Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Eviah mas pravdu, mne to vubec neseplo, ze Tess to neresi, ona ted Tess nijak nic moc neresi, vyjma Nicka, no je fakt, ze ji asi vubec nic jinyho nezajima, koho by zajimalo to je jasny. Ale taky mi to prijde takovy divny, ze je to vsem jedno, ze tam Jodi neni, dneska jak na ni byla jeste Stevie docela neprijemna v te hospode. Tak doufam, ze se to brzo srovna.
Nebojte, Jodi se na Drovers vrátí
Ale je pravda, že Tess se mohla za Jodi postavit…
Ale zas když ji Stevie to místo chtěla vrátit, tak Jodi hrdě odmítla ![]()
Jo a ten Greg (příjmením tuším Dawson), to je ten slizounek, co byl v tomhle díle. Jinak ten vysokej blonďák je Craig Woodland
Takže nenápadný rozdíl ve vyslovování, ale jinak dvě úplně odlišná jména ![]()
No pochopila bych, že to Tess nenapadlo řešit, že to nebyla její iniciativa, i když se normálně všech zastává a vidí v nich spíš to lepší. Ale jak za ní přišla Kate a ona to odbyla v podstatě mávnutím ruky, to mě mrzelo.
A od Stevie Jodi asi čeká nějaké to „promiň“, čehož se asi hned tak nedočká, co? Ono se dá nabídnout místo zpět spoustou způsobů, asi to zatím nebyl ten pravý.
Ne že bych se pořád chtěla zastávat jen Jodi, taky udělala chybu, ale Stevie to přepískla a neumí se Jodi omluvit za to, že jednala přehnaně. Jodi by pak podle mě byla na řadě s omluvou za to, že jednala jak zaláskované trdlo a kašlala na práci.
Holky, sorry, že to tak děsně rozebírám, jen mě štve, že Drovers je skoro v rozkladu. ![]()
A ještě ke všemu jde Kate k Sandře, chjo chjo… ![]()
Eviah, nesmutni, však to brzo zase bude ve starejch kolejích
Jestli ne zítra, tak v pondělí určitě
Mě spíš štve, že se blíží odjezd Tess a Nicka ![]()
Ale taky ještě nechápu, proč jim nejde pomoct Meg? Neříkejte mi, že na té pumpě je tolik práce ![]()
No vidíš, to je pravda, Meg by mohla pomoct, to mě ani nenapadlo. ![]()
A odjezd těch dvou už se vážně blíží? Tak to jsem zvědavá, jestli se pak ještě vydržím dívat, už je tam tak málo postav, kvůli kterým koukám… ![]()
To mně taky trochu zaráží, že Tess je jakoby mimo..podle mně nechává moc rozhodovat Stevie..teda ona je poloviční majitel? Ten díl o koupi podílu jsem neviděla..ale stejně je tam Tess doma a mohla se zastat Jodi..Tess vždycky byla taková mile trhlá a do všeho zapálená..pamatujete? Pořád v pohodě..teď se nějak změnila..jak kdyby jí už nebavilo hrát..nebo já nevím…
Myslím, že tak za 14 dní už odjedou ![]()
No mě tam pak ještě udržela Jodi, třeba byly zajímavý ty její sny z historie McLeodovců - Henrieta a Hamish, Emma
Nebo než konečně mohli být s Mattem spolu… Ale jak odejde i ona, bude to už o ničem - aspoň pro mě
Připadlo mi to pak už jen jako těžce nadstavovaná kaše ![]()
No možná se i Tess změnila, však si docela prožila a prožívá svoje ![]()
Ale polovinu Drovers Stevie určo nemá, možná tak třetinu… Pak dostane díl Jodi a ta ho pak přenechá třem McLeodovkám od Hugha - no vyloženej podílovej mišmaš ![]()
Já mám pocit, že jsem někde četla, že každou sérii točí jinej rejža a že je to dost vidět..nikdy mně to nenapadlo..až teď s Tess..ta je fakt jiná..
Tess dřív, i když procházela těžkým obdobím, byla sluníčkem seriálu, dneska je takovým lehce vyhaslým slunkem a je to velká škoda. A ještě ke všemu bude za chvilku fuč. Doufám, že aspoň při odchodu bude zase rozzářená, i když nejspíš smutná, že odchází z Drovers.
Přesně tak, Eviah, byla sluníčko a teď má ve tváři takovej divnej strhanej výraz…mám pocit, že svatbou skončila i stará Tess a začala tam být jiná..ustaraná..no, snad se jí v Argentině od všeho uleví a bude zase v pohodě..
Machalka píše:
Možná je strhaná, že už je těhule a blinká od rána do večera
To bude ono! ![]()