sebevedomim, dneska prave rekla tomu profesorovi, ze si ji vybral schvalne, sedou mys tridy a pritom meli vecirek na ukonceni toho jejich srazu a vzala si takovou mini sukni, opravdu ji to sluselo. bych tak tipla, ze tam jeste vyplave neco na povrch ohledne te jeji povahy, nejaky mindrak z detstvi, z rodiny, co machalko, netusis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10017
8.3.10 20:33

no on to nemohl nick zkousnout, ze to byl zrovna dave, ze byl vlastne i s tess a ted se libal se sally, ale vypenil teda, tess jen stala a zirala, vysvetlil ji to tak, ze si vlastne neuvedomil jak to bude tezke se vyrovnat s tim, ze nebude jediny muz v harrisonove zivote, ze se sally znova vda a on bude mit noveho tatu, i pro nej je to moc tezky, jen se asi neumim vzit do jeho kuze, kdezto do te tessiny se vzivam mnohem snadneji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí